Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Moravska action

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

darmon píše:no kluci a mne zatim doma vycorovali auto. Zamek u ridice znicen. Vymlacena baterka. Vykradenej kufr. cili spinavy hadry a naky kramy, chybi mi CDcka, to mne mrda nejvic. Radio zustalo na miste.

No vzdyt jsi rikal ze dojedou nejdal k prvni krizovatce, tak se tva predpoved splnila. Ani neodjeli :-( Ted vazne: Uprimnou soustrast. Jaxem nekde cetl, privazat za tazne a protahnout po meste.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#142 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

jak pravi klasik- dont fuck with other mans vehicle :-(
vykradat nekomu kufr je vrchol zoufalosti hned po akci se sroubovakem a PET flaskou pod nadrzi pro par litru bena...
“Ability is what you're capable of doing.”
darmon
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od darmon »

Ja vim kdo to byl, policajt mi to rekl. Dohra bude

Cely mi to vrta hlavou, baterku asi vytriskaly svetla v kufru, nebyl dovrenej. Zamek u ridice je rozkurvenej a ty dvere zavreny a nejdou otevrit, coz je logicky, protoze na double-lock jit nemaj ani zevnitr, zadni dvere byly otevreny, predni u spolujezdce ted nevim. Kufr taky a pritom tam se zamkem nic nebylo. Cely to je asi ze jak rozmrd ten zamek tak se aktivoval central na zbytku dveri.

Strcim tam baterku a kdyz s tim pude jet tak holt zajedu do autecu pro novej zamek. Ze se mi ale kurva chce v tomhle pocasi se v tom mrdat.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#144 Příspěvek od skautik Čestný člen »

rene kurc píše:
RuDoSh píše:
Hanz píše:btw- ma nekdo nejake fota? nejak jsem zapomnel vytahnout... fotak :roll:

Nebyl jsi sam :) fotak jsem tam nevidel, ale vim e jawak mel kameru, a 10 minut pred odjezdem ji vytahli i lopolo se skautikem.... aspon zdokumentovali francisuv bes :) neco podobne zas dlouho neuvidim ;)

Jo bylo to zuppa ,akorát mě sere že sem nemohl přijet už 1.den,jinak akce v poho :D

jo to me sere taky.... pripravuju nejaky video :)
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od Bombarder »

Francis píše:
Bombarder píše:Kde je to video ke ztazeni?

Strana c.8 predposledni prispevek skoro dole a nebo http://test.axonsystems.cz/bmwklub/francis.avi

na jaky kvalt jsi to točil?
skautik Čestný člen
Čestný člen

#146 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Bombarder píše:
Francis píše:
Bombarder píše:Kde je to video ke ztazeni?

Strana c.8 predposledni prispevek skoro dole a nebo http://test.axonsystems.cz/bmwklub/francis.avi

na jaky kvalt jsi to točil?

dvojak v omezovaci, nebo tak neco jsem zaslech :)
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#147 Příspěvek od Bombarder »

vypadalo to na trojak nekde v zelenem..
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#148 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

skautik píše:dvojak v omezovaci, nebo tak neco jsem zaslech :)

Dvojka pod omezovacem, nejakych 5-6k rpm. To kolisani nebyl omezovac ale moje noha na plynu. Mam to chipnute a omezovac posunuty na 7k rpm, ale tak vysoko to nenechavam.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
skautik Čestný člen
Čestný člen

#149 Příspěvek od skautik Čestný člen »

mizernej fotak, mizerne svetlo
Přílohy
Image(07).jpg
Image(07).jpg (13.52 KiB) Zobrazeno 1846 x
Image(05).jpg
Image(05).jpg (13.45 KiB) Zobrazeno 1846 x
Image(04).jpg
Image(04).jpg (14.05 KiB) Zobrazeno 1846 x
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#150 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

darmon píše:Ja vim kdo to byl, policajt mi to rekl. Dohra bude

Cely mi to vrta hlavou, baterku asi vytriskaly svetla v kufru, nebyl dovrenej. Zamek u ridice je rozkurvenej a ty dvere zavreny a nejdou otevrit, coz je logicky, protoze na double-lock jit nemaj ani zevnitr, zadni dvere byly otevreny, predni u spolujezdce ted nevim. Kufr taky a pritom tam se zamkem nic nebylo. Cely to je asi ze jak rozmrd ten zamek tak se aktivoval central na zbytku dveri.

Strcim tam baterku a kdyz s tim pude jet tak holt zajedu do autecu pro novej zamek. Ze se mi ale kurva chce v tomhle pocasi se v tom mrdat.

kurwa, kurwa, kurwa ... dohra musi bejt radna!
vir2l
Kontaktovat uživatele:

#151 Příspěvek od vir2l »

Tohle me fakt sere, mam to metr od baraku a v patek vecer zacnu zvracet abych v tom v sobotu pokracoval i s horeckou a v nedeli mi bylo dobre, kurva. Uz to radsi neresim, ale snad vam Pitr vyridil omluvu. Volal mi ze jedete i do Luhacovic na letiste.. vydrapali jste se tam nakonec?
skautik Čestný člen
Čestný člen

#152 Příspěvek od skautik Čestný člen »

RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#153 Příspěvek od RuDoSh »

vir2l píše:Tohle me fakt sere, mam to metr od baraku a v patek vecer zacnu zvracet abych v tom v sobotu pokracoval i s horeckou a v nedeli mi bylo dobre, kurva. Uz to radsi neresim, ale snad vam Pitr vyridil omluvu. Volal mi ze jedete i do Luhacovic na letiste.. vydrapali jste se tam nakonec?

Jo vyskrabali, ale tam sme zjistili ze je to pekne na pi .. nebyl tam snih a misty jen led ... vyskrabali se vsichni, i lukke na 17" letnich :)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#154 Příspěvek od RuDoSh »

LOPOLO píše:Teda aspon ja sem se dobre bavil i kdyz mi vobcas vynechavaly prislusny casti mozku ( treba pri rozhovoru s JFK ohledne krve a chumace :D ).

To byl solidni preslech :) "Jako dnes?" :lol:

LOPOLO píše:Letiste stalo za hovno ale to je mozna dobre.

Tohle jsem moc nevychytal :(

LOPOLO píše:Lituju, ze vic jak polovina lidi nenasla dost sebekazne a nechali se zmast dojmem, ze se jim chce spat. Prichazeli pak vo nejlepsi casti vikendu ( 3:00 AM - 8:00 AM ). Spat 4x denne je neslusny Lukasi :-) .Funny hlasek tam byla strasna hromada a dokonce se dalo zjistit kdo je a nebo neni komous :-)

:lol:

LOPOLO píše:Na jare bych to zopakoval at uz to bude kdekoli.

Pokud do te doby neumru taky dorazim kamkoliv :)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#155 Příspěvek od RuDoSh »

darmon píše:Dohra bude

Uzij si ji! 8)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#156 Příspěvek od darmon »

tak jo, je to jen rozmrdlej zamek, holt mne panbu tresta ze jedu na bmwsraz bez bmw.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#157 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

tak tak :-)
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#158 Příspěvek od Nikita »

Muzu se jen pripojit! :mrgreen: vydarena akcicka se zapomenutou rucni brzdou :oops: :mrgreen: jinak 4 luzko bylo velmi vydareny, vecirek totez a vubec vsechno! :mrgreen: :mrk:
ted uz bohuzel zase v deutschlandu, zato se super videem :mrgreen: :mrgreen: mejte se krasne! brzo na videnou :mhehe:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#159 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

LOPOLO píše:Prave sem se probral po deseti hodinach z komatu a musim rict ze akce byla povedena. Teda aspon ja sem se dobre bavil i kdyz mi vobcas vynechavaly prislusny casti mozku ( treba pri rozhovoru s JFK ohledne krve a chumace :D ). Letiste stalo za hovno ale to je mozna dobre, bylo vic casu se naladit patricnym mnozstvim ruznejch tekutin na stejnou vlnu. Lituju, ze vic jak polovina lidi nenasla dost sebekazne a nechali se zmast dojmem, ze se jim chce spat. Prichazeli pak vo nejlepsi casti vikendu ( 3:00 AM - 8:00 AM ). Spat 4x denne je neslusny Lukasi :-) Funny hlasek tam byla strasna hromada a dokonce se dalo zjistit kdo je a nebo neni komous :-) Na jare bych to zopakoval at uz to bude kdekoli.

Já se pro změnu právě do komatu dostávám :)
O nejlepší část víkendu jsem přišel od 6:00-8:00 AM, jak vidím :(
,,Funny hlasek tam byla strasna hromada a dokonce se dalo zjistit kdo je a nebo neni komous" :mhehe:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#160 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Jawak píše:
LOPOLO píše:Prave sem se probral po deseti hodinach z komatu a musim rict ze akce byla povedena. Teda aspon ja sem se dobre bavil i kdyz mi vobcas vynechavaly prislusny casti mozku ( treba pri rozhovoru s JFK ohledne krve a chumace :D ). Letiste stalo za hovno ale to je mozna dobre, bylo vic casu se naladit patricnym mnozstvim ruznejch tekutin na stejnou vlnu. Lituju, ze vic jak polovina lidi nenasla dost sebekazne a nechali se zmast dojmem, ze se jim chce spat. Prichazeli pak vo nejlepsi casti vikendu ( 3:00 AM - 8:00 AM ). Spat 4x denne je neslusny Lukasi :-) Funny hlasek tam byla strasna hromada a dokonce se dalo zjistit kdo je a nebo neni komous :-) Na jare bych to zopakoval at uz to bude kdekoli.

Já se pro změnu právě do komatu dostávám :)
O nejlepší část víkendu jsem přišel od 6:00-8:00 AM, jak vidím :(
,,Funny hlasek tam byla strasna hromada a dokonce se dalo zjistit kdo je a nebo neni komous" :mhehe:

he he:) potrefena husa:)
sraz super:) Lopolo rulezzzz
Odpovědět