Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
PŘÍBRAM - JAKÉ TO BYLO???
-
- Kontaktovat uživatele:
ta voda byla fakt velkej problém, hajzly přijeli vyprázdnit až odpoledne, to už tam ale 6 hodin nikdo nechodil protože se tam nedalo vydržet, jinak to byla dobrá akce, ale pořád mě připadá že na takový akce jezdí 50% pohodovejch lidí, 20% vypatlanců a 30% maníků který viděj šanci jezdit narvaný a to bez následků, chtělo by to benga i na srazu aby davali dejchat jinak to asi nepomine. Když jsem odjížděl neviděl jsem ani jednoho poldu, jenom fáčko na střeše a pak jednoho idiota kterej předjížděl tak, že mě do cesty vlít na poslední chvíli a ještě k tomu dupnul na brzdu asi aby se domluvil s tím koho předjížděl, byly v tom milimetry a asi bych ho potom zabil = co tvrdím pořád fačkaři největší idioti, asi to plyne z toho auta jak do něj někdo sedne tak hned přestane přemýšlet adt......
-
- Kontaktovat uživatele:
tak to koukej makat at to stihnes!!!!!!!!!!!!!jinak budes mit AČKO a neomluveny hodiny!!!!!!!!:D :gobeer:Originál zaslal Murfas
[B]Bubi mam takovej dojem, ze nemusime litovat toho , ze jsme tam chybeli.Ja jsem se odhodlal odstrojit z Bawa plasty.To jsem nemnel delat.Je to vsude deravi jak emental:D .Tak jsem si zase pridelal praci.Doufam ze to do Hradce budu mit v cajku.