kupil som ten tuzersky budik za 15€, zrejme benzinovy -1~1.5Bar, upravil to trochu aby to bolo dostojne do BMW (biele podsvietenie, blikanie odstranene atp). a musim povedat ze to mera presne, po namontovani ukazoval 1.1Bar ako ma byt.. ak chces posetrit kup vodarensky manomener za stovku, spravi robotu rovnako.
E36 som nikdy interierovo nekuchal, ale 100% tam najdes gumenu priechodku na hadice kurenia, do nej dubni srobovakom, a hadicu pretiahnes raz-dva, a uz si v motorovom priestore.. v intosi si zhod nejaky ten kryt-treba nad pedaly.
to není úplně pravda plyn je stlačitelný,v kapalině je všude stejnej tlak,ale na to orientační měření to úplně stačí, sám jsem to měřil přes nedovřenou kapotu a pootevřený okénko, ale to bylo na e34 a ta kapotu otvíra dopředu.
..takze ja to vcera probnul a ...mam 325tds a odpor 998ohm,volnobeh uz celkom strasny ked sa to zahrialo,.takze dnes sa dorobil vypinac a vacsi odpor ...a este takto-zmizli mi problemy ktore som mal predtym,s hluchym tahom,proste teraz je zaber hladky a silny od 1500ot
wmax píše:..takze ja to vcera probnul a ...mam 325tds a odpor 998ohm,volnobeh uz celkom strasny ked sa to zahrialo,.takze dnes sa dorobil vypinac a vacsi odpor ...a este takto-zmizli mi problemy ktore som mal predtym,s hluchym tahom,proste teraz je zaber hladky a silny od 1500ot
Takze aky tam mas teraz odpor ? mas k tomu odporu aj vypinac ?
Tak jem dnes udělal na mém 325 tds rv1995 evry mod a můžu říct že to auto je teď pěkně divoký teď jen vymýšlím jak natáhnout kabel do kokpitu abych to mohl ovládat zevnitř. Každá skušenost a rada se hodí tak děkuji za rady...
heven píše:Tak jem dnes udělal na mém 325 tds rv1995 evry mod a můžu říct že to auto je teď pěkně divoký teď jen vymýšlím jak natáhnout kabel do kokpitu abych to mohl ovládat zevnitř. Každá skušenost a rada se hodí tak děkuji za rady...
Máš nějaké foto? Začínám o tom též uvažovat.. už tam mam větší turbo a kdybych nemusel prozatím dávat mechaniku, bylo by to ok..