M3maniac píše:adam píše:M3maniac píše:[quote="adam"]Mohl bych se pridat k nekomu do auta? Vlastni bmw zatim neni ale chtel bych to zazitTeda zalezi jak budu mit skolu...
Jestli chceš tak u mě je jedno místo
Joj, tak takovou nabidku nemuzu odmitnout!! Budu ale v brne (od 27. na kolejich), takze se jeste domluvime ok? Nebo se na okruh svezu s nekym z brna a ty me povozis na okruhu... hehe, v M3 jsem jeste nejel![]()
Ja myslel ze to bude dopoledne nebo tak, ale kdyz to je vecer, tak tam na 95% muzu... to uz skolu snad mit nebudu
Bombarder píše:M3maniac píše:adam píše:[quote="M3maniac"][quote="adam"]Mohl bych se pridat k nekomu do auta? Vlastni bmw zatim neni ale chtel bych to zazitTeda zalezi jak budu mit skolu...
Jestli chceš tak u mě je jedno místo
Joj, tak takovou nabidku nemuzu odmitnout!! Budu ale v brne (od 27. na kolejich), takze se jeste domluvime ok? Nebo se na okruh svezu s nekym z brna a ty me povozis na okruhu... hehe, v M3 jsem jeste nejel![]()
Ja myslel ze to bude dopoledne nebo tak, ale kdyz to je vecer, tak tam na 95% muzu... to uz skolu snad mit nebudu
Jawak píše:To máš co říkat... Víš jak jela plně naložená 320i ze Zlína?
xsun píše:xsun píše:btw jak to je s tim okruhem, spis bych se prijel podivat nez jezdit ... plati se za vjezd, pripadne kolik, je mozny auto nechat nekte pred okruhem a doslapat to atd.? nikdy jsem tam nebyl, takze sorry za pro nekoho naivni otazky ...
kua odpovi mi nekdo?
RuDoSh píše:xsun píše:xsun píše:btw jak to je s tim okruhem, spis bych se prijel podivat nez jezdit ... plati se za vjezd, pripadne kolik, je mozny auto nechat nekte pred okruhem a doslapat to atd.? nikdy jsem tam nebyl, takze sorry za pro nekoho naivni otazky ...
kua odpovi mi nekdo?
normalne projedes branou a je tam velke parkoviste (po prave strane, po levejsou boxy atd.)
xsun píše:xsun píše:btw jak to je s tim okruhem, spis bych se prijel podivat nez jezdit ... plati se za vjezd, pripadne kolik, je mozny auto nechat nekte pred okruhem a doslapat to atd.? nikdy jsem tam nebyl, takze sorry za pro nekoho naivni otazky ...
kua odpovi mi nekdo?
skautik píše:xsun píše:xsun píše:btw jak to je s tim okruhem, spis bych se prijel podivat nez jezdit ... plati se za vjezd, pripadne kolik, je mozny auto nechat nekte pred okruhem a doslapat to atd.? nikdy jsem tam nebyl, takze sorry za pro nekoho naivni otazky ...
kua odpovi mi nekdo?
za vjezd na parkoviste samo nic neplatis