pred par dny jsem dovezl od sousedu z Nemecka BMW 325d, 145kW, automat, facelift rv 12/2008.
1) Mam profi navigaci - kdo by mi udelal aktualizaci map - Plzen - Praha a nejaka cenovka k tomu?

2) Nejde nejak u toho novyho iDrive udelat aby se mi tam ukazovala teplota vody? (to mi fakt SERE ze to tam neni a misto toho je tam debilni ukazatel spotreby - nepochopitelne), nasel jsem nejaky postupy jak to zobrazit na starsim iDrive, ale na to novy se mi nepovedlo
3) Kdyz zaradim zpatecku, nesklopi se mi zpetne zrcatko - pry to jde nejak nastavit taky
4) Poloha automatickeho sviceni - kdyz to tam dam a na iDrive nastavit spoustet dle svetelnosti, tak v soucasnych dnech mi v podstate sviti porad krouzky s xenonama - jde teda nekde nastavit citlivost?
5) lze u faceliftu, ktery ma zlute krouzky homologovane jako denni sviceni nejak predelat na bile led sviceni? nasel jsem nejake sady na predelani, ale kamarad mi rikal, ze se to tady resilo a nefunguje to - ale myslim ze se to resilo na predfacelift ... ?
Dekuji moc, jeslti se tu neco nekde resilo, omlouvam se ze to tady davam znova, ale snazil sem se hledat i na google a mozna jsem jen unaveny a prehlidl jsem neco, bylo toho vic, co jsem chtel vedet, ale ostatni jsem uz dohledal.
Pavel, Plzen.