Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

LÍBYLA SE SOBOTA????

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
stealth
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od stealth »

Tragická dopravní nehoda, která se odehrála v sobotu okolo 22:00 u letiště v obci Lánov u Vrchlabí, si vyžádala krutou daň.

VRCHLABÍ - Tři ženy ve věku 22, 36 a 50 let byly na cestě z práce, když se v obci Lánov v protisměru proti jejich Renaultu Clio vyřítil Citroën. Následek ničivého čelního nárazu byl tragický. Renault byl nárazem odmrštěn do několik metrů vzdáleného příkopu. V jeho troskách zahynula na místě celá posádka. V Citroënu vážným zraněním na místě podlehl 27letý řidič. Jeho 22letý spolujezdec byl s těžkými zraněními převezen do nemocnice.

Nehoda je předmětem dalšího šetření. Jelikož se nehoda odehrála pozdě večer, chybí policistům potřební svědkové, kteří by alespoň částečně mohli objasnit, proč jel řidič Citroënu v protisměru. "O tom, zda sehrál roli alkohol, je příliš brzy hovořit," informovali trutnovští policisté.

"Podobná tragédie se na Vrchlabsku odehrála loni v prosinci, kdy po nárazu do stromu zahynuly tři děti z polské Legnice. Jejich matka byla tehdy těžce zraněna. Otec a zároveň řidič vyvázl s lehkým zraněním," řekli Právu policisté.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

mno ty vole :(
stealth
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od stealth »

Je ale zajímavý, že v místě, kde je zrovna cca 100 báwek, se srazí zrovna citrón s renaultem ... Holt asi ty nářky internetových všeználků (jezdících ve Fábiích či Superbech) o příšerných řidičích starých bavoráků nebudou úplně pravdivý ...
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#24 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

musim rict ze sem docela rad .. i kdyz v tyhle souvislosti to zni ponekud blbe .. ze to nebyl nikdo s BMW.
stealth
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od stealth »

Hele, to je jak prokletí, všude kde jsme byli, se něco stalo ...

Hasiči zabránili výbuchu plynu unikajícího u benzínky

LIBEREC 16. srpna (ČTK) - Hasiči zabránili výbuchu plynu unikajícího u benzínové stanice. Plyn unikal v sobotu odpoledne z nadzemní nádrže s propanbutanem u Příšovic na Liberecku. Hasiči a policisté uzavřeli okolí nádrže a podařilo se jim tak zabránit hrozícímu neštěstí. "Propanbutan je hořlavý a při vysoké koncentraci i výbušný plyn," řekl operační důstojník libereckých profesionálních hasičů Karel Vaníček.

Nadzemní nádrž, z níž se propanbutan do vzduchu šířil, stojí nedaleko od benzínové stanice u dálnice a před sídlištěm v Příšovicích. Závadu objevil zaměstnanec firmy, které nádrž patří. Hasiči zkrápěli unikající plyn vodní mlhou, aby ho naředili. Podle Vaníčka nebezpečí výbuchu v současné době již nehrozí. Z Prahy do Příšovic jede cisterna, která plyn z narušené nádrže přečerpá.

Hasiči přijeli na místo havárie po 16:00. "Naštěstí bylo teplo a propanbutan se v něm rychle odpařoval," konstatoval Vaníček.
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Klakson »

akce to byla fakt luxusní, můj spící "spáringpartner" s náma vydržel lejt asi do dvanácti, no a já jsem dorazil asi v sedm ráno :D , jinak fakt povedený, jsem rád že jste všichni dorazili a že to bylo na pohodu, jediný co mě fakt chybí a sere, je to že už se ku..a musíme dohodnout a udělat akci přez celej víkend jak už psal třeba rene, chcípal jsem z toho jak večer při sprintech lezli mušle sami do auta aniž by je někdo prosil :mhihi: až když jsi nechtěl jednu zachvilku tam byla druhá, fakt luxus, akorát LOPOLO je nedočkavej a vozil děti :mhihi:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od patras Čestný člen »

jak tak ctu, tak me fakt seeeereeee ze jsem nemohl jet. Na srazek klubu bych urcite jel, kdyby to bylo tak So-Ne, treba nejakej kemp a jak rikame u nas ... ZENSKY CHLAST A CHLEBICKY ....a samozdrejme BMW

Az budete mit hotovy nejaky fota, tak je sem prsknete ....

CAUTE
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Murfas

#28 Příspěvek od Murfas »

Originál zaslal Klakson akorát LOPOLO je nedočkavej a vozil děti :mhihi:

Zeby pedous ?.................:D :D :D
Petr_1

#29 Příspěvek od Petr_1 »

Pořád mě to žralo v palici, že sem měl jet s váma do Lánova. Jenže drahá cho? už pro mě měla vymyšlenej jinej plán jak strávit víkend. Co se dá dělat.
Murfas

#30 Příspěvek od Murfas »

Lopolo je dobresj sprinter..................:walk: jen musi tu AAA spojku ukecat aby mu chodila pri rozjezdu jak ma..............:D
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#31 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Hovno :bang2: .. ja myslim ze sem tu spojku potrapil spis svoji neschopnosti .. :hmhm: .. proste to neumim :einstein: . Jïnak vikendovou akci bych fakt dal a dokonce sem premejslel ze bych se to pokusil nekde zaridit .. ( pronajem nejakyho autocampu nebo tak neco ) ale nemam potrebny znamy. Uvidime.
stealth
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od stealth »

Já bych zase pronajal letiště :drive2: :huuu2: :yep1:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#33 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

o jednom bych vedel :-)
stealth
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od stealth »

Vezmem hevery, naučíme se vyměňovat spojky, nakoupíme jich pár do zásoby a bude ! :bang: :banan: :bike:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Klakson »

no nejlepší by byl kemp a k tomu letiště :D je fakt že u Lánova nějakej kemp je no a ve Vrchlabí je luxusní diskotéka, ale nejlepší by to bylo udělat asi někde v centru čech, třeba seč že :mhihi: Pardubičtí důchodci pamatujou jatka :P
Kriznik

#36 Příspěvek od Kriznik »

Mimon rulez
Bubi bez komentare... jeste ted mam vytetovanej bezpecnostni pas do ramena... ;)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#37 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

a ty vo nejakym vis? Ja znam cloveka kerej ma jako spolecnik jedno pomerne pekny letiste pronajaty a dokonce o tyhle moznosti "auto party" ( nechci psat tuning) mluvil. Zkusim se ho zeptat a pripadne v tom neco dal podniknout. Pokud by byl dostatecnej zajem, bylo by to fain a nebranil bych se pozvat tam treba E30 nebo jiny E :D
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Baxon »

jó jó zupa zupa. Beemwex pochvala jak to pěkně naplánoval :kising: . Mooooc povedená akcička :super:.

Originál zaslal LOPOLO
[B]Za druhy, sem spalenej jak tuk u McDonalda.

:lool2: :lool2: :lool2: já to samý, ještě k tomu mám na držce opálený brejle, no vypadá to moc pěkně :bigglases :-o

Se těšim na další akci.

P.S. kam jste se stratily moraváci?
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Klakson »

Originál zaslal LOPOLO
[B]a ty vo nejakym vis? Ja znam cloveka kerej ma jako spolecnik jedno pomerne pekny letiste pronajaty a dokonce o tyhle moznosti "auto party" ( nechci psat tuning) mluvil. Zkusim se ho zeptat a pripadne v tom neco dal podniknout. Pokud by byl dostatecnej zajem, bylo by to fain a nebranil bych se pozvat tam treba E30 nebo jiny E :D

no kdyby byl kousek nějakej kemp, plus zábava, tak by to nebylo špatný, no jasně čím víc nás bude tím líp :D tak to zkus poptat, a kde to je?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#40 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No a co kdyby se to udělalo někde uprostřed a? to je trochu spravedlivý....?No že bych nemusel vstávat ve 4.00 AM !!!No snad by přijelo víc lidí i z moravy... :mhehe:
Odpovědět