Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Někdo v PARDUBICICH s E46 sedan předfacelif?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
meerf

#1 Příspěvek od meerf »

Zdravim,
nemel by na me nekdo cas v okolí pardubic rekneme tak 5 minut. Jen bych potreboval zkusti zapojit LED svetla, ktera mne nejdou. Chtel bych zjistit jestli to je autem, nebo svetlama. Moc dik (klidne i okolí, dojedu! Nikam vas tahat nebudu)
meerf

#2 Příspěvek od meerf »

koupim cigara nebo tak neco, at v tom nejste zadarmo :D
meerf

#3 Příspěvek od meerf »

možná jsem se spatne vyjadril, jde mne o zadní svetla. Takze je to jen sundani zadniho krytu, zadne sroubovani nic. Je tam je jedna odcvaknuti a nasazeni konektoru. Zadne montovani !
Jamall

#4 Příspěvek od Jamall »

a proč nevezmeš 12V zdroj a nezkusíš je postupně rozsvítit?...
raging

#5 Příspěvek od raging »

Chceš tam dát místo žárovek klasických, žárovky složené z ledek se stejnou paticí?Rozumím tomu dobře :?:
scooter_x

#6 Příspěvek od scooter_x »

Spíš asi celá světla s technologií LED. Buď ta BMW originální z M3 a pod. nebo nějaká tuningová.
Naskok

#7 Příspěvek od Naskok »

OEM LED z M3 jsou pomerne palka na retrofit... Ale zase sedi vnitrni kryt dobre. To u tech replik se tvrdit nemuze. Vyplati se koupit nejake neorigo LED svetla. Moje jsou, pokud se nepletu, EagleEye LED svetla. Svitej jak krava, takze kdyz mi nekdo vecer tlaci na prdel, dupnu na to a ve zpetnem vidim jeho vydeseny cerveny xicht :D

Ale pak je klid. Bud si necha odstup nebo predjede a zmizi. Super investice. A druha vec, auto najednou vypada jako nove. Nespokrabany kryt a novy vzhled to auto najednou omladi ;)

Jen se pri vyberu musis divat na konektor, jsou dva druhy. Aby jsi pak nebyl jeden z tech, co shani dodatecne na ebay redukci z jednoho na druhy.

Ale urcite se vy$er na nejaky LED zarovky. Budes mit problem s kontrolou zarovek pres light modul a buhvi co jeste. Hodne slabe LED zarovky propousti mirne proud, takze i kdyz auto je zamknute, tak ty zarovicky z diod porad sviti. Malinko, ale v noci to je videt.
meerf

#8 Příspěvek od meerf »

dyl jem tady nebyl, jedna se o tyto svetla http://imageshack.us/photo/my-images/41 ... 09389.jpg/
proste mne chvilku funguji a pak zas ne. Pokud by nekdo vedel kde muze byt chyba ? Chtel jsem je zapojit u nekoho s predfaceliftem jestli to je autem nebo ne
Naskok

#9 Příspěvek od Naskok »

Jo aha, sedan. Tak to mas jedine neorigo. Hele, zakvrdlej trochu s konektorem na pripojeni, casto staci blbe zapojena koncovka. Nejdriv zapni svetla, nejlepe k veceru, lip uvidis jestli sviti nebo ne a pak zahejbej s kabelama. Pokud to pomuze, tak mas malo docvaknuty koncovky konektoru. To je pomerne casta pricina. Pokud ti k tomu jeste sviti i checklight, jako ze mas rozbitou zarovku vzadu, tak to je jasny.

:)
Odpovědět