chci si pořídit E46 320d 100kw r.v 01 ..je to dovoz italie, první majitel, serviska, 160tis najeto ...
Bohužel tuhle motorizaci vubec neznám, proto se obracím zde na Vás

všem velké díky

Traviss píše:Pokud tady nechceš rozvířit zase nějaký flame, tak se radeji neptejJedni na tenhle motor nedají dopustit, druzí jezdí od diagnostiky k diagnostice...
Raději napiš jestli je to už FL kastle, čím je to naloženo a jaká je asi cenaMy Ti to rozhodování ulehčíme..
-----------------
E46 320d Stahlblau 100@120kW by dieseltechnik
Huska píše:Traviss píše:Pokud tady nechceš rozvířit zase nějaký flame, tak se radeji neptejJedni na tenhle motor nedají dopustit, druzí jezdí od diagnostiky k diagnostice...
Raději napiš jestli je to už FL kastle, čím je to naloženo a jaká je asi cenaMy Ti to rozhodování ulehčíme..
-----------------
E46 320d Stahlblau 100@120kW by dieseltechnik
tím že se jedná p verzi 100kW tak to je před FLosobně když jsem kupoval 320d tak jsem tento motor vyloučil zejména kvůli poruchovosti a kultivovanosti chodu. Pokud by jsi narazil na udržovaný kus tak bych se nebál.. nicméně to všeobecně u dieselů je dost náročné
Dacud píše:320d 100kw bych nikdy v zivote nebral... mozna je to kusem ale ja ten kram mel a uz nidky v zivote... turbo meneno pri 150tisicach, vcetne vyteklych tlumicu(komplet podvozek vcetne cepu, silenbloku, apod). pri 160tisicich odesla vakuova pumpa a ted je tam 170tisic a praskla zadni pruzina. jeste je spatnej ten podtlakovej ventl na zavirani zaluzek a dalsi drobnosti. a to nemluvim ze traktor z 60tych let ma krasnejsi zvuk. nevim ale benzin je benzin... znamej ma taky stejnej motor a stejne problemy...
PS: nafta do bmw nepatri. pro ty kdo chcou setrit tak at si koupi fabii nebo jezdi salinou
ozzysko píše:Já jsem tu právě četl že u FL je jiné vylepšené uchycení zadní nápravy atd... jen nevím jestli je to jen u FL se 110 kW nebo už i u FL se 100 kW