Leni píše:psena píše: Po deseti minutach na miste strazu zustalo jen par zoufalcu, kteri nevedeli co ted.Prijeli jsme na spanilou jizdu, ktera byla asi naivne hlasena na 12 hodin
Jak si prisel na to, ze byla spanila jizda hlasena na 12 hodin? Jestli se dobre pamatuju, do 12 hodin byl planovanej spanek, pak obed a nekdy odpoledne teprve spanila jizda... Navic vsechno orientacne - nemuzes prece cekat presny dodrzovani planu jak na konferenci EU
psena píše: Po prijedzu do noveho kepmpu se kouzlo opet vytratilo.Kluci se zacli starat o paintball a tedy pro nas zadna velka zabava.(samozrejme pokud bych hral ja tak to zabava je obrovsa, to je prave ten uhel pohledu)Prijemnym zpestrenim byla ukazka Beemexova auta v akci, tedy se vsemi zapnutymi elektrospotrebici.
Odebrali jsem se potom tedy zpet kolonou do Brna
Jakou "zabavu" si cekal? Loutkovy divadlo?![]()
![]()
Sory, ale je to vysvetleni na nase pocity, ja vam vase take nevyvracim, jasne jsem napsal, ze to neni jako kritika.Tak se to snaz prosim pochopit.
Myslim, ze pokud se sjede vic lidi a nektri driv ci pozdeji, tak je nejaky orientacni plan na miste!!
Tohle mel byt celorepublikovej sraz BMW klubu a ne sraz spoluzaku stredni skoly.
Byli jsme zvani orientacne na 12,00, kdy se mela jet spanila jizda, proste je to tak, ja jsem si to nevymyslel.To je prave to , ze ten urcity plan chybel.Tys mela informace jine nez ja, me M3maniac psal, at dorazime pred polednem, ze kolem poledne se pojede jizda.Jestli se ti zda dobry, ze se to uskutecnilo az za 5 hodin, tak ses asi hodne free holka.

To ze kluci hrali painball.... me samotneho ten sport zajima, ale ze by to byl ta spravna zabava na BMW sraz?Rekneme to tak, ze to byla urcite fajn zabava, ale od tech co na ni byli pripraveni.Tohle bylo predstaveno jako Letni sraz BMW ale ve skutecnoxti to byla jen dovolena par starych znamych.Ale opet to nerikam jako kritiku, kdyby to byli moji stari znami, tak by se me to hrozne libilo a taky bych tady treba zastaval jiny nazor.
jak jsem napsal, jde mi o pochopeni tech kteri prijeli na pokec o autech a seznameni se s ostatnimi.K tomu ovsem nebyl nejak prostor...