Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kdo jede na Xtreme Tuning Day
Originál zaslal skautik
[B]muj plakat? ty jsi mi ho sebral :bigcry:
sorac, ze jsem tech 150km znovu neotocil, ale nejak kdyz sme se s mladou chystali ze vyjedem, se to trochu moji vinou zvrtlo a pak me z postele vytah az Lukas kdyz mi volal za jak dlouho tam budem.
Do toho Sumperka jsem to metl pekne, prumerna rychlost z toho "mesta" byla 83km/h pres vsechny ty prdelky, kdyz jsem dorazil tak sem dostal vynadany kde sem, pak proc jsem tam nezustal kdyz ste me nechteli pustit, no a nakonec to skoncilo tak ze jsem asi 30minut obvolaval vsechny kikiny v okoli jestli nechcou zaparit na druhym konci moravy, ale dopadlo to jak to dopadlo

Priste s vama urcite zustavam az do konce, sem nemoh jinak sem skat, ne? a skauti plni sliby

Originál zaslal Lukas H.
[B]Asi ctyri...
Ja prijel asi v 11 a semnou jedno CAMARO z28 nebo tak neco, a to je asi tak vsechno co jsem videl.... jinak sama schade.......
... no tak teda neco tam bylo, Lukase H. auticko, to se mi fuckt libilo

nazacatku jsem si rikal, ze tam do arealu se svym zemedelskym strojem nepojedu, ale kdyz mi JFK ukazal co tam opodal stoji, sem moh bez obav vet dovnitr a verim, ze bych se v soutezi krasy umistil na peknych mistech, samozrejme nemyslim svuj xicht ale auto

-
- Kontaktovat uživatele:
hehe
ale byli tam pekne corvetty a mustang.....a Le Baron cabrio.....jinak nic moc......pak par peknych hond.....Lukasova krasna e36....jedna pekna e34 jinak nic extra........ve dvanact jsme se odjeli najist a vratili jsme se kolem ctvrte a uz jsme tam byli sami
pak skautik po celodennim cumeni na marky dostal chut :2fuck: a zakerne nas opustil s vetou "Ja se vecer vratim s plnym autem bab" .....

Originál zaslal RuDoSh
[B]heheale byli tam pekne corvetty a mustang.....a Le Baron cabrio.....jinak nic moc......pak par peknych hond.....Lukasova krasna e36....jedna pekna e34 jinak nic extra........ve dvanact jsme se odjeli najist a vratili jsme se kolem ctvrte a uz jsme tam byli sami
pak skautik po celodennim cumeni na marky dostal chut :2fuck: a zakerne nas opustil s vetou "Ja se vecer vratim s plnym autem bab" .....
hajzliku