Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E91 facelift - par info pro novacka - Plzen - Praha

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
MaxxT
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od MaxxT »

Ahoj lidicky,
pred par dny jsem dovezl od sousedu z Nemecka BMW 325d, 145kW, automat, facelift rv 12/2008.

1) Mam profi navigaci - kdo by mi udelal aktualizaci map - Plzen - Praha a nejaka cenovka k tomu? :-)
2) Nejde nejak u toho novyho iDrive udelat aby se mi tam ukazovala teplota vody? (to mi fakt SERE ze to tam neni a misto toho je tam debilni ukazatel spotreby - nepochopitelne), nasel jsem nejaky postupy jak to zobrazit na starsim iDrive, ale na to novy se mi nepovedlo
3) Kdyz zaradim zpatecku, nesklopi se mi zpetne zrcatko - pry to jde nejak nastavit taky
4) Poloha automatickeho sviceni - kdyz to tam dam a na iDrive nastavit spoustet dle svetelnosti, tak v soucasnych dnech mi v podstate sviti porad krouzky s xenonama - jde teda nekde nastavit citlivost?
5) lze u faceliftu, ktery ma zlute krouzky homologovane jako denni sviceni nejak predelat na bile led sviceni? nasel jsem nejake sady na predelani, ale kamarad mi rikal, ze se to tady resilo a nefunguje to - ale myslim ze se to resilo na predfacelift ... ?

Dekuji moc, jeslti se tu neco nekde resilo, omlouvam se ze to tady davam znova, ale snazil sem se hledat i na google a mozna jsem jen unaveny a prehlidl jsem neco, bylo toho vic, co jsem chtel vedet, ale ostatni jsem uz dohledal.

Pavel, Plzen.
Lukke

#2 Příspěvek od Lukke »

Bump for you bro :)
MaxxT
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od MaxxT »

twe to Lexusari radili lepe :-))
Selix

#4 Příspěvek od Selix »

to vis, kdo ma bmw, jede se v sobotu projet, kdo lexus, je doma u netu :)

2) jak s teplotou vody nevim, jak to zobrazit u predface modelu by me docela zajimalo
3) naklopeni zrcatka pri couvani: prepinani zrcatek ma byt myslim vpravo a je to jen u elektricky sklopnych zrcatek
4) myslim, ze citlivost svetelneho senzoru nastavit nejde
5) jo, resilo se tu zatim vetsinou denni sviceni u predface e90, tam pouzit krouzky nejdou
MaxxT
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od MaxxT »

tak u toho staryho iDrive je to

http://e90.wetpaint.com/page/iDrive+hidden+menus
http://e90.wetpaint.com/page/BC+hidden+menus

elektricky sklopny nevim, to asi nemam ci nevim, kde by bylo tlacitko na sklapeni, kazdopadne nastavitelny elektricky jsou, tak je mi divny, ze se to nenaklopi na zem. :-(
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Pavel 528 »

nevim,jak u e90,ale starsi modely bmw nikdy neumely samy sklopit zrcatko pri zarazene zpatecce pokud si nemel komplet elektricky sedacky s pametma....

takze pokud takove sedacky nemas,tak to nepujde a musis si je sklopit rucne[tlacitkem] pri parkovani
Lukke

#7 Příspěvek od Lukke »

Pavel 528 píše:nevim,jak u e90,ale starsi modely bmw nikdy neumely samy sklopit zrcatko pri zarazene zpatecce pokud si nemel komplet elektricky sedacky s pametma.... takze pokud takove sedacky nemas,tak to nepujde a musis si je sklopit rucne[tlacitkem] pri parkovani

To je samozřejmě blbost, funguje to takhle i u E46, stačí to nechat nastavit... U E90 se mi zrcátko při R sklápí taky, pokud je přepínač zrcátek v pravé poloze. A sedačky s pamětí nemám, mám klasické ruční.
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Pavel 528 »

Lukke píše:
Pavel 528 píše:nevim,jak u e90,ale starsi modely bmw nikdy neumely samy sklopit zrcatko pri zarazene zpatecce pokud si nemel komplet elektricky sedacky s pametma.... takze pokud takove sedacky nemas,tak to nepujde a musis si je sklopit rucne[tlacitkem] pri parkovani

To je samozřejmě blbost, funguje to takhle i u E46, stačí to nechat nastavit... U E90 se mi zrcátko při R sklápí taky, pokud je přepínač zrcátek v pravé poloze. A sedačky s pamětí nemám, mám klasické ruční.

pisu,ze nevim ja u e90,ale u e39 to tak bohuzel je...myslim,ze i u e46 to taky nejde...
Lukke

#9 Příspěvek od Lukke »

Pavel 528 píše:pisu,ze nevim ja u e90,ale u e39 to tak bohuzel je...myslim,ze i u e46 to taky nejde...

U E46 to jde, pokud se to tak naprogramuje. Měl jsem to napsané v manuálu.
Selix

#10 Příspěvek od Selix »

pokud se nepletu ta priplatkova vybava se jmenovala paket vnejsich zpet. zrcatek a zahrnovala elektricke sklapeni, naklopeni zrcatka spolujezdce pri zpatecce a automaticke zatmivani pri oslneni
Lukke

#11 Příspěvek od Lukke »

Selix: Je fakt, že paket vnějších zrcátek jsem u E46 měl, ale automaticky stmívaná při oslnění nebyla... Bylo tam automatické sklápění a vyhřívání.
MaxxT
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od MaxxT »

v bmw to delaji moc slozite, mohlo byt 5 typu vybavy a bylo by to :-))
Lukke

#13 Příspěvek od Lukke »

MaxxT: Tohle neni lexus, kde máš 3 řady jako u Oktávky a tim to hasne. :D
MaxxT
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od MaxxT »

to sice mozna jo, ale zase se nemusis bat, ze kdyz zapomenes v ceniku zaskrtnout kola a volant, ze ti auto neprivezou na spalkach a s tyci v interieru :-)))))))))
Odpovědět