Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Někdo v PARDUBICICH s E46 sedan předfacelif?
OEM LED z M3 jsou pomerne palka na retrofit... Ale zase sedi vnitrni kryt dobre. To u tech replik se tvrdit nemuze. Vyplati se koupit nejake neorigo LED svetla. Moje jsou, pokud se nepletu, EagleEye LED svetla. Svitej jak krava, takze kdyz mi nekdo vecer tlaci na prdel, dupnu na to a ve zpetnem vidim jeho vydeseny cerveny xicht
Ale pak je klid. Bud si necha odstup nebo predjede a zmizi. Super investice. A druha vec, auto najednou vypada jako nove. Nespokrabany kryt a novy vzhled to auto najednou omladi
Jen se pri vyberu musis divat na konektor, jsou dva druhy. Aby jsi pak nebyl jeden z tech, co shani dodatecne na ebay redukci z jednoho na druhy.
Ale urcite se vy$er na nejaky LED zarovky. Budes mit problem s kontrolou zarovek pres light modul a buhvi co jeste. Hodne slabe LED zarovky propousti mirne proud, takze i kdyz auto je zamknute, tak ty zarovicky z diod porad sviti. Malinko, ale v noci to je videt.

Ale pak je klid. Bud si necha odstup nebo predjede a zmizi. Super investice. A druha vec, auto najednou vypada jako nove. Nespokrabany kryt a novy vzhled to auto najednou omladi

Jen se pri vyberu musis divat na konektor, jsou dva druhy. Aby jsi pak nebyl jeden z tech, co shani dodatecne na ebay redukci z jednoho na druhy.
Ale urcite se vy$er na nejaky LED zarovky. Budes mit problem s kontrolou zarovek pres light modul a buhvi co jeste. Hodne slabe LED zarovky propousti mirne proud, takze i kdyz auto je zamknute, tak ty zarovicky z diod porad sviti. Malinko, ale v noci to je videt.
dyl jem tady nebyl, jedna se o tyto svetla http://imageshack.us/photo/my-images/41 ... 09389.jpg/
proste mne chvilku funguji a pak zas ne. Pokud by nekdo vedel kde muze byt chyba ? Chtel jsem je zapojit u nekoho s predfaceliftem jestli to je autem nebo ne
proste mne chvilku funguji a pak zas ne. Pokud by nekdo vedel kde muze byt chyba ? Chtel jsem je zapojit u nekoho s predfaceliftem jestli to je autem nebo ne
Jo aha, sedan. Tak to mas jedine neorigo. Hele, zakvrdlej trochu s konektorem na pripojeni, casto staci blbe zapojena koncovka. Nejdriv zapni svetla, nejlepe k veceru, lip uvidis jestli sviti nebo ne a pak zahejbej s kabelama. Pokud to pomuze, tak mas malo docvaknuty koncovky konektoru. To je pomerne casta pricina. Pokud ti k tomu jeste sviti i checklight, jako ze mas rozbitou zarovku vzadu, tak to je jasny.