Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
The Driving Force Tour
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Štve mě že jsem se tam nedostal. Tak příště 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- TURBO_KrteK
-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
no bylo jich tam pul napul a byl o spis nahodnej vyber, prootze kazdej ten "instruktor" mel priřazený auto a nás přidělovali k instruktorům
my už čekali při svym štěstí diesla v automatu, ale přišel k nám klučina, jestli bychom chtěli 330cu, tak sme to brali - hned za chvíli k nám přišla osádka nějakýho diesla, jestli bychom si to nechteli vymenit, coz jsem rezolutne odmitnul
my už čekali při svym štěstí diesla v automatu, ale přišel k nám klučina, jestli bychom chtěli 330cu, tak sme to brali - hned za chvíli k nám přišla osádka nějakýho diesla, jestli bychom si to nechteli vymenit, coz jsem rezolutne odmitnul

Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Tak Alpe kopni to do článku, pár fotek a článek je na světě.

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Speedy píše:už na něm pracujus dovolením použiju části příspěvků od Alpa, krtka a dalších.
A dalších?? Tak doufam že napíšeš že jsem tam nebyl

alp píše:to by mel napsat dovetek lopolo))) ... jak se mu spolupracovalo
))
To víš, chudáci, museli se trochu odreagovat

E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
takze jsem to take nestihl, byl jsem pozvanej na patek... ale jak tak posloucham tak jsem o nic neprisel. Mam si teda novou "trojku" zaradit mezi 1xx, 5xx, X3 apod. dilka? To je teda pruser. Ale na druhou stranu kdyz novej majitel bmw okomentuje prvni dojmy z auta tim jakou krasnou barvu ma kuze a co by to chtelo k palubce tak se ani nedivim ze na to fabrika kasle...
Vrzat ale po 2000 km by ty auta nemusela...

alp píše:to by mel napsat dovetek lopolo))) ... jak se mu spolupracovalo
))
mno byl sem celkem nasranej ..i kdyz asi trosku min nez ten ridic policejniho auta

LOPOLO píše:alp píše:to by mel napsat dovetek lopolo))) ... jak se mu spolupracovalo
))
mno byl sem celkem nasranej ..i kdyz asi trosku min nez ten ridic policejniho auta.... ten krapet zuril a nemel absolutne pochopeni co znamena pojem bavit se jizdou .. i kdyz to bylo uplne bezpecny. Proste doma mlacenej klucina co dostal do ruky krapet moci.
co se tam v neděli stalo?

Kaca píše:LOPOLO píše:alp píše:to by mel napsat dovetek lopolo))) ... jak se mu spolupracovalo
))
mno byl sem celkem nasranej ..i kdyz asi trosku min nez ten ridic policejniho auta.... ten krapet zuril a nemel absolutne pochopeni co znamena pojem bavit se jizdou .. i kdyz to bylo uplne bezpecny. Proste doma mlacenej klucina co dostal do ruky krapet moci.
Nic zasadniho. V klidku si jedu na tu akci a najednou mam pocit ze se chce nekdo bavit a trosku si zajezdit. Mno tak sem na to slap, trosku mu ujel a pak zas pockal ... ale predjet sem se nenechal i kdyz se snazil. Proste sme si hrali. Pak jsme ale sjeli z dalnice a on se na mme furt lepil. Rikal sem si ze je to asi nejakej nevybourenej tuner co ma roupy a tak sem mu ujel vic. Mno, dohlal me az v obci ( tam prece nepojedu rychle .. nechci sejmout nejaky dite co si uziva jara na ulici ) kde me hrozne agresivne predjel zahoukal a zastavil. Ridic toho auta byl ocividne hodne nasranej a mel sem pocit ze se dost klepal .... mno a tak si me dali.
LOPOLO píše:Kaca píše:LOPOLO píše:[quote="alp"]to by mel napsat dovetek lopolo))) ... jak se mu spolupracovalo
))
Nic zasadniho. V klidku si jedu na tu akci a najednou mam pocit ze se chce nekdo bavit a trosku si zajezdit. Mno tak sem na to slap, trosku mu ujel a pak zas pockal ... ale predjet sem se nenechal i kdyz se snazil. Proste sme si hrali. Pak jsme ale sjeli z dalnice a on se na mme furt lepil. Rikal sem si ze je to asi nejakej nevybourenej tuner co ma roupy a tak sem mu ujel vic. Mno, dohlal me az v obci ( tam prece nepojedu rychle .. nechci sejmout nejaky dite co si uziva jara na ulici ) kde me hrozne agresivne predjel zahoukal a zastavil. Ridic toho auta byl ocividne hodne nasranej a mel sem pocit ze se dost klepal .... mno a tak si me dali.[/quote]
náhodou na takovou neděli při pěkným počasí dobrý zážitek.
Na dálnici z Prahy zpět dom jsme se honili s VW . Říkat, kdo vyhrál je myslím zbytečný