RR píše:ZAJÍMALO BY ME JESTLI NEKDO DRIFTUJETE V GT4 A JAK TO DE?
Mě to baví dost, ale spíš jezdím se speciálně upravenou rx7, to auto se mělo jmenovat OVLADATELNOST
Jde to jak kdy a rozhodně to není legrace projet celou sérii zatáček driftem a nepřekontrovat nebo nerozhodit atd. Caterham Fireblade je tam a je to docela slušný nářadí. Ale přiznám se na rovinu, nejraději vezmu jen tak auto na Nurburgring a poznávám, co v něm je. Je to úžasná tra? a nepřestává mě fascinovat.
RR píše:NEVÍ NĚKDO JAK SE MĚNÍ TA PŘEZDÍVKA? OBJEVILA SE MI TAM AUTOMATICKY A RÁD BYCH TO ZMĚNIL
ktera prezdivka? trikolkar?
JO PŘESNĚ TU
tak ta je tam automaticky a meni se podle poctu prispevku (driv se to dalo nastavit v nastaveni, ale ted s novou verzi fora to nejak nejde.... od te doby tam mam kuni ksicht )
Dostal jsem pár fotek od Romana, tak to sem hážu. Na to že E30-ka je stavěná na okruh tak to bylo docela peklo s ní něco předvést... Těžko chtít po autě, které je postavené na to, aby co nejlépe držela v zatáčce aby ještě v jinou dobu na jiném místě driftovala:) Ale zábava to byla...
JFK píše:Dostal jsem pár fotek od Romana, tak to sem hážu. Na to že E30-ka je stavěná na okruh tak to bylo docela peklo s ní něco předvést... Těžko chtít po autě, které je postavené na to, aby co nejlépe držela v zatáčce aby ještě v jinou dobu na jiném místě driftovala:) Ale zábava to byla...
Ty jo dobrý, jak máš široky kola vzadu? Já mám na E28 520 šíři 245 a driftuju tak na mokru, za sucha je to horší, ale vo to je to větší nářez,když se to trhne, ale je to při velký rychlosti nebo hodně zavřená zatáčka.
Tak vazeni pratele Driftu......... Sehnal jsem jednoho velmi vinikajiciho Driftera ktery ma zajem jezdit Drifty.Momentalne nema auto , ale je ochoten to zajet i s BMW E38 750i kterou ted jezdi.Mam jeste rozjednane dalsi lidi co jezdi Drifty velice bravurne.Tak drzte palce aby to vyslo a sli dotoho s nama..............
Murfas píše:Tak vazeni pratele Driftu......... Sehnal jsem jednoho velmi vinikajiciho Driftera ktery ma zajem jezdit Drifty.Momentalne nema auto , ale je ochoten to zajet i s BMW E38 750i kterou ted jezdi.Mam jeste rozjednane dalsi lidi co jezdi Drifty velice bravurne.Tak drzte palce aby to vyslo a sli dotoho s nama..............
Murfas píše:Tak vazeni pratele Driftu......... Sehnal jsem jednoho velmi vinikajiciho Driftera ktery ma zajem jezdit Drifty.Momentalne nema auto , ale je ochoten to zajet i s BMW E38 750i kterou ted jezdi.Mam jeste rozjednane dalsi lidi co jezdi Drifty velice bravurne.Tak drzte palce aby to vyslo a sli dotoho s nama..............
S 300 hp na zadku umí driftovat každej.
to je ovsem spodni hranice pro drift
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Neni to ten coudavka co zadrel tu M3jku?
Je......... Ad je jakej je.......Driftovat umi na 1*...........
S 300 hp na zadku umí driftovat každej.
To bych nerek.Ze ti nekde ulitne prdel,to jeste neznamena ze umis driftovat.........