Lion píše:Tak brácha už byl na výslechu ve středu a mě to čeká zítra v 7:00...Kudla a zrovna v nedělu.. Se ani nevyspím..
Ono na druhou stranu ještě, že to brácha domluvil na tu nedělu...Ty poldové na mě chtěli zavolat Vojenskou policii...A to bych nebyl moc rád...
Wépéczka by Ti nic nemohly.. Fsche co udělásch f ciwilu, tak dořeschí ciwilní schwestky a zápis s koneczným stanowením twého prowinění se posílá na wepře Twého nadřízeného stupně. Ti to poschlou Twému weliteli posádky nebo útwaru a ten spoleczně s náczelníkem schtábu stanowí sankci, kterou Ty zaplatísch.. Minimum je 500 Kcz jako spráwní poplatek a pak podle záwažnosti třeba i několik desítek tisíc. Pokud je prohřeschek trestním czinem, rozhoduje soud...
Lion píše:Tak brácha už byl na výslechu ve středu a mě to čeká zítra v 7:00...Kudla a zrovna v nedělu.. Se ani nevyspím..
Ono na druhou stranu ještě, že to brácha domluvil na tu nedělu...Ty poldové na mě chtěli zavolat Vojenskou policii...A to bych nebyl moc rád...
Wépéczka by Ti nic nemohly.. Fsche co udělásch f ciwilu, tak dořeschí ciwilní schwestky a zápis s koneczným stanowením twého prowinění se posílá na wepře Twého nadřízeného stupně. Ti to poschlou Twému weliteli posádky nebo útwaru a ten spoleczně s náczelníkem schtábu stanowí sankci, kterou Ty zaplatísch.. Minimum je 500 Kcz jako spráwní poplatek a pak podle záwažnosti třeba i několik desítek tisíc. Pokud je prohřeschek trestním czinem, rozhoduje soud...
ta tvoje hatmatilka to se snad neda ani cist... myslim ze tohle je bmw forum, ne x-chat a podobny kravoviny...
Lion píše:[quote="Lion"]Tak brácha už byl na výslechu ve středu a mě to čeká zítra v 7:00...Kudla a zrovna v nedělu.. Se ani nevyspím..
ta tvoje hatmatilka to se snad neda ani cist... myslim ze tohle je bmw forum, ne x-chat a podobny kravoviny...[/quote]
Jeden myslel a posral se z toho... Másch prawdu, lepczí je to neczíst..
Pyron píše:[quote="Lion"][quote="Lion"]Tak brácha už byl na výslechu ve středu a mě to čeká zítra v 7:00...Kudla a zrovna v nedělu.. Se ani nevyspím..
ta tvoje hatmatilka to se snad neda ani cist... myslim ze tohle je bmw forum, ne x-chat a podobny kravoviny...[/quote] Jeden myslel a posral se z toho... Másch prawdu, lepczí je to neczíst.. [/quote]
No taky z toho tvyho psani nejsem nadsenej, muzes mi prozradit jaky to ma vyznam?Chces se jen odlisovat, nebo to mam hlubsi filozoficke ci jine koreny?
psena píše:No taky z toho tvyho psani nejsem nadsenej, muzes mi prozradit jaky to ma vyznam?Chces se jen odlisovat, nebo to mam hlubsi filozoficke ci jine koreny?