Sandy píše:Zave_M50 píše:Jawak píše:Fota a videa budou, někdy...
Takze nikdy...
Musí být
Jo, budou, ale až se dostanu ke svojemu oblíbenýmu ADSLu, přes analog modem nejde nic kloudně up- a downloadovat...
M3maniac píše:Filozof píše:M3maniac píše:Tak musím upřímně říct,že mě ten déš? docela nasral,prostě se to s těma holýma 245kama nedalo,dal jsem na rovině 4plný a šlo to bokem,prostě totální olačky.... sem si připadal jako debil,který absolutně neumí jezdit ,pojížděli mě takové věci jako fábieale na druhou stranu to mohlo dopadnout ještě hůř
no hodit to tam na budku tak si to hodím
No to ti věřim že to musí nasrat.
Jak ti chutnala večeře
Byla docela napiču,jako pikantní směs bez chili a pepře s paprikama je o ničem,s pikantní směsi tě musí pálet i v .....nasipal jsem si tam půl pepřenky a stejně to bylo divné
![]()
Jawak píše:No přednost v jízdě od Filcky plné Ukrainců a navíc na dálnici bych ani nečekal...
Je to trochu můj případ, nedodržení vyhlášky, že "chodec nesmí vstoupit na vpzovku, pokud se vozdlo blíží tak, že by nemohlo bezpečně a v dostatečné vzdálenosti zastavit". A to platí i pro kočky... Jen ani kočky ani lidi to nečtou... Takže mi dalo by se tak říci nedala přednost v jízdě kočka...
Kde vlastně zkončila nakonec tvá 320i? Jen tak pro info, jestli nemají stejný osudy...
Jawak píše:Mám svědkyJinak kdyby tam ta kočka (nebo srnka?) nevběhla, neměl bych čemu vyhýbat a tudíž žádný crash...
Já si nic nepamatuju, to vím jen z vyprávění spolujezdců...
Pro benga jsem měl "dočasná ztráta paměti"...
Jinak noty mi zůstaly
Nikita píše:Nechcete tech picovin uz konecne nechat!!! kazdej kdo pil a sedl za volant by se mel za sebe stydet. Vytahovat se s tim je hrozny. kazdej se jednou ponauci, (mno, skoro kazdej) ale nemusi se to tady rozebirat. Tohle tema myslim znelo "Brno-okruh".
Nikita píše:Nechcete tech picovin uz konecne nechat!!! kazdej kdo pil a sedl za volant by se mel za sebe stydet. Vytahovat se s tim je hrozny. kazdej se jednou ponauci, (mno, skoro kazdej) ale nemusi se to tady rozebirat. Tohle tema myslim znelo "Brno-okruh".
Lukas H. píše:Nikita píše:Nechcete tech picovin uz konecne nechat!!! kazdej kdo pil a sedl za volant by se mel za sebe stydet. Vytahovat se s tim je hrozny. kazdej se jednou ponauci, (mno, skoro kazdej) ale nemusi se to tady rozebirat. Tohle tema myslim znelo "Brno-okruh".
Hele Niki tady nikdo skoro celej den nic neresi... Tim chci rict ze uz jsme toho davno nechali...