Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

29.05.2005 Drifty v Sosnove

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od RedBaron »

RR píše:ZAJÍMALO BY ME JESTLI NEKDO DRIFTUJETE V GT4 A JAK TO DE?

Mě to baví dost, ale spíš jezdím se speciálně upravenou rx7, to auto se mělo jmenovat OVLADATELNOST :D

Jde to jak kdy a rozhodně to není legrace projet celou sérii zatáček driftem a nepřekontrovat nebo nerozhodit atd. Caterham Fireblade je tam a je to docela slušný nářadí. Ale přiznám se na rovinu, nejraději vezmu jen tak auto na Nurburgring a poznávám, co v něm je. Je to úžasná tra? a nepřestává mě fascinovat.
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od DC Výkonná rada »

Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Maranelo
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Maranelo »

RR píše:ZAJÍMALO BY ME JESTLI NEKDO DRIFTUJETE V GT4 A JAK TO DE?
ME TO DOST BAVÍ - SAMOZŘEJMĚ S M3

To by te mohlo zajimat toto http://teamfbi.turboblog.fr/ GT4 drift videa :wink:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#64 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Jasne ze jo, ale v realu me to bavi o dost vic :-)

Tady je moje doupe ...
Přílohy
doupe.jpg
doupe.jpg (84.21 KiB) Zobrazeno 1945 x
RR

#65 Příspěvek od RR »

skautik píše:
RR píše:NEVÍ NĚKDO JAK SE MĚNÍ TA PŘEZDÍVKA? OBJEVILA SE MI TAM AUTOMATICKY A RÁD BYCH TO ZMĚNIL

ktera prezdivka? trikolkar? :)

JO PŘESNĚ TU
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#66 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

RR píše:
skautik píše:
RR píše:NEVÍ NĚKDO JAK SE MĚNÍ TA PŘEZDÍVKA? OBJEVILA SE MI TAM AUTOMATICKY A RÁD BYCH TO ZMĚNIL

JO PŘESNĚ TU

lepsi? :-)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od RuDoSh »

RR píše:
skautik píše:

JO PŘESNĚ TU

tak ta je tam automaticky a meni se podle poctu prispevku (driv se to dalo nastavit v nastaveni, ale ted s novou verzi fora to nejak nejde.... od te doby tam mam kuni ksicht :-) )
JFK Čestný člen
Čestný člen

#68 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Dostal jsem pár fotek od Romana, tak to sem hážu. Na to že E30-ka je stavěná na okruh tak to bylo docela peklo s ní něco předvést... Těžko chtít po autě, které je postavené na to, aby co nejlépe držela v zatáčce aby ještě v jinou dobu na jiném místě driftovala:) Ale zábava to byla...
:D
Přílohy
DSCF4418_1.jpg
DSCF4418_1.jpg (74.76 KiB) Zobrazeno 1879 x
DSCF4417_1.jpg
DSCF4417_1.jpg (93.74 KiB) Zobrazeno 1879 x
skautik Čestný člen
Čestný člen

#69 Příspěvek od skautik Čestný člen »

LOPOLO píše:
RR píše:
skautik píše:[quote="RR"]NEVÍ NĚKDO JAK SE MĚNÍ TA PŘEZDÍVKA? OBJEVILA SE MI TAM AUTOMATICKY A RÁD BYCH TO ZMĚNIL

JO PŘESNĚ TU

lepsi? :-)[/quote]

á pan MOCNEJ :D
dave

#70 Příspěvek od dave »

JFK píše:Dostal jsem pár fotek od Romana, tak to sem hážu. Na to že E30-ka je stavěná na okruh tak to bylo docela peklo s ní něco předvést... Těžko chtít po autě, které je postavené na to, aby co nejlépe držela v zatáčce aby ještě v jinou dobu na jiném místě driftovala:) Ale zábava to byla...
:D

Ty jo dobrý, 8O jak máš široky kola vzadu? Já mám na E28 520 šíři 245 a driftuju tak na mokru, za sucha je to horší, ale vo to je to větší nářez,když se to trhne, ale je to při velký rychlosti nebo hodně zavřená zatáčka.
Murfas

#71 Příspěvek od Murfas »

Tak vazeni pratele Driftu......... :D Sehnal jsem jednoho velmi vinikajiciho Driftera ktery ma zajem jezdit Drifty.Momentalne nema auto , ale je ochoten to zajet i s BMW E38 750i kterou ted jezdi.Mam jeste rozjednane dalsi lidi co jezdi Drifty velice bravurne.Tak drzte palce aby to vyslo a sli dotoho s nama.............. :wink:
dave

#72 Příspěvek od dave »

Murfas píše:Tak vazeni pratele Driftu......... :D Sehnal jsem jednoho velmi vinikajiciho Driftera ktery ma zajem jezdit Drifty.Momentalne nema auto , ale je ochoten to zajet i s BMW E38 750i kterou ted jezdi.Mam jeste rozjednane dalsi lidi co jezdi Drifty velice bravurne.Tak drzte palce aby to vyslo a sli dotoho s nama.............. :wink:

S 300 hp na zadku umí driftovat každej.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od patras Čestný člen »

dave píše:
Murfas píše:Tak vazeni pratele Driftu......... :D Sehnal jsem jednoho velmi vinikajiciho Driftera ktery ma zajem jezdit Drifty.Momentalne nema auto , ale je ochoten to zajet i s BMW E38 750i kterou ted jezdi.Mam jeste rozjednane dalsi lidi co jezdi Drifty velice bravurne.Tak drzte palce aby to vyslo a sli dotoho s nama.............. :wink:

to je ovsem spodni hranice pro drift :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od RuDoSh »

patras píše: to je ovsem spodni hranice pro drift :D

spodni hranice je 150PS na zadku :)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#75 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Neni to ten coudavka co zadrel tu M3jku? :D
N54 PWR
Murfas

#76 Příspěvek od Murfas »

Lukas H. píše:

Neni to ten coudavka co zadrel tu M3jku? :D

Je......... :D Ad je jakej je.......Driftovat umi na 1*........... :wink:
Murfas

#77 Příspěvek od Murfas »

dave píše:

To bych nerek.Ze ti nekde ulitne prdel,to jeste neznamena ze umis driftovat......... :wink:
dave

#78 Příspěvek od dave »

Já to zkouším se 125 HP, moc to nejde. :( Ale půjde to ! :D
Odpovědět