Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Brno - okruh

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#121 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Sandy píše:
Zave_M50 píše:
Jawak píše:Fota a videa budou, někdy... ;)

Takze nikdy... :lol:

Musí být :lol:

Jo, budou, ale až se dostanu ke svojemu oblíbenýmu ADSLu, přes analog modem nejde nic kloudně up- a downloadovat...
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#122 Příspěvek od matal Moderátor »

M3maniac píše:
Filozof píše:
M3maniac píše:Tak musím upřímně říct,že mě ten déš? docela nasral,prostě se to s těma holýma 245kama nedalo,dal jsem na rovině 4plný a šlo to bokem,prostě totální olačky.... sem si připadal jako debil,který absolutně neumí jezdit ,pojížděli mě takové věci jako fábie :oops: ale na druhou stranu to mohlo dopadnout ještě hůř :D no hodit to tam na budku tak si to hodím :D

No to ti věřim že to musí nasrat.
Jak ti chutnala večeře :D

Byla docela napiču,jako pikantní směs bez chili a pepře s paprikama je o ničem,s pikantní směsi tě musí pálet i v ..... :D nasipal jsem si tam půl pepřenky a stejně to bylo divné :? :D

Ále nekecej, že Ti nechutnalo, di? si mlaskal blahem na
celó hospodu... :D :wink: 8)
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Sandy
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od Sandy »

Lukas H. píše:
Sandy píše:raději pomalu a dobře,než rychle a špatně

A jak je to s Jawakem? :lol:

Ty jsi nějakej zvědavej :lol:
Sandy
Kontaktovat uživatele:

#124 Příspěvek od Sandy »

LOPOLO píše:
Sandy píše: LOPOLO:raději pomalu a dobře,než rachle a špatně.Dej si na videu záležet :wink: :lol:

Jak jinak .. ja sem ti nekdy tohle svy heslo rikal? :wink:

Ne,ale asi ho používáme oba :wink:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#125 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Lukas H. píše:

Pohoda, jó? ;) Ty jsi přece taky zbořil tvou minulou, nemám pravdu? ;)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#126 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Jawak píše:
Lukas H. píše:

Pohoda, jó? ;) Ty jsi přece taky zbořil tvou minulou, nemám pravdu? ;)

Njn nedostal jsem prednost v jizde, ale to neni tvuj pripad..:)
N54 PWR
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#127 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

No přednost v jízdě od Filcky plné Ukrainců a navíc na dálnici bych ani nečekal...
Je to trochu můj případ, nedodržení vyhlášky, že "chodec nesmí vstoupit na vpzovku, pokud se vozdlo blíží tak, že by nemohlo bezpečně a v dostatečné vzdálenosti zastavit". A to platí i pro kočky... Jen ani kočky ani lidi to nečtou... Takže mi dalo by se tak říci nedala přednost v jízdě kočka... ;)
Kde vlastně zkončila nakonec tvá 320i? Jen tak pro info, jestli nemají stejný osudy... :(
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#128 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Jawak píše:No přednost v jízdě od Filcky plné Ukrainců a navíc na dálnici bych ani nečekal...
Je to trochu můj případ, nedodržení vyhlášky, že "chodec nesmí vstoupit na vpzovku, pokud se vozdlo blíží tak, že by nemohlo bezpečně a v dostatečné vzdálenosti zastavit". A to platí i pro kočky... Jen ani kočky ani lidi to nečtou... Takže mi dalo by se tak říci nedala přednost v jízdě kočka... ;)
Kde vlastně zkončila nakonec tvá 320i? Jen tak pro info, jestli nemají stejný osudy... :(

Co to meles?, myslis ze se prednost v jizde dava jen na krizovatce? Kamo s jednou promile v krvi se divim ze jsi tam nevidel tygra... :lol: Takze kocku si nech pro benga a ne pro nas... :wink:
320i jsem prodal hosikovi co jsi ji opravil a myslim ze jeste jezdi...
N54 PWR
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#129 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Mám svědky ;) Jinak kdyby tam ta kočka (nebo srnka?) nevběhla, neměl bych čemu vyhýbat a tudíž žádný crash...
Já si nic nepamatuju, to vím jen z vyprávění spolujezdců...
Pro benga jsem měl "dočasná ztráta paměti"...
Jinak noty mi zůstaly :)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#130 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Jawak píše:Mám svědky ;) Jinak kdyby tam ta kočka (nebo srnka?) nevběhla, neměl bych čemu vyhýbat a tudíž žádný crash...
Já si nic nepamatuju, to vím jen z vyprávění spolujezdců...
Pro benga jsem měl "dočasná ztráta paměti"...
Jinak noty mi zůstaly :)

A kdo rika ze jsi se necemu vyhybal? :lol: A spolujezdci meli kolik promile? :P Jo? No to je velka skoda, dneska podobnej jako ty zabil cloveka na kole... :x
N54 PWR
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

No to měl štěstí, že jsem to nebyl já... Sem říkal, že bych je musel zabít ty cyklisty, si troufají na silnicích, jako kdyby byli nezranitelní a jezdí si v pohodě kde chtějí, po prostředku, vedle sebe atd, to mě vždycky sralo :x že se taky neumějí chovat, tak kdo víc? :))

Spolujezdec, co měl jen otřes mozku (nechali si ho tam na pozorování) prý ve špitále v noci budil souseda a ptal se ho "...vy jste se taky tak ožral, že jsme na záchytce?..." Doktoři nelžou, nbo by aspoň neměli... a ten vzadu, co se mu nic nestalo, jestli měl 2 piva... co vím od kamošky z hospody. No na někoho alkohol působí víc a na někoho míň... Kluboví členové by mohli vyprávět... Nebudu pro jistotu jmenovat :) Neříká někomu něco 3-4. leden tohoto roku? ;) :)
stealth
Kontaktovat uživatele:

#132 Příspěvek od stealth »

Jawak píše:No na někoho alkohol působí víc a na někoho míň... Kluboví členové by mohli vyprávět... Nebudu pro jistotu jmenovat :) Neříká někomu něco 3-4. leden tohoto roku? ;) :)

No prej ses tehdy pěkně vožral, Jaryne ! :lol:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

stealth píše:No prej ses tehdy pěkně vožral, Jaryne ! :lol:

No myslím nejen já... ;) Kdo to říkal, jen tak pro zajímavost? :)
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#134 Příspěvek od Nikita »

Nechcete tech picovin uz konecne nechat!!! kazdej kdo pil a sedl za volant by se mel za sebe stydet. Vytahovat se s tim je hrozny. kazdej se jednou ponauci, (mno, skoro kazdej :wink: ) ale nemusi se to tady rozebirat. Tohle tema myslim znelo "Brno-okruh".
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#135 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Nikita píše:Nechcete tech picovin uz konecne nechat!!! kazdej kdo pil a sedl za volant by se mel za sebe stydet. Vytahovat se s tim je hrozny. kazdej se jednou ponauci, (mno, skoro kazdej :wink: ) ale nemusi se to tady rozebirat. Tohle tema myslim znelo "Brno-okruh".

Teda Niky,ty zraješ,ty snad ani nejsi blondýna :D musím souhlasit a taky se za to stydím a lituju toho :(
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#136 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Nikita píše:Nechcete tech picovin uz konecne nechat!!! kazdej kdo pil a sedl za volant by se mel za sebe stydet. Vytahovat se s tim je hrozny. kazdej se jednou ponauci, (mno, skoro kazdej :wink: ) ale nemusi se to tady rozebirat. Tohle tema myslim znelo "Brno-okruh".

Hele Niki tady nikdo skoro celej den nic neresi... Tim chci rict ze uz jsme toho davno nechali... :)
N54 PWR
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Tak za 1. se tím nevytahuju a za 2. je mi to trapný a už jsem se z toho vyléčil, jak jsem říkal, já budu chlastat a ty pojedeš :) ;)
stealth
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od stealth »

Lukas H. píše:

Hele Niki tady nikdo skoro celej den nic neresi... Tim chci rict ze uz jsme toho davno nechali... :)

Jo, Niki, ty se nás snažíš znesvářit a rejpeš do nás, viď ? :lol:
:wink:
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od Nikita »

Nerejpu, jen me vadi to vecny rozebirani. myslim ze na bmw foru se da bavit o necem lepsim nez o alkoholu :wink:
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#140 Příspěvek od Nikita »

Jawak píše:Tak za 1. se tím nevytahuju a za 2. je mi to trapný a už jsem se z toho vyléčil, jak jsem říkal, já budu chlastat a ty pojedeš :) ;)

Jo pojedu, pokud me koupis auto :wink:
Odpovědět