Díky kluci za rady....třeba to bude fakt blbost.
Ještě sem nic nezkoušel, teď sem 2 dny ležel v horeckach, sice beru ještě penicilín, ale mám dnes 24 ku, ráno na to hned vlitnu, BIG se blíží a chci jet.... Zítra dokoupim olej, je ho tam dle risky málo. Na neděli sem už obednal kamaráda s diagnostikou, pokud bych to v sobotu nezvládl. Udělám a vyzkouším vše co píšete....
Louži sem neprojel, ale pekny potok ano, po silnici se valila malá řeka. Já musel v tom dešti do.lékárny pro léky, tak sem vyjel. Sterace to nebraly, spousta aut stála u kraje a nejela, bála se. Jel sem pomalu, sice jak posranej, ale jel. Po 2-3 km to zaclo zlobit, auto nešlo vytočit, skubalo to a pak zdechlo. Přímo před pumpou. Za 10 min. sem to natočil a 5 km jel domů, kde mi to zdechlo jak sem zaparkoval. A druhý den, jak to uschlo, už to zklobí.
Zaráží, jestli to má souvislost s tou mega burinou. Do té doby, to byl cvrkot, motor si ševelil, úžasný zvuk, pastva pro uši - mistni kladenaci potvrdil. A teď se klepe, z výfuku se coudi, nepravidelný chod, otáčky kolísají, motor chcipa - prostě zdechlina..... Bych brečel. S autem sem za 2 mes. najel min. 5 tis km, nikdy nebyl problém, proto mi to tak zaráží.
A olej polo....10w40 ? Budu ho jen dost dolivat, štítek sem nenašel, nevím co tam bylo. Už sem četl, že někdo dává do e36 i 5w40.
Díky všem...píšu z mobilu, sry za překlepy