Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Takže naostro - regionál únor

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
mcfil

#21 Příspěvek od mcfil »

No já nevím, ale podle ankety je víc lidí pro čtvrtek, tak bych to udělal ve čtvrtek, jinak pak podobný ankety nemaj smysl a může se to dělat podle nálady.
Heini

#22 Příspěvek od Heini »

Podle ankety sice 5:2 ale 7 lidem je to jedno, a jenom semnou prijedou dalsi dve bava.
Heini

#23 Příspěvek od Heini »

Jo jinak me zajima do kdy se bude cekat na konecnej datum? Rozhodnout to ve stredu me pripadne dost pozde vuci videcanom.
TT
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od TT »

v pátek nedorazim, jinak souhlasim s Filem, že anketu nemá smysl dělat ,pakliže , čtvrtek versus pátek dopadne v poměru 5:2, mělo by se podle mě připočítat výsledek nezávyslých tedy těch co jsou pro čtvrtek i pátek a podle toho rozhodnout tedy čtvrtek 5+7=12 a pátek 2+7=9 , rozdíl je zřejmý a nevím co řešit:dunno: :dunno: :-)
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
JFK Čestný člen
Čestný člen

#25 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Mě je to v podstatě taky jedno, já hlasoval pro pátek kvůli Klaksonovi a spol. Jde o to, že třeba TT si může vzít v pátek taky volno (aspoň to tak prezentoval) a pak je najednou poměr 4:3:))) Prostě je to o tom, jestli člověk NEMUŽE jindy nebo je línej... Třeba Filip (M3) může asi kdykoli, ale v pátek jde určitě do toho zadělanýho Velveta:):bigcry: A pak je další věc: když je sraz ve čtvrtek, tak půlka lidí odjede po půlnoci, protože v pátek ráno vstávaj do worku.:bigcry: :bigcry: :bigcry:
:bigok: :bigok: :bigok: :D :D :D
Tak já nevim... Ale kua, zamyslete se nad tím hlasováním (a myslete na lidičky, který vidíme jednou ročně):D :D :D A dal bych hlasovat ještě jednou..!?! nebo je to pikačovina?:)))
mcfil

#26 Příspěvek od mcfil »

to JFk: Pikačovina je to proto, že když se bude hlasovat znova tak než se všichni znovu přihlásí a jestli vubec budou znovu hlasovat, když maj za to, že už hlasovali, tak je příští čtvrtek.

to Heini: Jak jsem psal dřív navrhuji uzávěrku dneska nebo v neděli pak už nic. Minule jsme si určili, že termín bude týden předem neměnný. Takže nejpozději v neděli 12:00 (v poledne) je konečný verdikt.
mcfil

#27 Příspěvek od mcfil »

Jinak já bych Klaksona taky moc rád viděl, ale když to neovlivním tak si počkám na příště.
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Shrek »

Převeksloval jsem svoje neutrální stanovisko na pátek. Kdo chce taky převekslovat bodík v anketě, a? se hlásí. Bohužel nezměním původní jména, takže ve sloupečku stále zůstanou.
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Klakson »

Originál zaslal mcfil
[B]to heini: Jsme to už viděli.

to Klakson. Co to co to - nový lak??? A to ako ak? 4ervená zůstává nebo máš novej přední nárazník.

:D hádej :D
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Klakson »

Originál zaslal mcfil
[B]No já nevím, ale podle ankety je víc lidí pro čtvrtek, tak bych to udělal ve čtvrtek, jinak pak podobný ankety nemaj smysl a může se to dělat podle nálady.

můj hlas tam třeba není, protože mě to tady v práci nejde, ale zkusim to doma, jestli se k tomu dostanu. :D
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal Klakson
[B]můj hlas tam třeba není, protože mě to tady v práci nejde, ale zkusim to doma, jestli se k tomu dostanu. :D

Přidán hlas za tebe.
TT
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od TT »

projel jsem si celou anketu, a zjistil jsem , že jediní oponenti pátku jsem já a Fil a Béďa, vzhledem k tomu, že mám zánět průdušek a nevím zda budu příští týden v allrightu , nechávám můj hlas pátečníkům aby se kůli mě (např.) nejelo na sraz ve čtvrtek a já vůbec nedorazil, byl by to pádný argument pro rýpaly:-) :-) , mohl bych to ještě dlouho poslouchat, jestli bude rozhodnutí na pátek, včetně mého hlasu neslibuji, že dorazím-záleží na zdr. stavu, ale rád bych Vás viděl, takže asi jooooo.
JFK Čestný člen
Čestný člen

#33 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Tak teď koukám že Klakson hlasoval pro čtvrtek:eek: :eek: Tak tomu už vůbec nerozumim... Jsem si myslel, že může přijet jenom v pátek, proto to hlasování, nééé???:bigok:
Milo

#34 Příspěvek od Milo »

Originál zaslal JFK
[B]Tak teď koukám že Klakson hlasoval pro čtvrtek:eek: :eek:

Kde se da zjistit kdo jak hlasoval ?

Ja jsem teda pro ctvrtek, v patek z objektivnich duvodu nemuzu.
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Shrek »

JFK: Taky nevím, proč hlasoval za čtvrtek, když jsem mu tam za ten pátek ten hlas přidal... (tak ho zas odeberu) :D

Milo: Najedeš kurzorem na graf.
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Klakson »

Originál zaslal JFK
[B]Tak teď koukám že Klakson hlasoval pro čtvrtek:eek: :eek: Tak tomu už vůbec nerozumim... Jsem si myslel, že může přijet jenom v pátek, proto to hlasování, nééé???:bigok:

já sů KOKOT , :eek: né platí :eek: pátek, omlouvám se, než jsem si přečetl že Shrek za mě odhlasoval tak jsem poslal svůj hlas z jinýho compu, no a kurva ještě blbě :houslista
TT
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od TT »

není nad kvalitní BORDEL, že......:oboci: :mhihi: :mhihi: :-)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#38 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

tak teda gdy? :D
Heini

#39 Příspěvek od Heini »

Stale nevidim konecny verdikt a to je 17:05.
Heini

#40 Příspěvek od Heini »

Halo,Halo..............ctvrtek nebo patek?
Ja jen ze jsem byl upozornen ze to je vzdy do nedele 12 00 uzavreno.:cigo2:
Odpovědět