Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Klopený polygon Kopřivnice

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#61 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

me se akce diky Renemu mimoradne libila :-) Prokalili sme noc a vyborne pokecali :-))
HEERY
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od HEERY »

Ja se rozhodoval mezi timto a a zavodem v Kamiku n.v.(mimochodem to tam vyhral kamos se SUBU RS) ,ale nakonec jsem bohuzel nemohl jet nikam.Nicmene bych asi jel do Koprivnice uz v patek a rad zachlastal a tez kvuli tomu okruhu kde bych si rad zajel doufam slusny cas - zruseni okruhu by me teda fakt nasra...
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

LOPOLO píše:me se akce diky Renemu mimoradne libila :-) Prokalili sme noc a vyborne pokecali :-))

Skoda ze mi do toho neco vlezlo, vypada to ze patecni noc byla hodnotnejsi nez cely sobotni den :-)
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Fido

#64 Příspěvek od Fido »

No stálo to za pěkný prd. Těšil jsem se, že se pokochám jízdama na oválu a vono nic. A tolik buranovitého bastltuningu jsem už dlouho neviděl. Sice jsem s sebou měl fo?ák, ale fotic nebylo co. Vydržel jsem tam ani ne hodinku.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#65 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

LOPOLO píše:me se akce diky Renemu mimoradne libila :-) Prokalili sme noc a vyborne pokecali :-))

Díky,snažil jsem se ....jinak ta Kopřivnice fuck o ničem..... viděl jsem tam asi jedno pěkně udělané auto..... :(
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#66 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Francis píše:

Skoda ze mi do toho neco vlezlo, vypada to ze patecni noc byla hodnotnejsi nez cely sobotni den :-)

presne tak to bylo :-)
Cantona

#67 Příspěvek od Cantona »

Hm .... Nejlepší na tom byla ta ranní zácpa .... :D :D Jinak klasika :D :D
Leni Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od Leni Čestný člen »

Francis píše:

Tak tak...diky Rene!!! :D
abdul

#69 Příspěvek od abdul »

no tak z debaty sem "vytusil" ze ta holcina co prijela s Lopolem byla Leni :) :) :) a ja si porad v duchu rikal jestli Lopolo vzal sebou manzelku nebo dceru? :) :) :) a ejhle, nakonec to bylo cely jinak :) :) :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#70 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Leni píše:
Francis píše:

Tak tak...diky Rene!!! :D

To nestojí za řeč Leni...... jsem rád ,že se Ti to líbilo.... :lol: :lol: :lol:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#71 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

abdul píše:no tak z debaty sem "vytusil" ze ta holcina co prijela s Lopolem byla Leni :) :) :) a ja si porad v duchu rikal jestli Lopolo vzal sebou manzelku nebo dceru? :) :) :) a ejhle, nakonec to bylo cely jinak :) :) :)

Myslim ze to neni poprve ani naposled co jsme spolu nekam vyrazili. Lena neni zadna babovka a nesedi doma na zadku jako naprosta vetsina lidi z klubu.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#72 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

LOPOLO píše:
abdul píše:no tak z debaty sem "vytusil" ze ta holcina co prijela s Lopolem byla Leni :) :) :) a ja si porad v duchu rikal jestli Lopolo vzal sebou manzelku nebo dceru? :) :) :) a ejhle, nakonec to bylo cely jinak :) :) :)

Myslim ze to neni poprve ani naposled co jsme spolu nekam vyrazili. Lena neni zadna babovka a nesedi doma na zadku jako naprosta vetsina lidi z klubu.

Jojo,toto je příklad právoplatných členů klubu!!!
JFK Čestný člen
Čestný člen

#73 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Co jsem se později doslechl o Nikitě: jako obvykle se vetřela na podium, kde tancovala parta 13ti letých detí. Moderátor se jí optal cože tu jako chce:) Modří už věděli, škoda že my jsme seděli z doslechu. Prej to byla děsná prdel:) Nikita, že jako by chtěla tancovat, jestli nemají tyč:):):) Moderátor pronesl něco o "nové dajdou" čímž si získal většinu čumilů:) Ještě proběhl minirozhovor, kdy se Nikita moderátorovi mimojiné svěřila, že je členkou BMW KLUBU.CZ. Poté byla vyplonkovaná..., asi tušil že by mohlo dojít i na striptýz:), jako vždy:):):) No, Nikita nikdy nezklame:):):) Jawaku, proč jí nekoupíš nějakou skládací přenosnou tyč, příležitost se vždycky najde...:) :D
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od Bombarder »

Mi se to setkani klubu docela libilo. Jen skoda, ze jsme nemohli vecer nekde zablbnout --

Jawaku, das nekde na net videa?
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#75 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

JFK píše:Co jsem se později doslechl o Nikitě: jako obvykle se vetřela na podium, kde tancovala parta 13ti letých detí. Moderátor se jí optal cože tu jako chce:) Modří už věděli, škoda že my jsme seděli z doslechu. Prej to byla děsná prdel:) Nikita, že jako by chtěla tancovat, jestli nemají tyč:):):) Moderátor pronesl něco o "nové dajdou" čímž si získal většinu čumilů:) Ještě proběhl minirozhovor, kdy se Nikita moderátorovi mimojiné svěřila, že je členkou BMW KLUBU.CZ. Poté byla vyplonkovaná..., asi tušil že by mohlo dojít i na striptýz:), jako vždy:):):) No, Nikita nikdy nezklame:):):) Jawaku, proč jí nekoupíš nějakou skládací přenosnou tyč, příležitost se vždycky najde...:) :D

LOL
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Tak mám to video sem hodit, nebo ne... :D
Mám to, ale má to asi 16 mega
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Tak tady je to video nové Dido :D
Je to teda hafo velký, ale dřív jste mě kamenovali za kvalitu, máte ji mít :D
http://test.axonsystems.cz/bmwklub/Niki ... ivnice.mpg
abdul

#78 Příspěvek od abdul »

LOPOLO píše:

to sem nejak nepochopil jakou to ma navaznost na to co sem psal ja :)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#79 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

abdul píše:to sem nejak nepochopil jakou to ma navaznost na to co sem psal ja :)

nic si z toho nedelej :-)
abdul

#80 Příspěvek od abdul »

LOPOLO píše:
abdul píše:to sem nejak nepochopil jakou to ma navaznost na to co sem psal ja :)

nic si z toho nedelej :-)

nedelam :)
Odpovědět