Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Sériová výška podvozku 320i coupe
Zdravim klubáky,
změřil by mi pls někdo, seriový/snížený podvozek (s hodnotami předek/zadek), vzdálenost od středu kola na lem blatníku? Předek i zadek. Jde mi to to, že teď mam na autě snížený podvozek a potřebuji se dopočítat o kolik, jelikož jsem to se snížením už koupil. Tlačítko "hledat" jsem použil, ale každej píše co má za snížení, ale nikdo nenapíše hodnotu sériového podvozku, takže se pak težko dopočítat. Thx
BMW E36 320i coupe r.v.05/1992
změřil by mi pls někdo, seriový/snížený podvozek (s hodnotami předek/zadek), vzdálenost od středu kola na lem blatníku? Předek i zadek. Jde mi to to, že teď mam na autě snížený podvozek a potřebuji se dopočítat o kolik, jelikož jsem to se snížením už koupil. Tlačítko "hledat" jsem použil, ale každej píše co má za snížení, ale nikdo nenapíše hodnotu sériového podvozku, takže se pak težko dopočítat. Thx
BMW E36 320i coupe r.v.05/1992
Nepsal jsem, že se ho budu zbavovat, ale že chci zjistit jaký tam mam, jsem s ním spokojený. Mohl by jsi mi pls změřit tvojí vzdálenost od středu kola na lem blatníku? Ve předu i vzadu?aigo píše:to ja amm na sve 320i seriovej a shanet budu snizenej tak pokud to budes davat pryc tak bychom mohli vymenit