změřil by mi pls někdo, seriový/snížený podvozek (s hodnotami předek/zadek), vzdálenost od středu kola na lem blatníku? Předek i zadek. Jde mi to to, že teď mam na autě snížený podvozek a potřebuji se dopočítat o kolik, jelikož jsem to se snížením už koupil. Tlačítko "hledat" jsem použil, ale každej píše co má za snížení, ale nikdo nenapíše hodnotu sériového podvozku, takže se pak težko dopočítat. Thx
aigo píše:to ja amm na sve 320i seriovej a shanet budu snizenej tak pokud to budes davat pryc tak bychom mohli vymenit
Nepsal jsem, že se ho budu zbavovat, ale že chci zjistit jaký tam mam, jsem s ním spokojený. Mohl by jsi mi pls změřit tvojí vzdálenost od středu kola na lem blatníku? Ve předu i vzadu?
No a kolik tam máš ty? Mám sice Limo, ale to by mělo být stejný. Nedávno jsem zjistil, že vzadu se výška serie vs. M-tech prakticky neliší a je to cca 33cm. Kdo má na benál taky i 32cm Předek je u origo M-tech 36cm.
Hoši změřte to taky někdo a hoďte sem pls nějaký hodnoty. Vždyť je to otázka ani ne 5ti minut. Chtěl bych to aspoň porovnat a dopočítak si snížení. Díky