http://www.ddmtuning.com/Products/E36-D ... t-included
na anglickém BMW foru jsem našel pěkný návod i s obrázky a ty thinline angel eyes vypadají na E36 úžasně + je to HID a celkově to výjde na 200$ + poštovné což je skoro zadarmo.
Tohle jsou přímo ty světla

Teď přichází na řadu můj dotaz, jak je to vůbec s policií?
Zákon stanovuje jasně, že pokud někdo chce provozovat xenony, musí mít
ostřikvoače světel
automatické naklápění a
světla které jsou přímo homologované na xenony (označení D tuším na skle, H jsou halogeny ty jsou všecky).
Je jasný, že pokud to chci mít legálně tak si splním tyhle věci co jsem teď vypasal, ale zajímá mě spíš vaše zkušennost, pokud někdo máte xenony jak to máte vyřešené.
Na E36 jsou těžko sehnatelné ostřikovače (v originále se snad dělaly jen na post-facelift a to ještě od roku 98 tuším) a o automatickém naklápění už ani nemluvím, takže šance, že dám dohromady tyhle tři věci je skoro nulová, nehledě na to, kolik by to stálo.
Nechci tady mít názory typu "vyprdni se na xenony, budeš za dalšího dementa co osilňuje" fakt je, že chci to mít správně seřízené a pokud možno tak v pohodě aby se s tím fakt dalo jezdit bez problému s policií i když už zastaví. Mám teď origo boschky H1+H1 a jde o to, že v noci vidím velké prd a ty xenony by mi hodně pomohly.
Díky za všechny názory