Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
LÍBYLA SE SOBOTA????
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja za sebe mužu říct,že takhle peknej den by moh bejt aspon 8 dní v tydnu.SUPR PARTA,,,SUPR KÁRY,,,SUPR BABY,,A POČASKO..MIMON byla supr,,ale kdo jel s nami do lanova,,a projel si spanilou jízdu v koloně 100 baworů přes uzavřeny křižovatky s absolutní předností v jízdě,tak určitě nelitoval.!!!!!!!!!!:ucta: :ucta: :ucta: doufam že se nam podaří celorepublikovej sraz naseho klubu,,a dopadne to stejně tak dobře jako dnešek!!!!!:gobeer:
Originál zaslal beemwex
[B]POUŠTĚL JSEM SI VIDEO ZE SPRINTU V LANOVĚ.,A BYL JSEM HOTOVEJ SMÍCHY.NEKDY PŘERUŠENÍ NATAČENÍ DELA DIVY.----MURFASOVA HLÁŠKA PŘI LOPOLOVĚ SPRINTU:nechci nic řikat,ale lopoloj smrdí.---ŽE ŠLO O SPOJKU UŽ TAM JAKSI NEBYLO.:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lool2:
:hehehe: :hehehe: :lol2: Zdigitalizovat a plácnout sem !
Grrrr ... Vynikajici zazitek. V prvni rade totalni neschopnost udrzet kone pod kontrolou pri jizde na misto :-)
Za druhy, sem spalenej jak tuk u McDonalda.
-> http://www.volny.cz/lopolo2/smazenice.jpg
Za treti, Bubiho kara je ukrutna raketa ktera pojede asi kde co
-> http://www.volny.cz/lopolo2/bubi.mpg
( Ta vec vzadu je skutecne Subaru Impreza vcetne motoru!! )
Za ctvrty spanila jizda .. fakt vynikajici zazitek.
Za paty, diky moji tekouci a pachnouci spojce ale predevsim diky moji totalni neschopnosti odstartovat na sprintu sem si utrh slusnou vostudu ... ehmm ... myslim ze me po dnesku pojede temer cokoli
Za sesty, komplex jednotlivejch zazitku kery nema smysl popisovat .. zkratka parada.
Za treti, Bubiho kara je ukrutna raketa ktera pojede asi kde co
-> http://www.volny.cz/lopolo2/bubi.mpg
( Ta vec vzadu je skutecne Subaru Impreza vcetne motoru!! )
Za ctvrty spanila jizda .. fakt vynikajici zazitek.
Za paty, diky moji tekouci a pachnouci spojce ale predevsim diky moji totalni neschopnosti odstartovat na sprintu sem si utrh slusnou vostudu ... ehmm ... myslim ze me po dnesku pojede temer cokoli

Za sesty, komplex jednotlivejch zazitku kery nema smysl popisovat .. zkratka parada.
Originál zaslal beemwex
[B]POUŠTĚL JSEM SI VIDEO ZE SPRINTU V LANOVĚ.,A BYL JSEM HOTOVEJ SMÍCHY.NEKDY PŘERUŠENÍ NATAČENÍ DELA DIVY.----MURFASOVA HLÁŠKA PŘI LOPOLOVĚ SPRINTU:nechci nic řikat,ale lopoloj smrdí.---ŽE ŠLO O SPOJKU UŽ TAM JAKSI NEBYLO.:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lool2:
hehehe ... zdigitalizujte to nekdo

Originál zaslal LOPOLO
[B]
Co to je ? Zabi stehynko ? :hlad:

Dal jsi maximalku na rovince ? Svitily mi ty zadni mlhovky, kdyz jsem na tebe blikal na zacatku roviny ?
nedal .. zacal sem pozde ( nez mi doslo ze by to mohla bejt ta rovinka vo ktery´s mluvil ) a pletla se tam nejaka kara .. mel sem tam asi 220 - 230 a musel sem brzdit protoze nez by uhnula tak bych ji asi smetl.
Mimochodem presto ze nejsem zadnej cestinar tak topic me fakt dostava. Beemwexi, ty ses zarucene novej lingvistickej obroditel.
Mimochodem presto ze nejsem zadnej cestinar tak topic me fakt dostava. Beemwexi, ty ses zarucene novej lingvistickej obroditel.
me neskutecne dostala cesta do/z toho Vrchlabi, zpatky jsem to vzal pro sichr jeste pres Harachov, myslim, ze je jen malo podobnejch libovejch cest tady v Cechach... /obzvlast ten usek Vrchlabi-Harachov/... nejel jsem zrovna podle predpisu a ty zatacky... no, kdo nejel, nepochopi
jinak akce vynikajici, jeste poresit nejakej velkej sraz pres noc s kalbou a videa se jen pohrnou
)))) /myslim, ze hodne lidi tady v klubu ma tzv. "skrytej zabavni potencial", kterej naplno vynikne az po par deci
))) /

“Ability is what you're capable of doing.”
Originál zaslal Hanz
[B]me neskutecne dostala cesta do/z toho Vrchlabi, zpatky jsem to vzal pro sichr jeste pres Harachov, myslim, ze je jen malo podobnejch libovejch cest tady v Cechach... /obzvlast ten usek Vrchlabi-Harachov/... nejel jsem zrovna podle predpisu a ty zatacky... no, kdo nejel, nepochopijinak akce vynikajici, jeste poresit nejakej velkej sraz pres noc s kalbou a videa se jen pohrnou
)))) /myslim, ze hodne lidi tady v klubu ma tzv. "skrytej zabavni potencial", kterej naplno vynikne az po par deci
))) /
Jsem tě viděl, jak jsi mne předjel, že ses s tím moc nesral. Ta cesta je fuckt hrozná.
Mili PRATELE a KAMARADI, .............Kurnik vi uz jste to vsechno rekli za mne..................
Ale presto takovejhle akcicek by fakt mnelo byt vice.............
Doufam ze sraz BMWKLUBU bude a bude super.Milane nahraj mi vse na videokazetu a na nejakem sraziku mi ji das joooooo....:gobeer:
Jsem rad ze jsem prijel domu ziv a zdrav...............:rally:
Jen ty vecerni...........:prd2: po tom vsem jidle co muj zaludek pozrel...............
.
Hrozne se tesim az se zase nekde slezem..................:bigok: :bigok: :bigok: :bigok:

Ale presto takovejhle akcicek by fakt mnelo byt vice.............

Doufam ze sraz BMWKLUBU bude a bude super.Milane nahraj mi vse na videokazetu a na nejakem sraziku mi ji das joooooo....:gobeer:
Jsem rad ze jsem prijel domu ziv a zdrav...............:rally:
Jen ty vecerni...........:prd2: po tom vsem jidle co muj zaludek pozrel...............

Hrozne se tesim az se zase nekde slezem..................:bigok: :bigok: :bigok: :bigok:
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Hanz
[B]me neskutecne dostala cesta do/z toho Vrchlabi, zpatky jsem to vzal pro sichr jeste pres Harachov, myslim, ze je jen malo podobnejch libovejch cest tady v Cechach... /obzvlast ten usek Vrchlabi-Harachov/... nejel jsem zrovna podle predpisu a ty zatacky... no, kdo nejel, nepochopijinak akce vynikajici, jeste poresit nejakej velkej sraz pres noc s kalbou a videa se jen pohrnou
))) /
jojo, Hanz jel fakt jak prase

Hehe, když jsme jeli do Prahy kolem 20:00 (já, Murfas se švárou, Lukáš a LOPOLO), tak jsme nejdřív ještě s Klaksonem hledali fiktivní Shellku ve Vrchlabí :mhihi: (jo, Klaksone, tos měl pořád u sebe toho spícího kámoše ?), no pak nás Klakson dovedl zpět do Lánova. Odtud po volbě toho nejslepějšího ze všech (mě
) jako navigátora a vůdce kolony, jsme se ubrali směr Jičín skrze příjemnou zkratku přes Slemeno (Semeno ?
) na hlavní z Trutnova na Jičín, a pak už přes Bolku do Prahy.

Hehe me se to taky libilo a to nevite ze sem celou cestu do Ostravy tlacil pred sebou M3 a na krizovatkach jsem ji na rozjezd nekolikrat za sebou dal....holt jsem si po ceste trosku TDSko upravil, takze srat na M3 a nafta rulezzz
Jo a pak jsem jel za kamoskou chlastat (i kdyz se mi vubec nechtelo). Prijeli ji kamosi z francie a ten jeden (cernoch) se ozral jako prase a bavil celou stodolni. Kde jsem prisli tam byl stredem pozornosti, kazde babe ukazoval jeho black ass a big dick
Tak jsem se hooooodddnneee dlouho nezasmal, skoda ze enbyla kamera