Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
318 tds podtlak
cus,mam takovej dotaz,,menil jsem motor,vse funguje jak ma ale prijde mi ze tonema vykon,do nejakyho kopce vubec,to ma i cip,docetl jsem se ze to muze byt spatne napojeny hadicky od tech podtlaku nebo co,neco jsem nafotil,mrknete a poradte jestli je to dobre napojeny nebo cim by to mohlo byt,co mam zkusit.motor brble pekne,nikde nic necvaka ani nemlati.dekuju
dival jsem se na obrazky na netu a podle me to maj z toho cilindru kovovyho napojeny na ten vrchni vyvod a ze spodniho to vede kamsi dozadu,ja to mam z toho cilindru do toho spodniho a ten co vede zezadu asi ze sani je zaslepenej sroubkem,tak nevim,co s tim?diky
dival jsem se na obrazky na netu a podle me to maj z toho cilindru kovovyho napojeny na ten vrchni vyvod a ze spodniho to vede kamsi dozadu,ja to mam z toho cilindru do toho spodniho a ten co vede zezadu asi ze sani je zaslepenej sroubkem,tak nevim,co s tim?diky
- Přílohy
-
- Obraz0127.jpg (120.34 KiB) Zobrazeno 1774 x
-
- Obraz0128.jpg (135.24 KiB) Zobrazeno 1774 x
-
-
z toho sani jsem ju zapojil do te spodni na te kostce,vrchni jsem nechal prazdnou,hadicku z egr ventilu jsem zaslepil,filtr uz je objednany,dneska bude
,jeste jeden dotaz,mechanik me ulomil na dvou asi vstricich jednu tu vyvodku co z ni vede hadickaa(z kazdyho vedou 2) jsou propojeny nejak do sebe,musel je zaslepit a udelal vyvod jen z jedne pres spojku T do druhe,vadi to necemu?

-
-
-
takze to mam zitra napojit obracene ,posilam foto jak to mam ted,snad uz to bude pak dobry,radsi me to napis vse po lopate jeste jednou at to zitra nepopletu,moc tomu nerozumim,ale dekuju za trpelivost
a ten podtlak mazaslepit jen hadicky nebo i celou kostku?

a ten podtlak mazaslepit jen hadicky nebo i celou kostku?
- Přílohy
-
- Obraz0136.jpg (108.89 KiB) Zobrazeno 317 x