Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW e36 coupe (M50B25) přestala jet
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,prosím o radu,nevíte čím by to mohlo být,v sobotu ráno jsem přijel z nákupu,vyložil přítelkyni a chtěl jsem odcouvat na parkoviště,tak jsem začal couvat a najednou to samo chcíplo.Potom už jsem nenastaroval,ačkoliv to normálně točí,Takže jsem to odtlačil na parking a šel spát se špatným svědomím.Po 7 hodinách jsem to šel zkusit,zdali se něco nezměnilo,hned to chytlo,ale asi po 10 sekundách to opět chcíplo a teď už nic.Mám novou baterii,takže tím to snad nebude,ještě podotknu,asi 2 dny před tím,jsem měnil váhu vzduchu,ale tím to snad nebude né?
Díky všem za rady
bmwrc
jde o 2.5i bez vanosu
Díky všem za rady
bmwrc
jde o 2.5i bez vanosu
bmwrc píše:j3ykobim píše:asi blbej dostaz, ale seš si jist že máš dostatek benzínu?
jo určitě:)ještě tu noc jsem tankoval.K tomu čerpadlu jsem se přikláněl no:(jelikož když mi to chytlo potom,tak si myslim že to byl nějaký dokapaný poslední benzín,jelikož to čerpadlo třeba nejede:(
někde tu bylo napsáno, že pokud máš dostatek benzínu(myslim víc než půl nádrže) tak by to mělo chytat i bez pumpy..., možná zkusit dolít víc
-
- Kontaktovat uživatele:
j3ykobim píše:bmwrc píše:j3ykobim píše:asi blbej dostaz, ale seš si jist že máš dostatek benzínu?
jo určitě:)ještě tu noc jsem tankoval.K tomu čerpadlu jsem se přikláněl no:(jelikož když mi to chytlo potom,tak si myslim že to byl nějaký dokapaný poslední benzín,jelikož to čerpadlo třeba nejede:(
někde tu bylo napsáno, že pokud máš dostatek benzínu(myslim víc než půl nádrže) tak by to mělo chytat i bez pumpy..., možná zkusit dolít víc
fakt jo?takze myslis ze kdyz doliju pres pulku tak by to slo?no uvidime:o)
-
- Kontaktovat uživatele:
Jamall píše:otázka je, jak jsi technicky zruční a zdali máš nářadí?
Jestli se toho nebojíš, s ledasčím ty tu pomůžeme, alespoň takhle na dálku, ale chce to odezvu. Jak psal Safa, první věc musíš jít po benzínu, pak po jiskře.
No tak určitě se toho nebojim,nějaký to auto už jsem měl a poupravil,ovšem BMW je nová kategorie,takže se učím,avšak vše je skoro na stejné brdo..Co se týče nářadí a garáže,tak jsem v pytli,prodali jsme rod.barák s velikou garáží a teď mám pronajmutou takovou malou sračku,kde ani neotevřeš dveře

Jinak koukám,že to tu alespoň funguje a vy lidi se snžíte,na ostatních forech to je mrtvé a spíše tě ještě pomluvej:(Dneska musím pracovně do Prahy,takže oprava pujde asi starnou,ale ziítra na to hodím očko:)
bmwrc píše:Jamall píše:začni tím, že uděláš video
jak se chová motor při sešlápnutí plynu, když začne motor chcípat?
ok,zítra nahraju co to dělá..díky moc:o)
OK, video natoč, ale ještě popiš, jak se chová ten motor když začne chcípat a ty mu přidáváš plyn...když přišlapáváš plyn, tak ho udržíš při "životě"?
-
- Kontaktovat uživatele:
Jamall píše:bmwrc píše:Jamall píše:začni tím, že uděláš video
jak se chová motor při sešlápnutí plynu, když začne motor chcípat?
ok,zítra nahraju co to dělá..díky moc:o)
OK, video natoč, ale ještě popiš, jak se chová ten motor když začne chcípat a ty mu přidáváš plyn...když přišlapáváš plyn, tak ho udržíš při "životě"?
No když se mi to podařilo nastartovat tak jsem to zkoušel trošičku za plynem a jako chodil,ale zdechle a pak stejnak chcipnul,dopiju cafe a jdu se na to mrknout:)