Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Odtokové hadice šíbru E36
-
- Kontaktovat uživatele:
První věc, než něco kuchat a řezat, vem kompresor nebo aspoň dlouhej kus vázacího drátu, a zkus profouknout (respektive při použití drátu prošťouchnout, pro rejpaly) hadici v tom rohu šíbru, pod kterým máš mokro, já na předchozím autě sem měl prah plnej montážní pěny (zabít každýho, kdo se s tím k autu jen přiblíží) a to ucpalo hadičku, pokud to nepůjde z interiéru, tak to zkusit z druhé strany, a až potom destruktivní řešení pomocí flexky. Prorezlý to nutně být nemusí, podle toho jak dlouho tam zatíká, ale radši to pod kobercem zkontrolovat ničemu neuškodí
-
- Kontaktovat uživatele:
_peper píše:Souhlas, níchapu proč by někdo nejdřív řezal a vrtal do prahu a až potom zkoušel ty jednodušší věci
Butch5: bylo by dobré upřesnit, kde máš přesně vodu v interiéru.
tak to souhlas ja jen ze kdyz uz ma mokro tak to nejspis prorezle bude jelikoz asi ve fabrice neudelali odtok do interieru... ale hadat se nechci
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak vodu mám zejména za pravou sedačkou spolujezdce vzdau, jako pod nohama toho co sedí za spolujezdcem...... jiank při dešti mi protýká voda do lampiček uprostřed stropnice jakoby mezi hlavou řidiče a spolujezdce a tudy prosakuje.....zjistili jsme, že pravý odtok do prahu někdo zalepil gumoasfaltem při ošetřování podvozku, takže voda neodtékala.....díru jsme obnovili a voda vytéká ....snad tedy bude po problému, zatím nepršelo 

-
- Kontaktovat uživatele:
vepředu v prahu cca 2O cm od začátku prahu...... zkus na té straně, kde to nezatýká nalít do toho odtoku v šíbru vodu a koukej na práh, uvidíš, kudy to odtýká a na druhý straně podle toho najdeš , kde má být díra. Já jí na tý straně, kde mi teklo do auta neměl, protože jak říkám nějaký šikula ji zadělal
))

- icecold
- Kontaktovat uživatele:
měl bych dotaz ohledně odtokových otvoru v prahu, nemám šibr, tudiž nemám i odtokové hadičky, vyměnil jsem prahy a budu si je nechávát vystřikávát voskem uvnitř, dotaz zní: musím zachovat odtoky nebo je můžu v klidu "zalepit"? Samo abych potom neměl v prazích vodu...
e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
no měl bych možná takovej tip... za předním blatníkem je taková trojúhelníková výztuha skeletu, zezhora za ní teče voda od předního okna, a dole je jen poměrně malej otvor na odtok, zhruba ve výšce pedálů... právě jsem to zkoumal, když jsem měl na jaře dole blatníky, byly tam hromady zetlelýho drobnýho listí a naprosto nemělo šanci to odtýkat, docela se divim že to tam nemám shnilý. tak na to zkus kouknout, možná tam bude vidět po demontáži falešnýho podběhu.
- icecold
- Kontaktovat uživatele:
Alexru píše:Ja se taky přidám,jestli se stím už někdo setkal e36 coupe,zatýká mi u řidiče a to přímo v rohu dveří u repráku dole,těsněni je vpořadku,nebo se tak aspon tváří,šíbr nemám.A jako že dost,neví někdo,díky za rady.
řek bych, že to tam budeš mit prohnilý zevnitř, chtělo by to v tom místě odchlípnout koberec a zkouknout

e36 328i
e36 325iA
e46 320d
e36 325iA
e46 320d