Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Plech pod zadním kotoučem e46

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
sturm
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od sturm »

Mám takový problém potřebuju vyměnit krycí plechy zadních kotoučů a chci se zeptat jestli je nutné sundat náboj zadního kola? Nebo to jde převléct tak jak u všech jiných aut, které mají z boku výřez? Když jsem to zkoumal na bmwfans.info tak to vypadá že to asi nepůjde, ale pokud by s tím měl někdo zkušenosti tak si rád nechám poradit. Díky za pomoc.
bbmmwww

#2 Příspěvek od bbmmwww »

na x3 to nelze bez sundání náboje - ani vpředu ani vzadu, tak počítám, že to bude stejné i na e46
chrompacket

#3 Příspěvek od chrompacket »

nedavno jsem to řešil na E36 což je vlastně stejné.. nejde to.. starý kryt jsem vystříhal pryč.. nový jsem nastříhnul v tom nejvhodnějším místě a opatrným navléknutím okolo náboje jsem ho tam nandal.. nastříhnul samozřejmě tak aby otvory pro šrouby zůstaly :wink: kryt drží, splňuje svůj účel a ušetřila se práce se sundáním náboje.. :wink:
sturm
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od sturm »

chrompacket píše:nedavno jsem to řešil na E36 což je vlastně stejné.. nejde to.. starý kryt jsem vystříhal pryč.. nový jsem nastříhnul v tom nejvhodnějším místě a opatrným navléknutím okolo náboje jsem ho tam nandal.. nastříhnul samozřejmě tak aby otvory pro šrouby zůstaly :wink: kryt drží, splňuje svůj účel a ušetřila se práce se sundáním náboje.. :wink:

Díky moc, taky to asi budu takhle řešit.
Odpovědět