Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Regionál 3.2.2005

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
darmon
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od darmon »

MIKI píše:Mno nic...radeji no comment!
Darmone jsi srac.. :)
no konecne to nekdo pochopil :)
George_D
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od George_D »

Jsem taky sráč :lol: , vezu přítelkyni do Ústí vybírat nějaký šaty na svatbu nebo co :roll: takže na regionál někdy jindy :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Misa Moderátor
Moderátor

#23 Příspěvek od Misa Moderátor »

George_D píše:Jsem taky sráč :lol: , vezu přítelkyni do Ústí vybírat nějaký šaty na svatbu nebo co :roll: takže na regionál někdy jindy :wink:

se ženíš???
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
George_D
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od George_D »

:oops: zatim ne až v červnu :roll:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od RuDoSh »

omfg.... i kdyz se mi vubec nechce tak to zopakuju.... psal jsem ze prednost maji lide co tady byli loni, takze i kdyz darmon nevedel tak ja jsem vedel ze pojede..... a jede :-)

90% (asi, nechce se mi to pocitat) lidi co jede tam byli loni, takze meli prednost....

pak jedou lidi, kteri neco delaji pro klub.... proto je tam prednostne alp(ftp), patras a stealth (prace na webu a zdruzeni)....

podle posledniho infa pojede i speedy (kvuli tomu ze ovlada nejakou oscilo vec o ktere nevim ani jak se jmenuje, ale asi je to dulezite, pac se z toho bude mit dobre hodne lidi, kteri se stydi jet do servisu na diagnostiku...) ale kvalitu spanku mu nemuzu zarucit....

jeste nejake namitky?

Jinak sumachre ze se tak vztekas.... neznam te, nikdy jsem te nevidel(aspon o tom nevim), o tom ze bys neco delal pro klub nevim a to ze ses zabouchnul do lukase pro me neni podstatne... :-D

Od zacatku bylo jasne ze to nebude zadna megaakce, tak se na me nezlobe, z toho ze sem jede vic lidi nemam extra radost (nic proti nim!) protoze budu muset nejake vyvolene jedince ubytovat u me (v praci) a jestli tady nasvini tak to budu muset uvest do puvodniho stavu.... :-)
George_D
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od George_D »

Já tě Rudoshi taky znam jenom z netu a chci ti jen napsat že je škoda že jisi mě nezačlenil do Přezůvek protože jsem si to tajně moc přál a máš proto u mě černej puntík :lol:

No a ted k tomu co jsem chtěl vlastně napsat. Do Přezůvek Rudoshi nejedu tak se mnou nepočítejte a nejel bych ani kdyby bylo místo protože mě furt nějaký pijavice sajou moje konto a proto se na vaši počest a všech účinkujících v přezuvkách ožeru solidárně s vámi a potom si vyměníme fotografie aby jsmě měli pocit že jsme si blíž jo. :lol: :lol: :lol:
Obrázek
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od patras Čestný člen »

George_D píše::oops: zatim ne až v červnu :roll:

srabe :)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
George_D
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od George_D »

patras píše:

Neboj se aj na tebe jednou dojde :evil: je to jen otázka času kdy to já napíšu tobě :lol:
Obrázek
nehpo

#29 Příspěvek od nehpo »

George_D píše:
patras píše:

Neboj se aj na tebe jednou dojde :evil: je to jen otázka času kdy to já napíšu tobě :lol:

jj, drzim palce, mna to caka 2 mesiace po tebe :D
skautik Čestný člen
Čestný člen

#30 Příspěvek od skautik Čestný člen »

hele ja nechapu proc by jste nemohli prijet? klidne prijedte kdo chcete, ale bohuzel budete si muset najit misto na spani, treba moulin rouge nebo jak se ten hotel jmenuje :)))
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Fatal Design »

nehpo píše:
George_D píše:
patras píše:[quote="George_D"]:oops: zatim ne až v červnu :roll:

jj, drzim palce, mna to caka 2 mesiace po tebe :D[/quote]

Já už to mám 4 měsíce za sebou ... he-he :lol:
Misa Moderátor
Moderátor

#32 Příspěvek od Misa Moderátor »

Fatal Design píše:
nehpo píše:
George_D píše:[quote="patras"][quote="George_D"]:oops: zatim ne až v červnu :roll:

jj, drzim palce, mna to caka 2 mesiace po tebe :D[/quote]

Já už to mám 4 měsíce za sebou ... he-he :lol:[/quote]
Teda to aby moderátoři založili "svatební sekci" s takovouhle :)
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od sumachr »

RuDoSh píše:omfg.... i kdyz se mi vubec nechce tak to zopakuju.... psal jsem ze prednost maji lide co tady byli loni, takze i kdyz darmon nevedel tak ja jsem vedel ze pojede..... a jede :-)

90% (asi, nechce se mi to pocitat) lidi co jede tam byli loni, takze meli prednost....

pak jedou lidi, kteri neco delaji pro klub.... proto je tam prednostne alp(ftp), patras a stealth (prace na webu a zdruzeni)....

podle posledniho infa pojede i speedy (kvuli tomu ze ovlada nejakou oscilo vec o ktere nevim ani jak se jmenuje, ale asi je to dulezite, pac se z toho bude mit dobre hodne lidi, kteri se stydi jet do servisu na diagnostiku...) ale kvalitu spanku mu nemuzu zarucit....

jeste nejake namitky?

Jinak sumachre ze se tak vztekas.... neznam te, nikdy jsem te nevidel(aspon o tom nevim), o tom ze bys neco delal pro klub nevim a to ze ses zabouchnul do lukase pro me neni podstatne... :-D

Od zacatku bylo jasne ze to nebude zadna megaakce, tak se na me nezlobe, z toho ze sem jede vic lidi nemam extra radost (nic proti nim!) protoze budu muset nejake vyvolene jedince ubytovat u me (v praci) a jestli tady nasvini tak to budu muset uvest do puvodniho stavu.... :-)

rudosh ja se nevztekam a do lukase jsem se nezamiloval :lol: jen jsme tu s radkem vysvetlili jak to vse je, jinak vim ze si mi psal ze uz neni misto. jinak kdyz uz tu pises ze pro klub jsem nic neudelal jaka je asi tak moznost pro mone lidi aby neco delali?hm? zatim co jedine mohu je ze jsem zaplatil prispevek na chod klubu a nejake ty blbe videjka z akci , ale nemuzes tu lidem vycitat ze nedelaji nic pro klub, ja ti klidne take udelam ftp server ale na co kdyz ho ma alp?:o)) a ze sve pozice radoveho clena stejne pro klub nic nejde udelat
no nic myslim ze je to jedno :wink:
a ty srazy jsou preci od toho ze kdyz se lidi neznaji tak prave na tech akcich se poznavaji ne?
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#34 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Neni tu nejak moc OTcek? :?
N54 PWR
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Fenri »

sumachr píše:
RuDoSh píše:omfg.... i kdyz se mi vubec nechce tak to zopakuju.... psal jsem ze prednost maji lide co tady byli loni, takze i kdyz darmon nevedel tak ja jsem vedel ze pojede..... a jede :-)

jeste nejake namitky?

rudosh ja se nevztekam a do lukase jsem se nezamiloval :lol: jen jsme tu s radkem vysvetlili jak to vse je, jinak vim ze si mi psal ze uz neni misto. jinak kdyz uz tu pises ze pro klub jsem nic neudelal jaka je asi tak moznost pro mone lidi aby neco delali?hm? zatim co jedine mohu je ze jsem zaplatil prispevek na chod klubu a nejake ty blbe videjka z akci , ale nemuzes tu lidem vycitat ze nedelaji nic pro klub, ja ti klidne take udelam ftp server ale na co kdyz ho ma alp?:o)) a ze sve pozice radoveho clena stejne pro klub nic nejde udelat
a ty srazy jsou preci od toho ze kdyz se lidi neznaji tak prave na tech akcich se poznavaji ne?

100% support. Souhlasim :idea:
stealth
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od stealth »

sumachr píše:jinak kdyz uz tu pises ze pro klub jsem nic neudelal jaka je asi tak moznost pro mone lidi aby neco delali?hm? zatim co jedine mohu je ze jsem zaplatil prispevek na chod klubu a nejake ty blbe videjka z akci , ale nemuzes tu lidem vycitat ze nedelaji nic pro klub, ja ti klidne take udelam ftp server ale na co kdyz ho ma alp?:o)) a ze sve pozice radoveho clena stejne pro klub nic nejde udelat

Z pozice radoveho clena muzes pro klub delat hafo veci, ktere nam pomohou hnout se kupredu. Staci se zeptat a mit chut do prace. Kuprikladu nyni bych potreboval zjistit jednu vec. At nekdo z clenu vytiskne stanovy, dojde s nimi na libovolny financni urad za vedoucim oddeleni dane z prijmu fyzickych osob a sikovne tam vykomunikuje, zda-li se prispevek pro nase sdruzeni da zahrnout do odecitatelnych polozek DPFO. Necht tento jedinec komunikuje tak, aby bylo dosazeno povoleni pro odecet a argumentuje vzdelavaci a vychovnou cinnosti naseho klubu (poradani kursu bezp. jizdy, smyku, apod.). Dale at zjisti, jake presne udaje musi obsahovat potvrzeni o zaplaceni prispevku sdruzeni, aby to bylo prukazne pro odecet.
Potreboval bych to zjistit do tydne. Diky.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od RuDoSh »

sumachr píše:rudosh ja se nevztekam a do lukase jsem se nezamiloval :lol: jen jsme tu s radkem vysvetlili jak to vse je, jinak vim ze si mi psal ze uz neni misto. jinak kdyz uz tu pises ze pro klub jsem nic neudelal jaka je asi tak moznost pro mone lidi aby neco delali?hm? zatim co jedine mohu je ze jsem zaplatil prispevek na chod klubu a nejake ty blbe videjka z akci , ale nemuzes tu lidem vycitat ze nedelaji nic pro klub, ja ti klidne take udelam ftp server ale na co kdyz ho ma alp?:o)) a ze sve pozice radoveho clena stejne pro klub nic nejde udelat

jak psal stealth, pokud nekdo chce pomoct tak pomuze! ;-)

Navic nikomu nic nevycitam :-)

Proste je to tak jak to je :-)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#38 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Dodám jen tolik,že je fakt ubohý,že tam nemůže jet kdo chce s klubu... myslím,že by mohlo jet víc lidí a fpoho se dá vychrápat ve spacáku na zemi.Navíc si myslím,že se spát moc nebude! :D Speedy zkus nepřijet a uvidíš !!! :mrgreen:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#39 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

M3maniac píše:Dodám jen tolik,že je fakt ubohý,že tam nemůže jet kdo chce s klubu... myslím,že by mohlo jet víc lidí a fpoho se dá vychrápat ve spacáku na zemi.Navíc si myslím,že se spát moc nebude! :D Speedy zkus nepřijet a uvidíš !!! :mrgreen:

ja to rikam od zacatku ze rozne pohazeny na zemi se tam muze vyspat vic lidi ... votazka je, co na to rekne majitel.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od darmon »

uint
Odpovědět