Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e90 320d 2005 daylight
Tak že uděláme to tak.
1. Termín bude středa 20:00 když někdo napíše později tak určitě ano
2. Budu akceptovat jen lidi co mě to napiší do zpráv (zatím dave320,pear) ty zbylé prosím napište mě zpravu co chcete a adresu
3. Platbu si rozmyslím jak to budu chtít, zaleží kolik to bude celkově aby mě v tom nevyselo hodně peněz. Pro mě je to risk pokud chapete. Je to stylem aukra platbu předem na učet nemusí to poslat může to být nějaký podvodník snad se ale tot nestane. Určitě po objednání odešlu každému kopii emailu po koupi aby jste mě věřili.
4. odkaz na zboží než objednám odešlu každému z vás aby jste s tím souhlasili, aby pak někdo neřekl že už to nechce.
5. Nějaké jiné připomínky? Dotazy pište do zpráv, ať si z tohodle fora neuděláme eshop.
6. Budu to objednávat příští víkend patek - sobota.
2. Budu akceptovat jen lidi co mě to napiší do zpráv (zatím dave320,pear) ty zbylé prosím napište mě zpravu co chcete a adresu
3. Platbu si rozmyslím jak to budu chtít, zaleží kolik to bude celkově aby mě v tom nevyselo hodně peněz. Pro mě je to risk pokud chapete. Je to stylem aukra platbu předem na učet nemusí to poslat může to být nějaký podvodník snad se ale tot nestane. Určitě po objednání odešlu každému kopii emailu po koupi aby jste mě věřili.
4. odkaz na zboží než objednám odešlu každému z vás aby jste s tím souhlasili, aby pak někdo neřekl že už to nechce.
5. Nějaké jiné připomínky? Dotazy pište do zpráv, ať si z tohodle fora neuděláme eshop.
ja do toho pujdu asi taky...napisu SZ. Jen se jeste doptam. Mam 4 polohy spinaci na svetla.
0 - bude svitit US DRL a nic vice
1 - stejna jak je to ted s AE, ale k tomu US DRL¨
2 - vse jak doted
A(ta leva poloha od 0) - tady to bude svitit jak 2?Ja moc totiz nechapu k cemu to poloha tam je, kdyz pred FL prepinat mezi AE a xenonem neumi
A posledni otazka. Kdyz zapnu Daytime running lights pres NAVI professional, tak se mi akorat roznou AE po nastartovani, jak tu nekdo psal? zadny jiny vyznam to nema? diky
0 - bude svitit US DRL a nic vice
1 - stejna jak je to ted s AE, ale k tomu US DRL¨
2 - vse jak doted
A(ta leva poloha od 0) - tady to bude svitit jak 2?Ja moc totiz nechapu k cemu to poloha tam je, kdyz pred FL prepinat mezi AE a xenonem neumi
A posledni otazka. Kdyz zapnu Daytime running lights pres NAVI professional, tak se mi akorat roznou AE po nastartovani, jak tu nekdo psal? zadny jiny vyznam to nema? diky
já to mám takto polaha A - automaticky se po nastartování rosvítí xenon a AE, poloha 0 - nic nesvítí poloha 1 - parkovačky čili AE poloha 2 - xenon a AE
Mám před FL 2006 bez navigace, světelný senzor.
Po naprogramování US DRL se při poloze A rosvítí po nastartování automaticky dálková na snížený výkon bez AE. Samo se to pak při šeru přepne na normálí světla. Vše ostatní funguje normálně.
Když tak mě opravte pokud jsem napsal něco blbě
Ještě jsem si vpoměl že to rozsvěcování světel auto při nastartování tam bylo asi dodělávano, takže normálně by ta poloha A měla fungovat tak, že při sešeření se sami zapnou světla
Po naprogramování US DRL se při poloze A rosvítí po nastartování automaticky dálková na snížený výkon bez AE. Samo se to pak při šeru přepne na normálí světla. Vše ostatní funguje normálně.

Ještě jsem si vpoměl že to rozsvěcování světel auto při nastartování tam bylo asi dodělávano, takže normálně by ta poloha A měla fungovat tak, že při sešeření se sami zapnou světla
pear píše:já to mám takto polaha A - automaticky se po nastartování rosvítí xenon a AE, poloha 0 - nic nesvítí poloha 1 - parkovačky čili AE poloha 2 - xenon a AE
To sis dodelaval sam? co k tomu potrebujes? stacil by prehodit vypinac a neco dokodovat, vlastne jeste asi nejaky senzor ne?
To auto rozsvícení světel při nastartování už tam bylo při koupi auta a je to jenom naprogramovaný,
To US DRL se dá taky jen nakodovat. Když teda máš světelný senzor tak to půjde tak jak jsem psál dříve. Když ne tak to jde taky naprogramovat, ale bude se automaticky rozsvěcovat při poloze 0, a vše ostatní půjde normálně
To US DRL se dá taky jen nakodovat. Když teda máš světelný senzor tak to půjde tak jak jsem psál dříve. Když ne tak to jde taky naprogramovat, ale bude se automaticky rozsvěcovat při poloze 0, a vše ostatní půjde normálně
risanica píše:A kdyz jste tam US DRL nemeli, tka vam A poloha delal co? Jak poznam, ze mam svetelny senzor?
Ten světelný senzor by jsi měl mít, protože tam máš tu polohu auto, a dělá to, že když se setmí nebo vjedeš do tunelu tak se sami rozsvítí světla.
V Německu nemají poviný denní svícení tak ta poloha je na to aby se jim sami zapínali světla.
pear píše:risanica píše:A kdyz jste tam US DRL nemeli, tka vam A poloha delal co? Jak poznam, ze mam svetelny senzor?
Ten světelný senzor by jsi měl mít, protože tam máš tu polohu auto, a dělá to, že když se setmí nebo vjedeš do tunelu tak se sami rozsvítí světla.
V Německu nemají poviný denní svícení tak ta poloha je na to aby se jim samy zapínali světla.
No to je prave to co me matlo. Ja kdyz dam auto, tak se roznou AE a xenony a zadne jine veci to nedela, protoze AE nejsou na sviceni pres den, takze sviti vse. Tak ted uz je mi to jasne

takze ja do toho taky jdu. SUper white 1x a sem z Brna. Napisu teda SZ. POcitam, ze vymena bude dojeb, kdyz to budu delat poprve

UPDATE:
nasel sem toto porovnani:
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=138890
je mozne si nezavisle na cene vzit cosmos blue? Jde o to, ze je to opravdu jak xenon a ja mam stejne jako on vse bile, takze bych to rad drzel jednobarevne. Diky
výměna H7 není až tak složitá chce to jen trochu trpělivosti, taky jsem nevěděl tady je něco pro radu
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ghlight=h7

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ghlight=h7
V podstatě jsou dvě možnosti a to sundat kolo a sundáním plastového rámečku v podběhu se dostat zezadu ke světlu a tudy k žárovce, sám jsem ještě nedělal tak nevím jak to jde a nebo druhá možnost trošku více šroubování asi 8ks šroubku je sundání poloviny podběhu.
Návod zde:
http://www.bmwklub.sk/bmw3-e90-e91-e92- ... ml#p594996
Návod zde:
Marek-WAR píše:Tak že uděláme to tak.
Ještě upřesnim budou se kupovat H7 Super white
Marek-WAR píše:Marek-WAR píše:Tak že uděláme to tak.
Ještě upřesnim budou se kupovat H7 Super white
sakra

Dave320 píše:V podstatě jsou dvě možnosti a to sundat kolo a sundáním plastového rámečku v podběhu se dostat zezadu ke světlu a tudy k žárovce, sám jsem ještě nedělal tak nevím jak to jde a nebo druhá možnost trošku více šroubování asi 8ks šroubku je sundání poloviny podběhu.
Návod zde:
ja teda nevim jak je to u bixenonu...ale pokud mas DRL u bixenu tak ti to taky sviti jako s dalkovejch tlumene ne (tim myslim jak jsem to hodil na obrazku cervene krouzky)??? nebo odkud sviti DRL u bixenonu?? protoze kdyz zapnes dalkovy tak to sviti clonou s cocky ne??
- Přílohy
-
- svetla.JPG (131.43 KiB) Zobrazeno 359 x
Jasne. Protoze me by zajimalo jak funguje bixenon u e90? My s obyc xenonama to mame tak ze Kdyz zapneme dalky tak se ke xenonum zapne h7 dalka, ale vse sviti stejne (intenzita svetla se nemeni). Ale u bixenonu to je nejak jinak, prepne se clonka a nevim jak funguji ty dalky. Takze ten kdo ma bixenony nvm jak mu to bude fungovat to co chceme ted provest, myslim to DRL jestli jse u bixenu.