Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
1. DTM Movie - prvni dojmy...
Panove, byla to velka pecka.DaF je frajer dne. Ja bych v tom sibru uz davno nestal.Nejsi z toho marod DaFe? Jinak doufam, ze uelame brzo nejakou opakovacku s vice vozama. Ted uz jsme chytrejsi,takze to bude porad lepsi. Ikdyz 9 Bawcu uz bylo celkem
dost a budilo to zajem siroke verejnosti, vid Lukasi:D
dost a budilo to zajem siroke verejnosti, vid Lukasi:D
No, takze, jsem zivej a zdravej...
Sic me bolej silene zebra, ruka a celej bok... Ale kdyz jsem se dival na ty zabery, tak to asi stalo za to. Bara ma chudak asi 4 modriny po tele... A celej vikend prospala. Byla z toho uplne hotova! Vsak taky ve 160ti km/h stat a tocit patru rozzurenejch BaWu, jak se hrnou po jizni spojce, predjizdej a podjizdej vse, co se jim mihne v ceste... Fakt peklo! Jako ze M3, ktera tlaci nechapajiciho motorkare, kterej tam ma 160... Jinak Beda a jeho svetle modrej drak, kterej se vejde mezi dve auta, kde by neprojela ani trikolka... No husty! Uplne uzasne pogumovana cela cesta na Karlstejn, nechapajici kolemjedouci (a fuckujici protijedouci, zejo LukasiH
) Co se tyce toho dalkovyho ovladani, uz je objednany a krytku objektivu maji skladem, tak to snad do konce budu mit, abych kameru vratil v poradku! Ani to nebude tak drahy, vejdu se do 2tis...

Tak jsem si vcera hosi byl koupit nahradni dalkove ovl. a tu podelanou krytku objektivu... V servise TVR v Praze meli nevyzvednutou servisovanou kameru s timto ovladacem... Tak jsem borce ukecal, aby mi ho prodal. Krytku jsem si v pondeli objednal a vcera jiz byla na sklade...
Takze kamera je opet kompletni...
Skoda jen toho odreneho objektivu - primo na prostredek jsem chytil nejakej sutr... :-/ Ale s tim uz udelat nic nepujde...
Mno, ale zabery jsou proste zabery... Pracuje se na grabovani, strihu a ozvuceni...