no konecne to nekdo pochopilMIKI píše:Mno nic...radeji no comment!
Darmone jsi srac..

patras píše:George_D píše::oops: zatim ne až v červnu
srabe
Fatal Design píše:nehpo píše:George_D píše:[quote="patras"][quote="George_D"]:oops: zatim ne až v červnu
srabe
Neboj se aj na tebe jednou dojdeje to jen otázka času kdy to já napíšu tobě
RuDoSh píše:omfg.... i kdyz se mi vubec nechce tak to zopakuju.... psal jsem ze prednost maji lide co tady byli loni, takze i kdyz darmon nevedel tak ja jsem vedel ze pojede..... a jede![]()
90% (asi, nechce se mi to pocitat) lidi co jede tam byli loni, takze meli prednost....
pak jedou lidi, kteri neco delaji pro klub.... proto je tam prednostne alp(ftp), patras a stealth (prace na webu a zdruzeni)....
podle posledniho infa pojede i speedy (kvuli tomu ze ovlada nejakou oscilo vec o ktere nevim ani jak se jmenuje, ale asi je to dulezite, pac se z toho bude mit dobre hodne lidi, kteri se stydi jet do servisu na diagnostiku...) ale kvalitu spanku mu nemuzu zarucit....
jeste nejake namitky?
Jinak sumachre ze se tak vztekas.... neznam te, nikdy jsem te nevidel(aspon o tom nevim), o tom ze bys neco delal pro klub nevim a to ze ses zabouchnul do lukase pro me neni podstatne...![]()
Od zacatku bylo jasne ze to nebude zadna megaakce, tak se na me nezlobe, z toho ze sem jede vic lidi nemam extra radost (nic proti nim!) protoze budu muset nejake vyvolene jedince ubytovat u me (v praci) a jestli tady nasvini tak to budu muset uvest do puvodniho stavu....
sumachr píše:RuDoSh píše:omfg.... i kdyz se mi vubec nechce tak to zopakuju.... psal jsem ze prednost maji lide co tady byli loni, takze i kdyz darmon nevedel tak ja jsem vedel ze pojede..... a jede![]()
90% (asi, nechce se mi to pocitat) lidi co jede tam byli loni, takze meli prednost....
pak jedou lidi, kteri neco delaji pro klub.... proto je tam prednostne alp(ftp), patras a stealth (prace na webu a zdruzeni)....
podle posledniho infa pojede i speedy (kvuli tomu ze ovlada nejakou oscilo vec o ktere nevim ani jak se jmenuje, ale asi je to dulezite, pac se z toho bude mit dobre hodne lidi, kteri se stydi jet do servisu na diagnostiku...) ale kvalitu spanku mu nemuzu zarucit....
jeste nejake namitky?
Jinak sumachre ze se tak vztekas.... neznam te, nikdy jsem te nevidel(aspon o tom nevim), o tom ze bys neco delal pro klub nevim a to ze ses zabouchnul do lukase pro me neni podstatne...![]()
Od zacatku bylo jasne ze to nebude zadna megaakce, tak se na me nezlobe, z toho ze sem jede vic lidi nemam extra radost (nic proti nim!) protoze budu muset nejake vyvolene jedince ubytovat u me (v praci) a jestli tady nasvini tak to budu muset uvest do puvodniho stavu....
rudosh ja se nevztekam a do lukase jsem se nezamilovaljen jsme tu s radkem vysvetlili jak to vse je, jinak vim ze si mi psal ze uz neni misto. jinak kdyz uz tu pises ze pro klub jsem nic neudelal jaka je asi tak moznost pro mone lidi aby neco delali?hm? zatim co jedine mohu je ze jsem zaplatil prispevek na chod klubu a nejake ty blbe videjka z akci , ale nemuzes tu lidem vycitat ze nedelaji nic pro klub, ja ti klidne take udelam ftp server ale na co kdyz ho ma alp?:o)) a ze sve pozice radoveho clena stejne pro klub nic nejde udelat
no nic myslim ze je to jedno![]()
a ty srazy jsou preci od toho ze kdyz se lidi neznaji tak prave na tech akcich se poznavaji ne?
sumachr píše:jinak kdyz uz tu pises ze pro klub jsem nic neudelal jaka je asi tak moznost pro mone lidi aby neco delali?hm? zatim co jedine mohu je ze jsem zaplatil prispevek na chod klubu a nejake ty blbe videjka z akci , ale nemuzes tu lidem vycitat ze nedelaji nic pro klub, ja ti klidne take udelam ftp server ale na co kdyz ho ma alp?:o)) a ze sve pozice radoveho clena stejne pro klub nic nejde udelat
sumachr píše:rudosh ja se nevztekam a do lukase jsem se nezamilovaljen jsme tu s radkem vysvetlili jak to vse je, jinak vim ze si mi psal ze uz neni misto. jinak kdyz uz tu pises ze pro klub jsem nic neudelal jaka je asi tak moznost pro mone lidi aby neco delali?hm? zatim co jedine mohu je ze jsem zaplatil prispevek na chod klubu a nejake ty blbe videjka z akci , ale nemuzes tu lidem vycitat ze nedelaji nic pro klub, ja ti klidne take udelam ftp server ale na co kdyz ho ma alp?:o)) a ze sve pozice radoveho clena stejne pro klub nic nejde udelat
no nic myslim ze je to jedno![]()
a ty srazy jsou preci od toho ze kdyz se lidi neznaji tak prave na tech akcich se poznavaji ne?
M3maniac píše:Dodám jen tolik,že je fakt ubohý,že tam nemůže jet kdo chce s klubu... myslím,že by mohlo jet víc lidí a fpoho se dá vychrápat ve spacáku na zemi.Navíc si myslím,že se spát moc nebude!Speedy zkus nepřijet a uvidíš !!!