Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Centrál zamyká až na podruhy :-(
A jaké máš přibližně kupéčko?
Vypadá to jako dveřní spínač, když zamkneš s pootevřenými dveřmi/kufrem, tak se opět odemkne, aby ti dalo auto vědět, že je něco špatně. Napodruhé zamkne, protože už to víš a auto si myslí, že víš, co děláš.
Takže bych začal kontrolou dveřních spínačů a spínače kufru, nebo dodej detailnější info.

Vypadá to jako dveřní spínač, když zamkneš s pootevřenými dveřmi/kufrem, tak se opět odemkne, aby ti dalo auto vědět, že je něco špatně. Napodruhé zamkne, protože už to víš a auto si myslí, že víš, co děláš.
Takže bych začal kontrolou dveřních spínačů a spínače kufru, nebo dodej detailnější info.

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
Takový diskuze jsou tu furt - http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=93908 

-
fizzer píše:vyřešil jsem to před tejdnem, zlomený káble od víka zavazadelníku. a říkali mi to tu
mám to podobně, dneska jsem sundal bužírku v kufru a kabely držely na vláskách. všechny jsem znovu pořádně spojil, ale problém zůstal. V mém případě ovšem napodruhé nejen zamyká, ale i odemyká - stav je tedy: od řidiče jde odemknout jen řidičovy dveře, zamknou jde napodruhé od řidiče vše. spolujezdec a kufr jde odemknout i zamknout napodruhé. btw mám e36 coupe rok 92.

-
on ten centrál je vůbec veselej... od spolujezdce stále zamyká až napodruhý, od řidiče jen ty příslušný dveře a jak tu někdo psal že tím odemčením po zamčení to signalizuje, že je někde nějakej error, tak to nefunguje - zamknul jsem napoprvý špatně dovřený dveře.
prdim na to, zamykám dálkou - ta funguje jakoby nic
prdim na to, zamykám dálkou - ta funguje jakoby nic

-