darmon píše:no kluci a mne zatim doma vycorovali auto. Zamek u ridice znicen. Vymlacena baterka. Vykradenej kufr. cili spinavy hadry a naky kramy, chybi mi CDcka, to mne mrda nejvic. Radio zustalo na miste.
No vzdyt jsi rikal ze dojedou nejdal k prvni krizovatce, tak se tva predpoved splnila. Ani neodjeli Ted vazne: Uprimnou soustrast. Jaxem nekde cetl, privazat za tazne a protahnout po meste.
jak pravi klasik- dont fuck with other mans vehicle vykradat nekomu kufr je vrchol zoufalosti hned po akci se sroubovakem a PET flaskou pod nadrzi pro par litru bena...
Ja vim kdo to byl, policajt mi to rekl. Dohra bude
Cely mi to vrta hlavou, baterku asi vytriskaly svetla v kufru, nebyl dovrenej. Zamek u ridice je rozkurvenej a ty dvere zavreny a nejdou otevrit, coz je logicky, protoze na double-lock jit nemaj ani zevnitr, zadni dvere byly otevreny, predni u spolujezdce ted nevim. Kufr taky a pritom tam se zamkem nic nebylo. Cely to je asi ze jak rozmrd ten zamek tak se aktivoval central na zbytku dveri.
Strcim tam baterku a kdyz s tim pude jet tak holt zajedu do autecu pro novej zamek. Ze se mi ale kurva chce v tomhle pocasi se v tom mrdat.
Hanz píše:btw- ma nekdo nejake fota? nejak jsem zapomnel vytahnout... fotak
Nebyl jsi sam fotak jsem tam nevidel, ale vim e jawak mel kameru, a 10 minut pred odjezdem ji vytahli i lopolo se skautikem.... aspon zdokumentovali francisuv bes neco podobne zas dlouho neuvidim
Jo bylo to zuppa ,akorát mě sere že sem nemohl přijet už 1.den,jinak akce v poho
skautik píše:dvojak v omezovaci, nebo tak neco jsem zaslech
Dvojka pod omezovacem, nejakych 5-6k rpm. To kolisani nebyl omezovac ale moje noha na plynu. Mam to chipnute a omezovac posunuty na 7k rpm, ale tak vysoko to nenechavam.
darmon píše:Ja vim kdo to byl, policajt mi to rekl. Dohra bude
Cely mi to vrta hlavou, baterku asi vytriskaly svetla v kufru, nebyl dovrenej. Zamek u ridice je rozkurvenej a ty dvere zavreny a nejdou otevrit, coz je logicky, protoze na double-lock jit nemaj ani zevnitr, zadni dvere byly otevreny, predni u spolujezdce ted nevim. Kufr taky a pritom tam se zamkem nic nebylo. Cely to je asi ze jak rozmrd ten zamek tak se aktivoval central na zbytku dveri.
Strcim tam baterku a kdyz s tim pude jet tak holt zajedu do autecu pro novej zamek. Ze se mi ale kurva chce v tomhle pocasi se v tom mrdat.
Tohle me fakt sere, mam to metr od baraku a v patek vecer zacnu zvracet abych v tom v sobotu pokracoval i s horeckou a v nedeli mi bylo dobre, kurva. Uz to radsi neresim, ale snad vam Pitr vyridil omluvu. Volal mi ze jedete i do Luhacovic na letiste.. vydrapali jste se tam nakonec?
vir2l píše:Tohle me fakt sere, mam to metr od baraku a v patek vecer zacnu zvracet abych v tom v sobotu pokracoval i s horeckou a v nedeli mi bylo dobre, kurva. Uz to radsi neresim, ale snad vam Pitr vyridil omluvu. Volal mi ze jedete i do Luhacovic na letiste.. vydrapali jste se tam nakonec?
Jo vyskrabali, ale tam sme zjistili ze je to pekne na pi .. nebyl tam snih a misty jen led ... vyskrabali se vsichni, i lukke na 17" letnich
LOPOLO píše:Teda aspon ja sem se dobre bavil i kdyz mi vobcas vynechavaly prislusny casti mozku ( treba pri rozhovoru s JFK ohledne krve a chumace ).
To byl solidni preslech "Jako dnes?"
LOPOLO píše:Letiste stalo za hovno ale to je mozna dobre.
Tohle jsem moc nevychytal
LOPOLO píše:Lituju, ze vic jak polovina lidi nenasla dost sebekazne a nechali se zmast dojmem, ze se jim chce spat. Prichazeli pak vo nejlepsi casti vikendu ( 3:00 AM - 8:00 AM ). Spat 4x denne je neslusny Lukasi .Funny hlasek tam byla strasna hromada a dokonce se dalo zjistit kdo je a nebo neni komous
LOPOLO píše:Na jare bych to zopakoval at uz to bude kdekoli.
Muzu se jen pripojit! vydarena akcicka se zapomenutou rucni brzdou jinak 4 luzko bylo velmi vydareny, vecirek totez a vubec vsechno! :mrk:
ted uz bohuzel zase v deutschlandu, zato se super videem mejte se krasne! brzo na videnou :mhehe:
LOPOLO píše:Prave sem se probral po deseti hodinach z komatu a musim rict ze akce byla povedena. Teda aspon ja sem se dobre bavil i kdyz mi vobcas vynechavaly prislusny casti mozku ( treba pri rozhovoru s JFK ohledne krve a chumace ). Letiste stalo za hovno ale to je mozna dobre, bylo vic casu se naladit patricnym mnozstvim ruznejch tekutin na stejnou vlnu. Lituju, ze vic jak polovina lidi nenasla dost sebekazne a nechali se zmast dojmem, ze se jim chce spat. Prichazeli pak vo nejlepsi casti vikendu ( 3:00 AM - 8:00 AM ). Spat 4x denne je neslusny Lukasi Funny hlasek tam byla strasna hromada a dokonce se dalo zjistit kdo je a nebo neni komous Na jare bych to zopakoval at uz to bude kdekoli.
Já se pro změnu právě do komatu dostávám O nejlepší část víkendu jsem přišel od 6:00-8:00 AM, jak vidím ,,Funny hlasek tam byla strasna hromada a dokonce se dalo zjistit kdo je a nebo neni komous" :mhehe:
LOPOLO píše:Prave sem se probral po deseti hodinach z komatu a musim rict ze akce byla povedena. Teda aspon ja sem se dobre bavil i kdyz mi vobcas vynechavaly prislusny casti mozku ( treba pri rozhovoru s JFK ohledne krve a chumace ). Letiste stalo za hovno ale to je mozna dobre, bylo vic casu se naladit patricnym mnozstvim ruznejch tekutin na stejnou vlnu. Lituju, ze vic jak polovina lidi nenasla dost sebekazne a nechali se zmast dojmem, ze se jim chce spat. Prichazeli pak vo nejlepsi casti vikendu ( 3:00 AM - 8:00 AM ). Spat 4x denne je neslusny Lukasi Funny hlasek tam byla strasna hromada a dokonce se dalo zjistit kdo je a nebo neni komous Na jare bych to zopakoval at uz to bude kdekoli.
Já se pro změnu právě do komatu dostávám O nejlepší část víkendu jsem přišel od 6:00-8:00 AM, jak vidím ,,Funny hlasek tam byla strasna hromada a dokonce se dalo zjistit kdo je a nebo neni komous" :mhehe:
he he:) potrefena husa:)
sraz super:) Lopolo rulezzzz