Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW e36 coupe (M50B25) přestala jet
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,prosím o radu,nevíte čím by to mohlo být,v sobotu ráno jsem přijel z nákupu,vyložil přítelkyni a chtěl jsem odcouvat na parkoviště,tak jsem začal couvat a najednou to samo chcíplo.Potom už jsem nenastaroval,ačkoliv to normálně točí,Takže jsem to odtlačil na parking a šel spát se špatným svědomím.Po 7 hodinách jsem to šel zkusit,zdali se něco nezměnilo,hned to chytlo,ale asi po 10 sekundách to opět chcíplo a teď už nic.Mám novou baterii,takže tím to snad nebude,ještě podotknu,asi 2 dny před tím,jsem měnil váhu vzduchu,ale tím to snad nebude né?
Díky všem za rady
bmwrc
jde o 2.5i bez vanosu
Díky všem za rady
bmwrc
jde o 2.5i bez vanosu
-
- Klubové ID: 1749
někde tu bylo napsáno, že pokud máš dostatek benzínu(myslim víc než půl nádrže) tak by to mělo chytat i bez pumpy..., možná zkusit dolít vícbmwrc píše:j3ykobim píše:asi blbej dostaz, ale seš si jist že máš dostatek benzínu?
jo určitě:)ještě tu noc jsem tankoval.K tomu čerpadlu jsem se přikláněl no:(jelikož když mi to chytlo potom,tak si myslim že to byl nějaký dokapaný poslední benzín,jelikož to čerpadlo třeba nejede:(
-
- Kontaktovat uživatele:
j3ykobim píše:někde tu bylo napsáno, že pokud máš dostatek benzínu(myslim víc než půl nádrže) tak by to mělo chytat i bez pumpy..., možná zkusit dolít vícbmwrc píše:j3ykobim píše:asi blbej dostaz, ale seš si jist že máš dostatek benzínu?
jo určitě:)ještě tu noc jsem tankoval.K tomu čerpadlu jsem se přikláněl no:(jelikož když mi to chytlo potom,tak si myslim že to byl nějaký dokapaný poslední benzín,jelikož to čerpadlo třeba nejede:(
fakt jo?takze myslis ze kdyz doliju pres pulku tak by to slo?no uvidime:o)
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak určitě se toho nebojim,nějaký to auto už jsem měl a poupravil,ovšem BMW je nová kategorie,takže se učím,avšak vše je skoro na stejné brdo..Co se týče nářadí a garáže,tak jsem v pytli,prodali jsme rod.barák s velikou garáží a teď mám pronajmutou takovou malou sračku,kde ani neotevřeš dveřeJamall píše:otázka je, jak jsi technicky zruční a zdali máš nářadí?
Jestli se toho nebojíš, s ledasčím ty tu pomůžeme, alespoň takhle na dálku, ale chce to odezvu. Jak psal Safa, první věc musíš jít po benzínu, pak po jiskře.

Jinak koukám,že to tu alespoň funguje a vy lidi se snžíte,na ostatních forech to je mrtvé a spíše tě ještě pomluvej:(Dneska musím pracovně do Prahy,takže oprava pujde asi starnou,ale ziítra na to hodím očko:)
- Jamall
- Klubové ID: 2933
OK, video natoč, ale ještě popiš, jak se chová ten motor když začne chcípat a ty mu přidáváš plyn...když přišlapáváš plyn, tak ho udržíš při "životě"?bmwrc píše:ok,zítra nahraju co to dělá..díky moc:o)Jamall píše:začni tím, že uděláš video
jak se chová motor při sešlápnutí plynu, když začne motor chcípat?
-
- Kontaktovat uživatele:
Jamall píše:OK, video natoč, ale ještě popiš, jak se chová ten motor když začne chcípat a ty mu přidáváš plyn...když přišlapáváš plyn, tak ho udržíš při "životě"?bmwrc píše:ok,zítra nahraju co to dělá..díky moc:o)Jamall píše:začni tím, že uděláš video
jak se chová motor při sešlápnutí plynu, když začne motor chcípat?
No když se mi to podařilo nastartovat tak jsem to zkoušel trošičku za plynem a jako chodil,ale zdechle a pak stejnak chcipnul,dopiju cafe a jdu se na to mrknout:)