Mám comacta E36 18Ti kdyš jsem chtěl jed dnes ráno do práce tak auto začalo škubat a skákat a nešlo přes 1500 otáček. Tak jsem auto odstavil a odpoledne jsem to zkusil znovu a motor šel,ale jenom do 2000 otáček a nad to začalo zase škubat a nešlo to dál za plynem.Stejnej problém jsem měl i mynulej rok,dělalo to chvíli a pak byl pokoj.
Může to být třeba tím že jak jsou přívalové deště tak mi někde teče voda do svíček?Fakt nevím kde začít.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Mám problém a nevím kde začít
-
- Kontaktovat uživatele:
U Tička už jsou cívky, projdi ty nejzákladnější věci jak píše Tompo. Loni se mi taky po přívalácích stalo, že motor neběžel pravidelně, takže jsem vše kolem zapalování a sání poodpojoval a prostříkal sprejem na kontakty a bylo po starostech.
Hlavně s vypnutým klíčkem, jinak by se ti do řídící jednotky zapsaly chyby.
Hlavně s vypnutým klíčkem, jinak by se ti do řídící jednotky zapsaly chyby.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě dělalo něco podobného palivové čerpadlo na odchodu.
Vyndat, připojit, ucpat prstem ... jestli to udržíš, je zle (čerpadlo má 3.5bar)
Případně pokud máš ve svém okolí někoho ochotného s jakýmkoli benzínem kromě M3 3.2 tak všechna čerpadla jsou stejné, takže zkusit prohodit a uvidíš ... je to tak na 30minut jednou rukou
Tou vodou to může být taky. iS (ti) má s M3 nejhlubší šachty ke svíčkám. Zkus vyndat ty sosáky k nim a koukni jestli tam není voda. Kdyžtak vyfoukat tlakovým vzduchem (máš-li možnost).
Další možnost je nekvalitní palivo, nebo se někde dostala voda do nádrže ...
Začal bych těmi svíčkami a čerpadlem ...
Vyndat, připojit, ucpat prstem ... jestli to udržíš, je zle (čerpadlo má 3.5bar)
Případně pokud máš ve svém okolí někoho ochotného s jakýmkoli benzínem kromě M3 3.2 tak všechna čerpadla jsou stejné, takže zkusit prohodit a uvidíš ... je to tak na 30minut jednou rukou

Tou vodou to může být taky. iS (ti) má s M3 nejhlubší šachty ke svíčkám. Zkus vyndat ty sosáky k nim a koukni jestli tam není voda. Kdyžtak vyfoukat tlakovým vzduchem (máš-li možnost).
Další možnost je nekvalitní palivo, nebo se někde dostala voda do nádrže ...
Začal bych těmi svíčkami a čerpadlem ...