Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

PŘÍBRAM - JAKÉ TO BYLO???

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Bubi

#1 Příspěvek od Bubi »

Kdo tam byl? Kdo situaci popíše vlastníma očima?

Z toho co jsem zatím zaslechl:

1) málo pořadatelů
2) akce přes noc = chlast = problémy
3) několik a dokonce i vážných nehod
4) akce předčasně ukončena
Martinéz

#2 Příspěvek od Martinéz »

ja k tomu mam takovejch nazoru a poznatku, ze je to fakt na dlouho. mne se to libilo, ale trochu to pripominalo preplnenej letni kemp uprostred louky, kde dosla voda a byl nedostatek potravy...

byla tam pratelska atmosfera a takovy celkem i rodinny. dost bordel.
Bubi

#3 Příspěvek od Bubi »

Ono někdy moc lidí je problém. Sprinty v Brodě když začínaly, byly supr. Teď jsou taky, nicméně se tam už sjíždí tolik aut, že se tam člověku někdy i nechce...

Pro mne zatím akce č. 1 byly ty sprinty 26/4 na letišti směrem na Příbram.
Tomik007
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Tomik007 »

Atmosfera byla super.Celkem dost lidi,pekny karky a az na ty cu..aky kuli kterejm to predcasne ukoncili to bylo super.Celej den na slunicku - este ted mam upal!!! :ble:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Klakson »

ta voda byla fakt velkej problém, hajzly přijeli vyprázdnit až odpoledne, to už tam ale 6 hodin nikdo nechodil protože se tam nedalo vydržet, jinak to byla dobrá akce, ale pořád mě připadá že na takový akce jezdí 50% pohodovejch lidí, 20% vypatlanců a 30% maníků který viděj šanci jezdit narvaný a to bez následků, chtělo by to benga i na srazu aby davali dejchat jinak to asi nepomine. Když jsem odjížděl neviděl jsem ani jednoho poldu, jenom fáčko na střeše a pak jednoho idiota kterej předjížděl tak, že mě do cesty vlít na poslední chvíli a ještě k tomu dupnul na brzdu asi aby se domluvil s tím koho předjížděl, byly v tom milimetry a asi bych ho potom zabil = co tvrdím pořád fačkaři největší idioti, asi to plyne z toho auta jak do něj někdo sedne tak hned přestane přemýšlet adt......
Martinéz

#6 Příspěvek od Martinéz »

to tomik 007...tak tos mohl jet s nami, ne? rad bych poznal noveho E34 z klubu...

to Bubi...to bylo to samy letiste..
Bubi

#7 Příspěvek od Bubi »

to Martinéz: Jasně, já si to uvědomil jak jsem to dopsal.

Nicméně ta akce předtím byla úplně jinak organizačně zvládnutá.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Mimon byla supr :-)))) tentokrat jsem byl za motorkare :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Tomik007
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Tomik007 »

To Martinéz: V soucasny dobe nemam auto pojizdny pac mi vydechnul motor :bigcry:. Byl sem tam s firmou Monacor,ktera tam vystavovala Car HIFI.
Murfas

#10 Příspěvek od Murfas »

Bubi mam takovej dojem, ze nemusime litovat toho , ze jsme tam chybeli.Ja jsem se odhodlal odstrojit z Bawa plasty.To jsem nemnel delat.Je to vsude deravi jak emental:D .Tak jsem si zase pridelal praci.Doufam ze to do Hradce budu mit v cajku.
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od beemwex »

Originál zaslal Murfas
[B]Bubi mam takovej dojem, ze nemusime litovat toho , ze jsme tam chybeli.Ja jsem se odhodlal odstrojit z Bawa plasty.To jsem nemnel delat.Je to vsude deravi jak emental:D .Tak jsem si zase pridelal praci.Doufam ze to do Hradce budu mit v cajku.
tak to koukej makat at to stihnes!!!!!!!!!!!!!jinak budes mit AČKO a neomluveny hodiny!!!!!!!!:D :gobeer: :D
Odpovědět