V německu se koná 28.-30.6. jeden z největších tuning srazů BMW, je to lepší a vetší než BRNO by Bervid. Je to asi 60 km pod Berlínem Luckau. Akce se koná na letišti, takže bude o zábavu postaráno, např. best car, best HiFi, sprint 1/4 míle, miss, strip show and disco night atd., atd. Stále se tam něco děje a je na co koukat. Já tam pojedu, co na to e36 club members? Nechce se někdo připojit?
Jo, uz jsem se dvakrat takovyhle akce v Dojclandu zucastnil a fakt to nema obdoby. Vetsinou jsem odtamtud odchazel nahluchlej a s komplexem seriove kary, ikdyz na ni vzdycky neco bylo.
Vy se chcete nasrat? Ze jedete na takovouhle akci, kde budou samy naslaply vozy? Myslim si, ze kdyby jsme tam zavitali, tak Ti nejvytunenejsi z nas budou mit komplex seriove kary... A Ti, kdo budou seriovi, tak Ti budou prijizdet do CR s cedulkou "pordam"... Ale jel bych se zucastnit...
to já bych jel taky, ale 29.6 je velkej sraz v Hradci Králové tak mám dilema, no nevím , ještě uvidím, kdy by se asi tak vyjíždělo a od kud? na druhou stranu musím souhlasit s DaFem, akorát se člověk vrátí nasranej
Originál zaslal Klakson [B]to já bych jel taky, ale 29.6 je velkej sraz v Hradci Králové tak mám dilema, no nevím , ještě uvidím, kdy by se asi tak vyjíždělo a od kud? na druhou stranu musím souhlasit s DaFem, akorát se člověk vrátí nasranej
Klaksone to zalezi na tom, jak se k tomu postavis.Podle toho budes taky nasranej.Rozhodne ale bude k videni vic nez v Hradci.
V HK uvidis porad stejny kary.Stridaj se uz od Brna.Myslim,ze Nemecko je lepsi.Dobre to zvaz.
je to fakt dilema :zmateny: , no ještě je čas, kdyby nás jelo hodně tak bych asi taky jel, no a kdyby na hranicích prudili a nepustili mě tak bych jel do Hradce.
Tak to mame stejnej problem.Co vim ja, tak uz se hlasilo okolo 5 aut.Jediny z ceho mam strach jsou moje extremne tmavy folie na oknech. No necham se prekvapit, jestli soudruzi z NDR neco opomenou nebo ne.
Originál zaslal Paul-c [B]Tak to mame stejnej problem.Co vim ja, tak uz se hlasilo okolo 5 aut.Jediny z ceho mam strach jsou moje extremne tmavy folie na oknech. No necham se prekvapit, jestli soudruzi z NDR neco opomenou nebo ne.
Nejsou problém, všechno je nafouknutý celníci dělaj problémy akorát, když přijedeš tuc tuc tuc na hranice, máš tmavý skla a když ho lehoučce pootevřeš, abys mu podal 5 cm škvírou pas a na celníka se vyvalí dým z právě típnutýho jointa :cigo:. To jsou pak hustý. Když ale přijedeš připásanej, se stáhnutým vokýnkem, pas připravenej a otevřenej a 5 metrů před ním nasadíš standardní úsměv č. 5, no problem.
je to fakt, jak jseš hodnej a milej tak ti daj pokoj, taky to je docela náročný na finance 3000 vstup a benol, no a k tomu další pamlsky, blbý je že mám před dovolenou, no uvidíme, museli by jsme dát někde centrální z?uk a jet na jednou. Hodila by se anketa účasti, co ty na to Křižníku
Originál zaslal Klakson [B]je to fakt, jak jseš hodnej a milej tak ti daj pokoj, taky to je docela náročný na finance 3000 vstup a benol, no a k tomu další pamlsky, blbý je že mám před dovolenou, no uvidíme, museli by jsme dát někde centrální z?uk a jet na jednou. Hodila by se anketa účasti, co ty na to Křižníku
hihi pedofil na ankety uplne stejne muzes udelat anketu i ty (nebo kdokoli) staci jen zaskrtnout prislusne tlacitko pri psani prvniho prispevku (zakladani diskuse)
jinak dotaz : nepojede snad v kazdym aute jeden/dva lidi nee?
prece by byla hovadina platit benzin za 10 aut a za 20 lidi kdyz kazdy auto pobere 4kousky... tzn 5 aut napr.
Originál zaslal Cokes [B] Nejsou problém, všechno je nafouknutý celníci dělaj problémy akorát, když přijedeš tuc tuc tuc na hranice, máš tmavý skla a když ho lehoučce pootevřeš, abys mu podal 5 cm škvírou pas a na celníka se vyvalí dým z právě típnutýho jointa :cigo:. To jsou pak hustý. Když ale přijedeš připásanej, se stáhnutým vokýnkem, pas připravenej a otevřenej a 5 metrů před ním nasadíš standardní úsměv č. 5, no problem.
Do tedka jsem to delal jak pises, dokonce jsem si sundaval i zlatej retizek a nikdy jsem nemel problem.Znamy me ted ale plasej.No nic, necham se prekvapit.Stejne tam musim pres prazdniny min. 3 krat.