Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

trocha funu uprostred tydne

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

LOPOLO píše:To je mrzuty a kazda sranda neco stoji.

Vyreseno. Mam nejake klouby v zasobe, stihnul jsem to vymenit za hodinku a pul. Uz zase skacu pres kaluze - hrabu vsema ctyrma ;-)
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od RuDoSh »

kua az ted sem se na to video dival......moc pekne......
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#63 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Jawak píše:Pěkný, pěkný, :cry:, tady úplnej shit, já driftuju na asfaltu :(
Ale ještě pár dnů a hurá domůůůů! (Možná i s xenonama a ae 8) )

Jak mozna?? Uz sem na ne nadrzenej :-) To mi nemuzes udelat!!! :roll:
Pitr
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od Pitr »

Sem si uz konecne taky zabruslil na letisti. Hodne jsem se bal zimy ze budu porad smykat. Ale byl jsem velmi prekvapen... TA sedma moc roztocit nejde... JEdnak nemam vykon a taky to neumim :oops: Aspon jsem si to poradne ozkousel co me muze cekat kdyz si vypnu ASC.. a pojedu zatacku pod plynem... Sem mel z toho driftovani radost ja maly Jarda....
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#65 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Pitr píše:Sem si uz konecne taky zabruslil na letisti. Hodne jsem se bal zimy ze budu porad smykat. Ale byl jsem velmi prekvapen... TA sedma moc roztocit nejde... JEdnak nemam vykon a taky to neumim :oops: Aspon jsem si to poradne ozkousel co me muze cekat kdyz si vypnu ASC.. a pojedu zatacku pod plynem... Sem mel z toho driftovani radost ja maly Jarda....

to moc dobre znam a neumim to taky :-)
Pitr
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od Pitr »

Tak sem se prave nekolikrat po sobe koukl na to videjko.... je to špičkove ... moc dobre sestrihane a ozvucene.. A ta otocka o 360 super... porad premyslim jak to udelat :twisted: Totiz kdyz jsem si pomahal brzdou tak jsem pridusil automat... No proste mi to neslo :?
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od RuDoSh »

lopolo ta 360 byla pekna haluz co? ;)

Pitr kam jezdis jezdit? :) Zkus na automatu zaradit 2jku (pokud ji mas) pak to aspon na parkovisti neprerazuje a hrabne to hned ;) Dnes rano byl fun ve meste.....vsube brecka tak stacilo za svetlama trosku pridat a krasne se to sunulo :)
Pitr
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od Pitr »

Jezdim do Halenkovic na byvale letiste.. Je to ted soukrome a je tam ze zacatku halda sute a hlavne je tam zavora... Ale da se to objet :twisted: JE to super plocha na blbiny i kdyz mi nestaci sirka tak se zahuci do travy kolem...

dvojaka mohu zaradit. Zkusim to ale moc bych si nesliboval... Proste je to moc velke aby to slo v klidku otocit aspon o 160. Vzdy kdyz to rozjedu dostanu to do lehkeho smyku a pak zacnu hrnout predek.. :?
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od RuDoSh »

to musi jit ;-) tak zaslapni pedal az na zem.........tak bych se mohl tocit do aleluja ;) a to taky nemam nejvykonnejsi motor :)
Pitr
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od Pitr »

Heh s pedalem na podlaze.... Vyzkousim ale az nahrkam aspon 3000Km pak vymena oleje a vysypani pilin :P A novy poradny olej... Nechci si ty pist. krouzky v zabehu rozmrdat... Musim to setrit aspon trochu... Protoze obcas se fakt neovladnu... A vzhledem k tomu ze je v tom motoru dost veci novych. Neni to idealni.... Zrovna ted se mi taky opravuje... prozmenu cepy...
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#71 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Pitr píše:Tak sem se prave nekolikrat po sobe koukl na to videjko.... je to špičkove ... moc dobre sestrihane a ozvucene.. A ta otocka o 360 super... porad premyslim jak to udelat :twisted: Totiz kdyz jsem si pomahal brzdou tak jsem pridusil automat... No proste mi to neslo :?

Hele tech 360tek tam byla spousta, vzdycky prisla kdyz jsi vubec nechtel... :D Takze pochybuju ze Lopolo vi jak na to... :)
N54 PWR
Pitr
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od Pitr »

:D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od RuDoSh »

luk : hehe :D

pitr : nemusis to tocit, jde o to dostat to rychle tak do 3 tisic otacek....vic to nema smysl pac uz u trech se budes tocit...
Pitr
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od Pitr »

Pozkousim to co to bude delat s pevne zarazenym dvojakem... jinak to vesmes bylo vsechno kolem tri tis... ot Ale proste se to neutrhlo :evil:
Fil
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od Fil »

2: 360°...taky myslim, ale bylo to efektivní
Tak se zeptejte těch Arabu jak se to má točit, ti to zvládaj aji na suchym asfaltu v provozu a plnym autě lidí (viz.mult.aLinx.)=videjo :prdel: :mhihi:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#76 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Pitr píše: A ta otocka o 360 super... porad premyslim jak to udelat :twisted:

Rek bych ze pri dobry rychlosti staci na chvilku v momente kdy je auto na hranici riditelnyho smyku a zacina se pretacet dupnout na brzdu. Tim udelis zadku auta jeste vetsi rychlost a pak plnej kotlik :-) V zatacce je to pomerne easy ale na rovince je to horsi. Spravne rozhodit auto neni prdel. :-)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#77 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lukas H. píše:Hele tech 360tek tam byla spousta, vzdycky prisla kdyz jsi vubec nechtel... :D Takze pochybuju ze Lopolo vi jak na to... :)

rekl bych ze castecne vim .. muzem to zkusit. 360 tam moc nebylo .. vetsina koncila na 270ti. :-) To ale neznamena te sem pri najedu do zatacky presne vedel co delam a jak to dopadne ... to je doufam jasny :-)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#78 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:
Lukas H. píše:Hele tech 360tek tam byla spousta, vzdycky prisla kdyz jsi vubec nechtel... :D Takze pochybuju ze Lopolo vi jak na to... :)

rekl bych ze castecne vim .. muzem to zkusit. 360 tam moc nebylo .. vetsina koncila na 270ti. :-) To ale neznamena te sem pri najedu do zatacky presne vedel co delam a jak to dopadne ... to je doufam jasny :-)

To zkusime, kuwa at uz ty bili sracky zadnou padat... :) Nebylo? me se jich povedlo minimalne pet, stim ze jsem je nechtel... :) Nejvic tam jak jsme se otaceli...
N54 PWR
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#79 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lukas H. píše:To zkusime, kuwa at uz ty bili sracky zadnou padat... :) Nebylo? me se jich povedlo minimalne pet, stim ze jsem je nechtel... :) Nejvic tam jak jsme se otaceli...

To se pletes .. tocilo se vsechno a neni tam ani jedna jina.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#80 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:
Lukas H. píše:To zkusime, kuwa at uz ty bili sracky zadnou padat... :) Nebylo? me se jich povedlo minimalne pet, stim ze jsem je nechtel... :) Nejvic tam jak jsme se otaceli...

To se pletes .. tocilo se vsechno a neni tam ani jedna jina.

To se pletes Ty, jezdili jsme pokazde dva a kamera byla pouze jedna... :)
N54 PWR
Odpovědět