Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
LÍBYLA SE SOBOTA????
Tragická dopravní nehoda, která se odehrála v sobotu okolo 22:00 u letiště v obci Lánov u Vrchlabí, si vyžádala krutou daň.
VRCHLABÍ - Tři ženy ve věku 22, 36 a 50 let byly na cestě z práce, když se v obci Lánov v protisměru proti jejich Renaultu Clio vyřítil Citroën. Následek ničivého čelního nárazu byl tragický. Renault byl nárazem odmrštěn do několik metrů vzdáleného příkopu. V jeho troskách zahynula na místě celá posádka. V Citroënu vážným zraněním na místě podlehl 27letý řidič. Jeho 22letý spolujezdec byl s těžkými zraněními převezen do nemocnice.
Nehoda je předmětem dalšího šetření. Jelikož se nehoda odehrála pozdě večer, chybí policistům potřební svědkové, kteří by alespoň částečně mohli objasnit, proč jel řidič Citroënu v protisměru. "O tom, zda sehrál roli alkohol, je příliš brzy hovořit," informovali trutnovští policisté.
"Podobná tragédie se na Vrchlabsku odehrála loni v prosinci, kdy po nárazu do stromu zahynuly tři děti z polské Legnice. Jejich matka byla tehdy těžce zraněna. Otec a zároveň řidič vyvázl s lehkým zraněním," řekli Právu policisté.
VRCHLABÍ - Tři ženy ve věku 22, 36 a 50 let byly na cestě z práce, když se v obci Lánov v protisměru proti jejich Renaultu Clio vyřítil Citroën. Následek ničivého čelního nárazu byl tragický. Renault byl nárazem odmrštěn do několik metrů vzdáleného příkopu. V jeho troskách zahynula na místě celá posádka. V Citroënu vážným zraněním na místě podlehl 27letý řidič. Jeho 22letý spolujezdec byl s těžkými zraněními převezen do nemocnice.
Nehoda je předmětem dalšího šetření. Jelikož se nehoda odehrála pozdě večer, chybí policistům potřební svědkové, kteří by alespoň částečně mohli objasnit, proč jel řidič Citroënu v protisměru. "O tom, zda sehrál roli alkohol, je příliš brzy hovořit," informovali trutnovští policisté.
"Podobná tragédie se na Vrchlabsku odehrála loni v prosinci, kdy po nárazu do stromu zahynuly tři děti z polské Legnice. Jejich matka byla tehdy těžce zraněna. Otec a zároveň řidič vyvázl s lehkým zraněním," řekli Právu policisté.
Hele, to je jak prokletí, všude kde jsme byli, se něco stalo ...
Hasiči zabránili výbuchu plynu unikajícího u benzínky
LIBEREC 16. srpna (ČTK) - Hasiči zabránili výbuchu plynu unikajícího u benzínové stanice. Plyn unikal v sobotu odpoledne z nadzemní nádrže s propanbutanem u Příšovic na Liberecku. Hasiči a policisté uzavřeli okolí nádrže a podařilo se jim tak zabránit hrozícímu neštěstí. "Propanbutan je hořlavý a při vysoké koncentraci i výbušný plyn," řekl operační důstojník libereckých profesionálních hasičů Karel Vaníček.
Nadzemní nádrž, z níž se propanbutan do vzduchu šířil, stojí nedaleko od benzínové stanice u dálnice a před sídlištěm v Příšovicích. Závadu objevil zaměstnanec firmy, které nádrž patří. Hasiči zkrápěli unikající plyn vodní mlhou, aby ho naředili. Podle Vaníčka nebezpečí výbuchu v současné době již nehrozí. Z Prahy do Příšovic jede cisterna, která plyn z narušené nádrže přečerpá.
Hasiči přijeli na místo havárie po 16:00. "Naštěstí bylo teplo a propanbutan se v něm rychle odpařoval," konstatoval Vaníček.
Hasiči zabránili výbuchu plynu unikajícího u benzínky
LIBEREC 16. srpna (ČTK) - Hasiči zabránili výbuchu plynu unikajícího u benzínové stanice. Plyn unikal v sobotu odpoledne z nadzemní nádrže s propanbutanem u Příšovic na Liberecku. Hasiči a policisté uzavřeli okolí nádrže a podařilo se jim tak zabránit hrozícímu neštěstí. "Propanbutan je hořlavý a při vysoké koncentraci i výbušný plyn," řekl operační důstojník libereckých profesionálních hasičů Karel Vaníček.
Nadzemní nádrž, z níž se propanbutan do vzduchu šířil, stojí nedaleko od benzínové stanice u dálnice a před sídlištěm v Příšovicích. Závadu objevil zaměstnanec firmy, které nádrž patří. Hasiči zkrápěli unikající plyn vodní mlhou, aby ho naředili. Podle Vaníčka nebezpečí výbuchu v současné době již nehrozí. Z Prahy do Příšovic jede cisterna, která plyn z narušené nádrže přečerpá.
Hasiči přijeli na místo havárie po 16:00. "Naštěstí bylo teplo a propanbutan se v něm rychle odpařoval," konstatoval Vaníček.
-
- Kontaktovat uživatele:
akce to byla fakt luxusní, můj spící "spáringpartner" s náma vydržel lejt asi do dvanácti, no a já jsem dorazil asi v sedm ráno
, jinak fakt povedený, jsem rád že jste všichni dorazili a že to bylo na pohodu, jediný co mě fakt chybí a sere, je to že už se ku..a musíme dohodnout a udělat akci přez celej víkend jak už psal třeba rene, chcípal jsem z toho jak večer při sprintech lezli mušle sami do auta aniž by je někdo prosil :mhihi: až když jsi nechtěl jednu zachvilku tam byla druhá, fakt luxus, akorát LOPOLO je nedočkavej a vozil děti :mhihi:

-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
jak tak ctu, tak me fakt seeeereeee ze jsem nemohl jet. Na srazek klubu bych urcite jel, kdyby to bylo tak So-Ne, treba nejakej kemp a jak rikame u nas ... ZENSKY CHLAST A CHLEBICKY ....a samozdrejme BMW
Az budete mit hotovy nejaky fota, tak je sem prsknete ....
CAUTE
Az budete mit hotovy nejaky fota, tak je sem prsknete ....
CAUTE
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Hovno :bang2: .. ja myslim ze sem tu spojku potrapil spis svoji neschopnosti .. :hmhm: .. proste to neumim :einstein: . Jïnak vikendovou akci bych fakt dal a dokonce sem premejslel ze bych se to pokusil nekde zaridit .. ( pronajem nejakyho autocampu nebo tak neco ) ale nemam potrebny znamy. Uvidime.
a ty vo nejakym vis? Ja znam cloveka kerej ma jako spolecnik jedno pomerne pekny letiste pronajaty a dokonce o tyhle moznosti "auto party" ( nechci psat tuning) mluvil. Zkusim se ho zeptat a pripadne v tom neco dal podniknout. Pokud by byl dostatecnej zajem, bylo by to fain a nebranil bych se pozvat tam treba E30 nebo jiny E 

-
- Kontaktovat uživatele:
jó jó zupa zupa. Beemwex pochvala jak to pěkně naplánoval :kising: . Mooooc povedená akcička :super:.
:lool2: :lool2: :lool2: já to samý, ještě k tomu mám na držce opálený brejle, no vypadá to moc pěkně :bigglases
Se těšim na další akci.
P.S. kam jste se stratily moraváci?
Originál zaslal LOPOLO
[B]Za druhy, sem spalenej jak tuk u McDonalda.
:lool2: :lool2: :lool2: já to samý, ještě k tomu mám na držce opálený brejle, no vypadá to moc pěkně :bigglases

Se těšim na další akci.
P.S. kam jste se stratily moraváci?
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal LOPOLO
[B]a ty vo nejakym vis? Ja znam cloveka kerej ma jako spolecnik jedno pomerne pekny letiste pronajaty a dokonce o tyhle moznosti "auto party" ( nechci psat tuning) mluvil. Zkusim se ho zeptat a pripadne v tom neco dal podniknout. Pokud by byl dostatecnej zajem, bylo by to fain a nebranil bych se pozvat tam treba E30 nebo jiny E![]()
no kdyby byl kousek nějakej kemp, plus zábava, tak by to nebylo špatný, no jasně čím víc nás bude tím líp