Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

The Driving Force Tour

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
George_D
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od George_D »

Štve mě že jsem se tam nedostal. Tak příště :cry:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
TURBO_KrteK

#22 Příspěvek od TURBO_KrteK »

jo tak v 330i bych se behem volne jizdy taky rad svez :)

pristavili vam je sami od sebe nebo jste si museli rict ?
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od DC Výkonná rada »

no bylo jich tam pul napul a byl o spis nahodnej vyber, prootze kazdej ten "instruktor" mel priřazený auto a nás přidělovali k instruktorům

my už čekali při svym štěstí diesla v automatu, ale přišel k nám klučina, jestli bychom chtěli 330cu, tak sme to brali - hned za chvíli k nám přišla osádka nějakýho diesla, jestli bychom si to nechteli vymenit, coz jsem rezolutne odmitnul :)
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
skautik Čestný člen
Čestný člen

#24 Příspěvek od skautik Čestný člen »

skoda, ze jste nekdo nenapsal klasickej clanek... :(
George_D
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od George_D »

Tak Alpe kopni to do článku, pár fotek a článek je na světě.
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#26 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

už na něm pracuju :-) s dovolením použiju části příspěvků od Alpa, krtka a dalších.
George_D
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od George_D »

Speedy píše:už na něm pracuju :-) s dovolením použiju části příspěvků od Alpa, krtka a dalších.

A dalších?? Tak doufam že napíšeš že jsem tam nebyl :lol:
Obrázek
Misa Moderátor
Moderátor

#28 Příspěvek od Misa Moderátor »

Speedy píše:už na něm pracuju :-) s dovolením použiju části příspěvků od Alpa, krtka a dalších.

Napiš tam taky o té spolupráci s policií ČR :)
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
Misa Moderátor
Moderátor

#29 Příspěvek od Misa Moderátor »

alp píše:to by mel napsat dovetek lopolo :)))) ... jak se mu spolupracovalo :)))

To víš, chudáci, museli se trochu odreagovat :) když jim pod nosem překračovala předpisy celá kolona novejch vozů a nemohli nic, tak se potřebovali trochu vyřádit na nějakým tom BMW s nemnichovskou značkou :wink:
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
JFK Čestný člen
Čestný člen

#30 Příspěvek od JFK Čestný člen »

takze jsem to take nestihl, byl jsem pozvanej na patek... ale jak tak posloucham tak jsem o nic neprisel. Mam si teda novou "trojku" zaradit mezi 1xx, 5xx, X3 apod. dilka? To je teda pruser. Ale na druhou stranu kdyz novej majitel bmw okomentuje prvni dojmy z auta tim jakou krasnou barvu ma kuze a co by to chtelo k palubce tak se ani nedivim ze na to fabrika kasle... :D Vrzat ale po 2000 km by ty auta nemusela...
voko21
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od voko21 »

Sem nevěděl, že mam tolik aut. Na každém od Shreka je napsáno, že je MUJ. 8O
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#32 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

alp píše:to by mel napsat dovetek lopolo :)))) ... jak se mu spolupracovalo :)))

mno byl sem celkem nasranej ..i kdyz asi trosku min nez ten ridic policejniho auta :D .... ten krapet zuril a nemel absolutne pochopeni co znamena pojem bavit se jizdou .. i kdyz to bylo uplne bezpecny. Proste doma mlacenej klucina co dostal do ruky krapet moci.
Kaca2

#33 Příspěvek od Kaca2 »

LOPOLO píše:

mno byl sem celkem nasranej ..i kdyz asi trosku min nez ten ridic policejniho auta :D .... ten krapet zuril a nemel absolutne pochopeni co znamena pojem bavit se jizdou .. i kdyz to bylo uplne bezpecny. Proste doma mlacenej klucina co dostal do ruky krapet moci.

co se tam v neděli stalo? 8O
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#34 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Kaca píše:
LOPOLO píše:

Nic zasadniho. V klidku si jedu na tu akci a najednou mam pocit ze se chce nekdo bavit a trosku si zajezdit. Mno tak sem na to slap, trosku mu ujel a pak zas pockal ... ale predjet sem se nenechal i kdyz se snazil. Proste sme si hrali. Pak jsme ale sjeli z dalnice a on se na mme furt lepil. Rikal sem si ze je to asi nejakej nevybourenej tuner co ma roupy a tak sem mu ujel vic. Mno, dohlal me az v obci ( tam prece nepojedu rychle .. nechci sejmout nejaky dite co si uziva jara na ulici ) kde me hrozne agresivne predjel zahoukal a zastavil. Ridic toho auta byl ocividne hodne nasranej a mel sem pocit ze se dost klepal .... mno a tak si me dali.
Kaca2

#35 Příspěvek od Kaca2 »

LOPOLO píše:
Kaca píše:
LOPOLO píše:[quote="alp"]to by mel napsat dovetek lopolo :)))) ... jak se mu spolupracovalo :)))

Nic zasadniho. V klidku si jedu na tu akci a najednou mam pocit ze se chce nekdo bavit a trosku si zajezdit. Mno tak sem na to slap, trosku mu ujel a pak zas pockal ... ale predjet sem se nenechal i kdyz se snazil. Proste sme si hrali. Pak jsme ale sjeli z dalnice a on se na mme furt lepil. Rikal sem si ze je to asi nejakej nevybourenej tuner co ma roupy a tak sem mu ujel vic. Mno, dohlal me az v obci ( tam prece nepojedu rychle .. nechci sejmout nejaky dite co si uziva jara na ulici ) kde me hrozne agresivne predjel zahoukal a zastavil. Ridic toho auta byl ocividne hodne nasranej a mel sem pocit ze se dost klepal .... mno a tak si me dali.[/quote]

náhodou na takovou neděli při pěkným počasí dobrý zážitek.
Na dálnici z Prahy zpět dom jsme se honili s VW . Říkat, kdo vyhrál je myslím zbytečný :lol:
Odpovědět