Vyzkoušej jestli ti těsní víčko,mě netěsnilo a topilo to na prd.Dolil jsem vodu,vyměnil jsem gumičky na zátce a teď to topí dobře.A topí to i na prostřední polohu,sice míň,ale topí.speedfred píše:hned rano to skusim,dik. a este ked to pustim na okna,tak ich rozmrazi,ale na nohy je kosa.dam to na nohy a telo tak sa zacnu mlzit okna.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Je vám v autě teplo?
-
- Moderátor
- Klubové ID: 510
-
- Klubové ID: 2343
Tak jsem teď taky řešil, proč mi to pořádně netopí ze středu a už to asi začínám chápat... nicméně pořád mi není jasné, jak přesně to má fungovat. Mám digiklimu na E36, dám např. že chci 30°, horem i dole fouká vyloženě teplej vzduch a středem celkem studenej. Otočný kolečko na prostřední mřižce mám otočený na střed. To je v pořádku? A když to otočím na teplejší, tak mi bude foukat i na středu všude teplejší vzduch? A když na studenější, tak tam poleze ještě studenější?
Jen pro ujasnění, zatím jsem to totiž ještě pořádně nezkoumal, tak abych věděl, jak to vlastně má fungovat...
Jen pro ujasnění, zatím jsem to totiž ještě pořádně nezkoumal, tak abych věděl, jak to vlastně má fungovat...
No už jsem to nějak vyzkoušel a snad to celkem chápu, ale spíš bych čekal, že když to budu mít "na prostředku", tak tam půjde teplý vzduch jako na okno i na nohy, a kolečkem si dám buď "ještě teplejší", nebo studenější... Ale ono je to spíš tak, že ani když to dám na max. teplý, tak to není tak teplý vzduch, jako na okno a na nohy. Právě mě zajímalo, jestli to takhle má být a nebo jestli to třeba nefunguje, blbě, ale asi to je tedy správně. No je to holt trochu nezvyk, tak mě to překvapilo, tohle je moje první zima s BMW, příští už to budu vědět