Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

1. DTM Movie - prvni dojmy...

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
DaF

#1 Příspěvek od DaF »

Jsme vsichni silene unaveny (ted ode me kluci odjeli)... Ale myslim, ze to byla spickova akce. Moc se tesim na prvni vysledky nasi "prace"... Az na to, ze jsem ztratil skoro vsechny soucasti kamery (jako ze 160km/h ze sibru apod), to bylo good...
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Béďa »

Jo jo, bylo to fakt super. Škoda toho ovládání, ale zase buď rád, že Ti nevypadla z ruky ta kamera celá (sám jsi říkal, že k tomu jednou moc nechybělo).
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Originál zaslal Béďa
[B]Jo jo, bylo to fakt super. Škoda toho ovládání, ale zase buď rád, že Ti nevypadla z ruky ta kamera celá (sám jsi říkal, že k tomu jednou moc nechybělo).

Jo, a ty ses zatim nejsilenejsi pilot, kdyby to videli :benga: tak by to asi nevydejchali :eek: :-)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Kdo neuvidí, neuvěří:mad: :D Škoda toho ovládání:shit:
Schóva

#5 Příspěvek od Schóva »

Doufam,ze to date ke stahnuti, at se muzou pokochat i ostatni,co se neucastnili. Me osobne by to moc zajimalo a treba priste?? Kdo vi.Ackoli s tim lenochem??asi radeji ne. :cuz:
Paul-c
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Paul-c »

Panove, byla to velka pecka.DaF je frajer dne. Ja bych v tom sibru uz davno nestal.Nejsi z toho marod DaFe? Jinak doufam, ze uelame brzo nejakou opakovacku s vice vozama. Ted uz jsme chytrejsi,takze to bude porad lepsi. Ikdyz 9 Bawcu uz bylo celkem
dost a budilo to zajem siroke verejnosti, vid Lukasi:D
Kriznik

#7 Příspěvek od Kriznik »

nujo :)

kdo neprijel prisel o fajn akci :D

a skoda ze jste prisli o video z patku, ktery mam na kazete ... :D

jestli pro mnohy ta zpatecni jizni spojka byla husta :) tak pri pohledu na tohle by vam asi vstavaly vlasy hruzou :D

ze DaFe ? :)
DaF

#8 Příspěvek od DaF »

No, takze, jsem zivej a zdravej... :-) Sic me bolej silene zebra, ruka a celej bok... Ale kdyz jsem se dival na ty zabery, tak to asi stalo za to. Bara ma chudak asi 4 modriny po tele... A celej vikend prospala. Byla z toho uplne hotova! Vsak taky ve 160ti km/h stat a tocit patru rozzurenejch BaWu, jak se hrnou po jizni spojce, predjizdej a podjizdej vse, co se jim mihne v ceste... Fakt peklo! Jako ze M3, ktera tlaci nechapajiciho motorkare, kterej tam ma 160... Jinak Beda a jeho svetle modrej drak, kterej se vejde mezi dve auta, kde by neprojela ani trikolka... No husty! Uplne uzasne pogumovana cela cesta na Karlstejn, nechapajici kolemjedouci (a fuckujici protijedouci, zejo LukasiH :-) ) Co se tyce toho dalkovyho ovladani, uz je objednany a krytku objektivu maji skladem, tak to snad do konce budu mit, abych kameru vratil v poradku! Ani to nebude tak drahy, vejdu se do 2tis...
Paul-c
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Paul-c »

Myslim ,ze bychom se na to meli slozit. Az se zase uvidime, tak ti dam nejaky prachy,at v tom nejses sam.
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Béďa »

Jo, to je dobrej nápad. Souhlasim s tebou Paule! Taky něco přidám! Rozhodně to stálo za to!
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Béďa »

Originál zaslal LOPOLO
[B]

Jo, a ty ses zatim nejsilenejsi pilot, kdyby to videli :benga: tak by to asi nevydejchali :eek: :-)

Kdyby to viděli, tak to hlavně nerozdejchá má peněženka! :heepci:
DaF

#12 Příspěvek od DaF »

Tak jsem si vcera hosi byl koupit nahradni dalkove ovl. a tu podelanou krytku objektivu... V servise TVR v Praze meli nevyzvednutou servisovanou kameru s timto ovladacem... Tak jsem borce ukecal, aby mi ho prodal. Krytku jsem si v pondeli objednal a vcera jiz byla na sklade... :-) Takze kamera je opet kompletni... :-) Skoda jen toho odreneho objektivu - primo na prostredek jsem chytil nejakej sutr... :-/ Ale s tim uz udelat nic nepujde... :-( Mno, ale zabery jsou proste zabery... Pracuje se na grabovani, strihu a ozvuceni...
Danny Moderátor
Moderátor

#13 Příspěvek od Danny Moderátor »

Uz se tesim:P :P :P :P :P :P :P :P :hopik: :hopik: :hopik: :hopik: :hopik: :hopik: :hopik: :hopik: :hopik: :hopik: :hopik: :hopik: :hopik: :hopik:
Kriznik

#14 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal Danny
[B]Uz se tesim:P :P :P :P :P :P :P :P :hopik: :hopik: :hopik: :hopik: :hopik: :hopik: :hopik: :hopik: :hopik: :hopik: :hopik: :hopik: :hopik: :hopik:

nejakej vyhopikovanej dneska :)
uz to nehul :D

:yep2: :yep2: :yep2:
Odpovědět