Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
problém s budíky - padají, ukazují nesmysly (str. 3)
- blackjack
tak u větráku je po smrti motorek, ani se nehne, asi uhliky... jen by mě zajímalo, jaký je správný postup montáže/demontáže... tou mezerou mezi motorem a čelním sklem nemůže prostě nepoškozený vyjít ven a ještě tam překáží svazek s kabely
Nevím jak jsem na tom s kostrou, chci si na ní posvítit, proto mě zajímali ty kostřící body, ty ve sloupkách u řidiče a u spolujezdce jsem ok... Taky bych to tipoval na něco takového...

Nevím jak jsem na tom s kostrou, chci si na ní posvítit, proto mě zajímali ty kostřící body, ty ve sloupkách u řidiče a u spolujezdce jsem ok... Taky bych to tipoval na něco takového...
- blackjack
o to jsem se včera dost dlouho pokoušel... Teoreticky by to jít možná mělo, ale jelikož je tam vlastně ten černý box s kabeláží a kabely ho tam drží za 3 stran, nemohu to odtáhnout natolik abych to tam nepoškozené dostal.. starý motorek jsem vyndal, jen jsem trochu orval ty vrtule, a to bych u nového nerad.. 

- blackjack
Tak vytahuji tohle téma, abych nezakládal nové... Problém s budíky se začal zase objevovat, tentokrát trochu častěji a to po tom co jsme měli rozdělanou celou el. v kufru, nové kabely do víka atd. Nicméně dělalo to i předtím a rozhodně se ten kufr neodflákl, dána jiná baterka...
Jelikož to teď dělá docela často, povedlo se mi to natočit
http://www.youtube.com/watch?v=n3AmGZ9M1TQ
budíky se vypnout, vše spadne dolu a okamžitě naskočí, vše se rozsvítí a jede se dál. Pozoroval jsem dneska když jsem dojížděl na rezervu že při každém restartu mi naběhl jiný stav paliva, někdy lehce nad, někdy půlka rezervy atd.
Na světlech s blinkrem mi "občas" problikává podsvícení budíku do rytmu blinkrů, když se blinkr rozsvítí, budíky také o trochu víc...
Někdy se po startu hned nerozsvítí podsvícení nájezdu, ale třeba až co rozsvítím světla...
Jelikož to teď dělá docela často, povedlo se mi to natočit
http://www.youtube.com/watch?v=n3AmGZ9M1TQ
budíky se vypnout, vše spadne dolu a okamžitě naskočí, vše se rozsvítí a jede se dál. Pozoroval jsem dneska když jsem dojížděl na rezervu že při každém restartu mi naběhl jiný stav paliva, někdy lehce nad, někdy půlka rezervy atd.
Na světlech s blinkrem mi "občas" problikává podsvícení budíku do rytmu blinkrů, když se blinkr rozsvítí, budíky také o trochu víc...
Někdy se po startu hned nerozsvítí podsvícení nájezdu, ale třeba až co rozsvítím světla...
- blackjack
konektory budíků jsem prolezl jako první, zkusím jít dál až do pojistkovky... Může ty budíky takhle něco shazovat, jak psal např. Lucifer, nějaké jednotky ABS, at absurdum signál kolik je v nádrži nebo tak něco?
Nebo mohou padat podpětím/přepětím? Mám pocit že to není problém budíků, občas zakmitne i osvětlení...
bylo by jednodušší, kdyby jste měli křišťálovou kouli.
Nebo mohou padat podpětím/přepětím? Mám pocit že to není problém budíků, občas zakmitne i osvětlení...

Ahoj. Podle toho co píšeš , ti to dělají budíky . Dej tam jiný , pozor ze stejnýho modelu a projet to. Pak dej vědět. Co jsem dělal Renault Laguna II 2001 , velký probém u těchto modelu . Opel Frontera 2002 , uplně stejný problém , a u dvou e36 4 válcu to samé . Ve všech případec problém v budíkách. Dokud se auto neohřálo , budíky nic . Po čase se muselo dokonce po zahřátí auta , odpojit na chvilku baterka .