Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

kdo jede na Xtreme Tuning Day

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od RuDoSh »

jo nevim jak bych se bez nich dostal domu z hospody......no co pri nejhorsim bych si pro ne zajel :)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#42 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal RuDoSh
[B]tak dobre....nasel jsem je v aute.......spolu se skautikovym hnusnym plakatem :D

muj plakat? ty jsi mi ho sebral :bigcry:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#43 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal skautik
[B]muj plakat? ty jsi mi ho sebral :bigcry:

sorac, ze jsem tech 150km znovu neotocil, ale nejak kdyz sme se s mladou chystali ze vyjedem, se to trochu moji vinou zvrtlo a pak me z postele vytah az Lukas kdyz mi volal za jak dlouho tam budem.

Do toho Sumperka jsem to metl pekne, prumerna rychlost z toho "mesta" byla 83km/h pres vsechny ty prdelky, kdyz jsem dorazil tak sem dostal vynadany kde sem, pak proc jsem tam nezustal kdyz ste me nechteli pustit, no a nakonec to skoncilo tak ze jsem asi 30minut obvolaval vsechny kikiny v okoli jestli nechcou zaparit na druhym konci moravy, ale dopadlo to jak to dopadlo :D :D

Priste s vama urcite zustavam az do konce, sem nemoh jinak sem skat, ne? a skauti plni sliby :)
d.aemon

#44 Příspěvek od d.aemon »

He he, to my s mladou optimisticky dorazili v neděli odpoledne :eek: a letiště vymetený :D Takže jsme absolvovali návštěvu muzea letadel a levný žrádýlko poblíž. Jestli máte někdo fotky, hoďte je sem, zajímalo by mě, o co jsme přišli...
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od RuDoSh »

d.eamon : sraz byl cely v duchu 2 fast 2 furious....
Přílohy
shade.jpg
shade.jpg (96.99 KiB) Zobrazeno 1495 x
shade.jpg
shade.jpg (96.99 KiB) Zobrazeno 1495 x
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od RuDoSh »

skautik : sem to Lukasovi rikal ze ty jsi dojel tak akorat do loznice.....jo pro ten plakat se klidne stav.....je to pest na oko jako ta shade :D
d.aemon

#47 Příspěvek od d.aemon »

:eek: No to snad né... Ameriky nebyly? :-(
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#48 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Originál zaslal d.aemon
[B]:eek: No to snad né... Ameriky nebyly? :-(

Asi ctyri...
N54 PWR
skautik Čestný člen
Čestný člen

#49 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Lukas H.
[B]Asi ctyri...

Ja prijel asi v 11 a semnou jedno CAMARO z28 nebo tak neco, a to je asi tak vsechno co jsem videl.... jinak sama schade.......

... no tak teda neco tam bylo, Lukase H. auticko, to se mi fuckt libilo :D

nazacatku jsem si rikal, ze tam do arealu se svym zemedelskym strojem nepojedu, ale kdyz mi JFK ukazal co tam opodal stoji, sem moh bez obav vet dovnitr a verim, ze bych se v soutezi krasy umistil na peknych mistech, samozrejme nemyslim svuj xicht ale auto :D
d.aemon

#50 Příspěvek od d.aemon »

No tak to už mě ani tak nemrzí, že jsme přijeli pozdě. Od největšího srazu tuningových a amerických aut na Moravě bych čekal něco víc, než jen samou scháde :ble:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od RuDoSh »

hehe :D ale byli tam pekne corvetty a mustang.....a Le Baron cabrio.....jinak nic moc......pak par peknych hond.....Lukasova krasna e36....jedna pekna e34 jinak nic extra........ve dvanact jsme se odjeli najist a vratili jsme se kolem ctvrte a uz jsme tam byli sami :) pak skautik po celodennim cumeni na marky dostal chut :2fuck: a zakerne nas opustil s vetou "Ja se vecer vratim s plnym autem bab" .....
skautik Čestný člen
Čestný člen

#52 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal RuDoSh
[B]hehe :D ale byli tam pekne corvetty a mustang.....a Le Baron cabrio.....jinak nic moc......pak par peknych hond.....Lukasova krasna e36....jedna pekna e34 jinak nic extra........ve dvanact jsme se odjeli najist a vratili jsme se kolem ctvrte a uz jsme tam byli sami :) pak skautik po celodennim cumeni na marky dostal chut :2fuck: a zakerne nas opustil s vetou "Ja se vecer vratim s plnym autem bab" .....

hajzliku :D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#53 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Jak hajzliku?, presne tak to bylo... :D
N54 PWR
skautik Čestný člen
Čestný člen

#54 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Lukas H.
[B]Jak hajzliku?, presne tak to bylo... :D

to neni pravda, teda je, ale nekdo by to mohl spatne pochopit, to bylo presne tak, ze jsme uz skoro odjizdeli k vam a.........no skoda slov

priste se me nezbavite:)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od RuDoSh »

hehe :) tak te priste otocime abys nevidel na servirku a treba to s nama vydrzis :D
Odpovědět