Sem si uz konecne taky zabruslil na letisti. Hodne jsem se bal zimy ze budu porad smykat. Ale byl jsem velmi prekvapen... TA sedma moc roztocit nejde... JEdnak nemam vykon a taky to neumim Aspon jsem si to poradne ozkousel co me muze cekat kdyz si vypnu ASC.. a pojedu zatacku pod plynem... Sem mel z toho driftovani radost ja maly Jarda....
Pitr píše:Sem si uz konecne taky zabruslil na letisti. Hodne jsem se bal zimy ze budu porad smykat. Ale byl jsem velmi prekvapen... TA sedma moc roztocit nejde... JEdnak nemam vykon a taky to neumim Aspon jsem si to poradne ozkousel co me muze cekat kdyz si vypnu ASC.. a pojedu zatacku pod plynem... Sem mel z toho driftovani radost ja maly Jarda....
Tak sem se prave nekolikrat po sobe koukl na to videjko.... je to špičkove ... moc dobre sestrihane a ozvucene.. A ta otocka o 360 super... porad premyslim jak to udelat Totiz kdyz jsem si pomahal brzdou tak jsem pridusil automat... No proste mi to neslo
Pitr kam jezdis jezdit? Zkus na automatu zaradit 2jku (pokud ji mas) pak to aspon na parkovisti neprerazuje a hrabne to hned Dnes rano byl fun ve meste.....vsube brecka tak stacilo za svetlama trosku pridat a krasne se to sunulo
Jezdim do Halenkovic na byvale letiste.. Je to ted soukrome a je tam ze zacatku halda sute a hlavne je tam zavora... Ale da se to objet JE to super plocha na blbiny i kdyz mi nestaci sirka tak se zahuci do travy kolem...
dvojaka mohu zaradit. Zkusim to ale moc bych si nesliboval... Proste je to moc velke aby to slo v klidku otocit aspon o 160. Vzdy kdyz to rozjedu dostanu to do lehkeho smyku a pak zacnu hrnout predek..
Heh s pedalem na podlaze.... Vyzkousim ale az nahrkam aspon 3000Km pak vymena oleje a vysypani pilin A novy poradny olej... Nechci si ty pist. krouzky v zabehu rozmrdat... Musim to setrit aspon trochu... Protoze obcas se fakt neovladnu... A vzhledem k tomu ze je v tom motoru dost veci novych. Neni to idealni.... Zrovna ted se mi taky opravuje... prozmenu cepy...
Pitr píše:Tak sem se prave nekolikrat po sobe koukl na to videjko.... je to špičkove ... moc dobre sestrihane a ozvucene.. A ta otocka o 360 super... porad premyslim jak to udelat Totiz kdyz jsem si pomahal brzdou tak jsem pridusil automat... No proste mi to neslo
Hele tech 360tek tam byla spousta, vzdycky prisla kdyz jsi vubec nechtel... Takze pochybuju ze Lopolo vi jak na to...
2: 360°...taky myslim, ale bylo to efektivní
Tak se zeptejte těch Arabu jak se to má točit, ti to zvládaj aji na suchym asfaltu v provozu a plnym autě lidí (viz.mult.aLinx.)=videjo :prdel: :mhihi:
Pitr píše: A ta otocka o 360 super... porad premyslim jak to udelat
Rek bych ze pri dobry rychlosti staci na chvilku v momente kdy je auto na hranici riditelnyho smyku a zacina se pretacet dupnout na brzdu. Tim udelis zadku auta jeste vetsi rychlost a pak plnej kotlik V zatacce je to pomerne easy ale na rovince je to horsi. Spravne rozhodit auto neni prdel.
Lukas H. píše:Hele tech 360tek tam byla spousta, vzdycky prisla kdyz jsi vubec nechtel... Takze pochybuju ze Lopolo vi jak na to...
rekl bych ze castecne vim .. muzem to zkusit. 360 tam moc nebylo .. vetsina koncila na 270ti. To ale neznamena te sem pri najedu do zatacky presne vedel co delam a jak to dopadne ... to je doufam jasny
Lukas H. píše:Hele tech 360tek tam byla spousta, vzdycky prisla kdyz jsi vubec nechtel... Takze pochybuju ze Lopolo vi jak na to...
rekl bych ze castecne vim .. muzem to zkusit. 360 tam moc nebylo .. vetsina koncila na 270ti. To ale neznamena te sem pri najedu do zatacky presne vedel co delam a jak to dopadne ... to je doufam jasny
To zkusime, kuwa at uz ty bili sracky zadnou padat... Nebylo? me se jich povedlo minimalne pet, stim ze jsem je nechtel... Nejvic tam jak jsme se otaceli...
Lukas H. píše:To zkusime, kuwa at uz ty bili sracky zadnou padat... Nebylo? me se jich povedlo minimalne pet, stim ze jsem je nechtel... Nejvic tam jak jsme se otaceli...
To se pletes .. tocilo se vsechno a neni tam ani jedna jina.
Lukas H. píše:To zkusime, kuwa at uz ty bili sracky zadnou padat... Nebylo? me se jich povedlo minimalne pet, stim ze jsem je nechtel... Nejvic tam jak jsme se otaceli...
To se pletes .. tocilo se vsechno a neni tam ani jedna jina.
To se pletes Ty, jezdili jsme pokazde dva a kamera byla pouze jedna...