Huska píše:[quote="Marek-is"]Dnes jsem pracovne v Brne tak jestli tam budu do vecera tak se prijedu mrknout aspon Doubledeckrem...
No tak mi se Ti složíme na startovný a pak budem sázet kdy to převrátíš. No alespon tam budem mít WC, ledničku video.... a možná by jsi mohl nabrat i pár lidí ... stačí napsat MHD Brno - důchodci jízda po okruhu
Kamo ja si mel vsadit na tebe, to bych byl kurwa ve vate...
No jo no ... [/quote]
No vidis inzenyrskej.. a me rikas ze jezdim jako prase ... ja ale jezdim aspon po kolech.
Huska píše:[quote="Marek-is"]Dnes jsem pracovne v Brne tak jestli tam budu do vecera tak se prijedu mrknout aspon Doubledeckrem...
No tak mi se Ti složíme na startovný a pak budem sázet kdy to převrátíš. No alespon tam budem mít WC, ledničku video.... a možná by jsi mohl nabrat i pár lidí ... stačí napsat MHD Brno - důchodci jízda po okruhu
Kamo ja si mel vsadit na tebe, to bych byl kurwa ve vate...
No jo no ... [/quote]
holt ted uz asi bude ta e36ka
LOPOLO píše:Splnil .. a bylo to super .. na driftovani naprosto idealni podminky!! Me se tam libilo fakt moc a dost jsem si to uzil .. snad nekdo neco natocil.
Koukám, že tam byla fakt prča, no videíčka by to náký sem hodit chtělo, at maj lidi co tam nebyli představu o co přišli...
psena píše:Jo prselo jako fakt dost....sterace na nejvyssi rychlost, pod mrakem, draha jak namydlena, cas pro pekelne veci. Hned po vyjezdu z boxu 3. zatacka nejaka Alfa letela do kacirku a to jeste neprselo, potom se zacly dit veci....
No já bych to tam nejspíš poslal někam do kačírku taky...S tím mým seriovým podvozkem a vysokým profilem pneumatik by na mě chvíle nenechala dlouho čekat...
Uvidíme nebudu dělat závěry dřív než všechno řádně promyslím a zjistím možnosti
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Tak musím upřímně říct,že mě ten déš? docela nasral,prostě se to s těma holýma 245kama nedalo,dal jsem na rovině 4plný a šlo to bokem,prostě totální olačky.... sem si připadal jako debil,který absolutně neumí jezdit ,pojížděli mě takové věci jako fábie ale na druhou stranu to mohlo dopadnout ještě hůř no hodit to tam na budku tak si to hodím
M3maniac píše:Tak musím upřímně říct,že mě ten déš? docela nasral,prostě se to s těma holýma 245kama nedalo,dal jsem na rovině 4plný a šlo to bokem,prostě totální olačky.... sem si připadal jako debil,který absolutně neumí jezdit ,pojížděli mě takové věci jako fábie ale na druhou stranu to mohlo dopadnout ještě hůř no hodit to tam na budku tak si to hodím
No to ti věřim že to musí nasrat.
Jak ti chutnala večeře
Mě zase nasralo to že jsme vjeli na okruh a zatahlo se a začlo lít jak sviňa.
A taky to že při vjezdu i výjezdu nám nikdo nekontroloval lístek takže tam vlasně mohl vjet kdokoliv.
M3maniak: Ta tvoje M3 je fakt nářez a hlavně ten zvuk to je peklo
Rád bych se i někdy svezl v M3 ale bojím se toho, že bych už nevylez A pokud jo tak bych ještě dlouho nespal....
M3maniac píše:Tak musím upřímně říct,že mě ten déš? docela nasral,prostě se to s těma holýma 245kama nedalo,dal jsem na rovině 4plný a šlo to bokem,prostě totální olačky.... sem si připadal jako debil,který absolutně neumí jezdit ,pojížděli mě takové věci jako fábie ale na druhou stranu to mohlo dopadnout ještě hůř no hodit to tam na budku tak si to hodím
No to ti věřim že to musí nasrat. Jak ti chutnala večeře
Byla docela napiču,jako pikantní směs bez chili a pepře s paprikama je o ničem,s pikantní směsi tě musí pálet i v ..... nasipal jsem si tam půl pepřenky a stejně to bylo divné