Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

LÍBYLA SE SOBOTA????

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od beemwex »

Tak ja za sebe mužu říct,že takhle peknej den by moh bejt aspon 8 dní v tydnu.SUPR PARTA,,,SUPR KÁRY,,,SUPR BABY,,A POČASKO..MIMON byla supr,,ale kdo jel s nami do lanova,,a projel si spanilou jízdu v koloně 100 baworů přes uzavřeny křižovatky s absolutní předností v jízdě,tak určitě nelitoval.!!!!!!!!!!:ucta: :ucta: :ucta: doufam že se nam podaří celorepublikovej sraz naseho klubu,,a dopadne to stejně tak dobře jako dnešek!!!!!:gobeer:
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Georgis »

Jo. Mimoň byla super, ale ten Lánov už nemusel být.
Jinak jsem spokojenej. Gut bylo 13 klubových báwů v serpentinkách do Vrchlabí. To se musí vidět.
stealth
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od stealth »

Jojo, a hlavně pak ty sprintíky po spanilý jízdě ... prej tam kopu lidí pojelo TDS :australan
Jinak celej den to bylo super, kdo nebyl o dost přišel ... :cuz: :gringo: :ganstr: :drive2: :klub:
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od beemwex »

POUŠTĚL JSEM SI VIDEO ZE SPRINTU V LANOVĚ.,A BYL JSEM HOTOVEJ SMÍCHY.NEKDY PŘERUŠENÍ NATAČENÍ DELA DIVY.----MURFASOVA HLÁŠKA PŘI LOPOLOVĚ SPRINTU:nechci nic řikat,ale lopoloj smrdí.---ŽE ŠLO O SPOJKU UŽ TAM JAKSI NEBYLO.:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lool2:
stealth
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od stealth »

Originál zaslal beemwex
[B]POUŠTĚL JSEM SI VIDEO ZE SPRINTU V LANOVĚ.,A BYL JSEM HOTOVEJ SMÍCHY.NEKDY PŘERUŠENÍ NATAČENÍ DELA DIVY.----MURFASOVA HLÁŠKA PŘI LOPOLOVĚ SPRINTU:nechci nic řikat,ale lopoloj smrdí.---ŽE ŠLO O SPOJKU UŽ TAM JAKSI NEBYLO.:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lool2:

:hehehe: :hehehe: :lol2: Zdigitalizovat a plácnout sem !
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Grrrr ... Vynikajici zazitek. V prvni rade totalni neschopnost udrzet kone pod kontrolou pri jizde na misto :-)
Za druhy, sem spalenej jak tuk u McDonalda.
-> http://www.volny.cz/lopolo2/smazenice.jpg
Za treti, Bubiho kara je ukrutna raketa ktera pojede asi kde co
-> http://www.volny.cz/lopolo2/bubi.mpg
( Ta vec vzadu je skutecne Subaru Impreza vcetne motoru!! )
Za ctvrty spanila jizda .. fakt vynikajici zazitek.
Za paty, diky moji tekouci a pachnouci spojce ale predevsim diky moji totalni neschopnosti odstartovat na sprintu sem si utrh slusnou vostudu ... ehmm ... myslim ze me po dnesku pojede temer cokoli :)
Za sesty, komplex jednotlivejch zazitku kery nema smysl popisovat .. zkratka parada.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Originál zaslal beemwex
[B]POUŠTĚL JSEM SI VIDEO ZE SPRINTU V LANOVĚ.,A BYL JSEM HOTOVEJ SMÍCHY.NEKDY PŘERUŠENÍ NATAČENÍ DELA DIVY.----MURFASOVA HLÁŠKA PŘI LOPOLOVĚ SPRINTU:nechci nic řikat,ale lopoloj smrdí.---ŽE ŠLO O SPOJKU UŽ TAM JAKSI NEBYLO.:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lool2:

hehehe ... zdigitalizujte to nekdo :-)
Ocasek

#8 Příspěvek od Ocasek »

neviděli ste tam černou corvette C5 na německejch značkách ? :)
stealth
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od stealth »

Originál zaslal LOPOLO
[B]
Za druhy, sem spalenej jak tuk u McDonalda.
-> http://www.volny.cz/lopolo2/smazenice.jpg

Co to je ? Zabi stehynko ? :hlad: :D

Dal jsi maximalku na rovince ? Svitily mi ty zadni mlhovky, kdyz jsem na tebe blikal na zacatku roviny ?
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

nedal .. zacal sem pozde ( nez mi doslo ze by to mohla bejt ta rovinka vo ktery´s mluvil ) a pletla se tam nejaka kara .. mel sem tam asi 220 - 230 a musel sem brzdit protoze nez by uhnula tak bych ji asi smetl.

Mimochodem presto ze nejsem zadnej cestinar tak topic me fakt dostava. Beemwexi, ty ses zarucene novej lingvistickej obroditel.
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od beemwex »

Originál zaslal LOPOLO [

[I]Mimochodem presto ze nejsem zadnej cestinar tak topic me fakt dostava. Beemwexi, ty ses zarucene novej lingvistickej obroditel.
:D jestli maš na mysli to -LÍBYLO-:D tak to byl úlet ze sluníčka:D
HEERY
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od HEERY »

Ja byl pouze v Lanove,ale dost cool.
A docela by me zajimal souboj BUBI versus ten E30 s M5 3,6 motorem.Snad se nekde potkaj.
Obrázek
Obrázek
Fotky z akce zde
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#13 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

me neskutecne dostala cesta do/z toho Vrchlabi, zpatky jsem to vzal pro sichr jeste pres Harachov, myslim, ze je jen malo podobnejch libovejch cest tady v Cechach... /obzvlast ten usek Vrchlabi-Harachov/... nejel jsem zrovna podle predpisu a ty zatacky... no, kdo nejel, nepochopi :-) jinak akce vynikajici, jeste poresit nejakej velkej sraz pres noc s kalbou a videa se jen pohrnou :-))))) /myslim, ze hodne lidi tady v klubu ma tzv. "skrytej zabavni potencial", kterej naplno vynikne az po par deci :-)))) /
“Ability is what you're capable of doing.”
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Georgis »

Originál zaslal Hanz
[B]me neskutecne dostala cesta do/z toho Vrchlabi, zpatky jsem to vzal pro sichr jeste pres Harachov, myslim, ze je jen malo podobnejch libovejch cest tady v Cechach... /obzvlast ten usek Vrchlabi-Harachov/... nejel jsem zrovna podle predpisu a ty zatacky... no, kdo nejel, nepochopi :-) jinak akce vynikajici, jeste poresit nejakej velkej sraz pres noc s kalbou a videa se jen pohrnou :-))))) /myslim, ze hodne lidi tady v klubu ma tzv. "skrytej zabavni potencial", kterej naplno vynikne az po par deci :-)))) /

Jsem tě viděl, jak jsi mne předjel, že ses s tím moc nesral. Ta cesta je fuckt hrozná.
Murfas

#15 Příspěvek od Murfas »

Mili PRATELE a KAMARADI, .............Kurnik vi uz jste to vsechno rekli za mne.................. :D :D :D

Ale presto takovejhle akcicek by fakt mnelo byt vice.............:D :D :D

Doufam ze sraz BMWKLUBU bude a bude super.Milane nahraj mi vse na videokazetu a na nejakem sraziku mi ji das joooooo....:gobeer:

Jsem rad ze jsem prijel domu ziv a zdrav...............:rally:

Jen ty vecerni...........:prd2: po tom vsem jidle co muj zaludek pozrel...............:D :D :D .

Hrozne se tesim az se zase nekde slezem..................:bigok: :bigok: :bigok: :bigok:
vir2l
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od vir2l »

Originál zaslal Hanz
[B]me neskutecne dostala cesta do/z toho Vrchlabi, zpatky jsem to vzal pro sichr jeste pres Harachov, myslim, ze je jen malo podobnejch libovejch cest tady v Cechach... /obzvlast ten usek Vrchlabi-Harachov/... nejel jsem zrovna podle predpisu a ty zatacky... no, kdo nejel, nepochopi :-) jinak akce vynikajici, jeste poresit nejakej velkej sraz pres noc s kalbou a videa se jen pohrnou :-))))) /myslim, ze hodne lidi tady v klubu ma tzv. "skrytej zabavni potencial", kterej naplno vynikne az po par deci :-)))) /

jojo, Hanz jel fakt jak prase :D nase spolecna cesta zacala ve Vrchlabi a uz za ceduli Vrchlabi jsem nechapal kde je :D ale jo, aspon ses se mnou nesral a poradne si zajezdil :bigok: me by bylo blbe kdybys na me cekal... sedma na ty serpentiny neni zrovna to nejlepsi.. jenom me sere jak jsem se tam hodinu motal po tech jejich supr cestach s perfektnim znacenim kazde mensi prdele ale na Prahu to nikde nebylo :)
stealth
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od stealth »

Hehe, když jsme jeli do Prahy kolem 20:00 (já, Murfas se švárou, Lukáš a LOPOLO), tak jsme nejdřív ještě s Klaksonem hledali fiktivní Shellku ve Vrchlabí :mhihi: (jo, Klaksone, tos měl pořád u sebe toho spícího kámoše ?), no pak nás Klakson dovedl zpět do Lánova. Odtud po volbě toho nejslepějšího ze všech (mě :-D) jako navigátora a vůdce kolony, jsme se ubrali směr Jičín skrze příjemnou zkratku přes Slemeno (Semeno ? ;-)) na hlavní z Trutnova na Jičín, a pak už přes Bolku do Prahy.
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od bpytlik »

Hehe me se to taky libilo a to nevite ze sem celou cestu do Ostravy tlacil pred sebou M3 a na krizovatkach jsem ji na rozjezd nekolikrat za sebou dal....holt jsem si po ceste trosku TDSko upravil, takze srat na M3 a nafta rulezzz :) :) :) Jo a pak jsem jel za kamoskou chlastat (i kdyz se mi vubec nechtelo). Prijeli ji kamosi z francie a ten jeden (cernoch) se ozral jako prase a bavil celou stodolni. Kde jsem prisli tam byl stredem pozornosti, kazde babe ukazoval jeho black ass a big dick :) :) Tak jsem se hooooodddnneee dlouho nezasmal, skoda ze enbyla kamera :(
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od bpytlik »

A super ze sem vas skoro vsecky konecne poznal, uz se tesim az bude akcicka pres noc. Jak rika hanyz, ten skryty potencial bude akcni :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jo bylo fajn,ale chtělo by udělat něco pořádnýho na weekend nějaký chatky ,oheň ,masíčko,pivíčko a prostě pokecat u pivíčka.Ale musíme chvíli počkat než vyměnim spojku,by jste nevěřili jak udělá prokluzující spojka kamaráda některým lidem radost....že jo bpytlíku! :mhehe:
Odpovědět