Zdravim, chtěl bych se zeptat při vytočení motoru nebo rychlém přidání plynu
začne motor hrozně cukat ( jako kdyby se tam dostával vzduch ) Při vypnutí motoru jede zase jak má, počítač neukazuje žádnou chybu, nevíte v jaký části by mělo být něco volného nebo tak? Jedná se o motor 130kw. Děkuji za rady.
A dělá to když to vytočíš přes tři tisíce? Nebo až někde dál. Můžou to bejt lopatky na turbu zajebaný. Jak jezdíš na spotřebu že to točíš do třech tisíc nebo to honíš. Padá ti to nouzáku nebo ne?
nafta píše:A dělá to když to vytočíš přes tři tisíce? Nebo až někde dál. Můžou to bejt lopatky na turbu zajebaný. Jak jezdíš na spotřebu že to točíš do třech tisíc nebo to honíš. Padá ti to nouzáku nebo ne?
Nepadá to nouzáku, jj většinou to začne už kolem těch 3 000... když stojím na místě tak otáčky nejdou ani pořádně vytočit ..max do 4 000..pak se to nehne ... pak se rozjedu a otáčky zase jedou .. rozjedu se na 3 000 a pak to začne cukat, ale nestává se to pokaždý
Nene, ten je vykuchanej =) ... tak je to spodní část druhého vstřiku (mechanická) proto to na počítači nic neukázalo. To co jsem nechtěl, aby to bylo to bohužel je :/(
Nene, ten je vykuchanej =) ... tak je to spodní část druhého vstřiku (mechanická) proto to na počítači nic neukázalo. To co jsem nechtěl, aby to bylo to bohužel je :/(
Ted to začalo dělat pořád, už při nastartování, běží ti jakoby na 3 válce.. jako kdyby do jednoho válce nešla nafta nafta nebo vzduch .. netuším..střiky jsme koupili nový a prd.. jeden byl ochcanej kolem dokola tak jsme mysleli, že je to ono, ale žádná změna.. :/(