Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Takže naostro - regionál únor
- TT
- Kontaktovat uživatele:
v pátek nedorazim, jinak souhlasim s Filem, že anketu nemá smysl dělat ,pakliže , čtvrtek versus pátek dopadne v poměru 5:2, mělo by se podle mě připočítat výsledek nezávyslých tedy těch co jsou pro čtvrtek i pátek a podle toho rozhodnout tedy čtvrtek 5+7=12 a pátek 2+7=9 , rozdíl je zřejmý a nevím co řešit:dunno: :dunno: 

BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Mě je to v podstatě taky jedno, já hlasoval pro pátek kvůli Klaksonovi a spol. Jde o to, že třeba TT si může vzít v pátek taky volno (aspoň to tak prezentoval) a pak je najednou poměr 4:3:))) Prostě je to o tom, jestli člověk NEMUŽE jindy nebo je línej... Třeba Filip (M3) může asi kdykoli, ale v pátek jde určitě do toho zadělanýho Velveta:):bigcry: A pak je další věc: když je sraz ve čtvrtek, tak půlka lidí odjede po půlnoci, protože v pátek ráno vstávaj do worku.:bigcry: :bigcry: :bigcry:
:bigok: :bigok: :bigok:
Tak já nevim... Ale kua, zamyslete se nad tím hlasováním (a myslete na lidičky, který vidíme jednou ročně):D
A dal bych hlasovat ještě jednou..!?! nebo je to pikačovina?:)))
:bigok: :bigok: :bigok:

Tak já nevim... Ale kua, zamyslete se nad tím hlasováním (a myslete na lidičky, který vidíme jednou ročně):D

to JFk: Pikačovina je to proto, že když se bude hlasovat znova tak než se všichni znovu přihlásí a jestli vubec budou znovu hlasovat, když maj za to, že už hlasovali, tak je příští čtvrtek.
to Heini: Jak jsem psal dřív navrhuji uzávěrku dneska nebo v neděli pak už nic. Minule jsme si určili, že termín bude týden předem neměnný. Takže nejpozději v neděli 12:00 (v poledne) je konečný verdikt.
to Heini: Jak jsem psal dřív navrhuji uzávěrku dneska nebo v neděli pak už nic. Minule jsme si určili, že termín bude týden předem neměnný. Takže nejpozději v neděli 12:00 (v poledne) je konečný verdikt.
- TT
- Kontaktovat uživatele:
projel jsem si celou anketu, a zjistil jsem , že jediní oponenti pátku jsem já a Fil a Béďa, vzhledem k tomu, že mám zánět průdušek a nevím zda budu příští týden v allrightu , nechávám můj hlas pátečníkům aby se kůli mě (např.) nejelo na sraz ve čtvrtek a já vůbec nedorazil, byl by to pádný argument pro rýpaly:-)
, mohl bych to ještě dlouho poslouchat, jestli bude rozhodnutí na pátek, včetně mého hlasu neslibuji, že dorazím-záleží na zdr. stavu, ale rád bych Vás viděl, takže asi jooooo.

BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal JFK
[B]Tak teď koukám že Klakson hlasoval pro čtvrtek:eek:Tak tomu už vůbec nerozumim... Jsem si myslel, že může přijet jenom v pátek, proto to hlasování, nééé???:bigok:
já sů KOKOT ,